Merhabalar benim kontrolüm 1 hazirandaydı yazmıştım gidicem diye ama kızım ateşlendi derken onun doktoru Atasehır Acıbadem de benim ki Kozyatağında gidememiştim. Bugün gittik görmeye kocaman olmuş, yaklaşık 45 gündür görmeyince baya farklı geldi
Ultrason ölçümünde 18+1 geldi benim nedense hep bir hafta önden gidiyor zaten yumurtlamayla alakalı bence erken oluyor yumurtlama. Bu sefer servikalde bakalım hocam dedim çünkü kızımda rahim ağzı uzunluğu kısa geliyordu ve 34. Haftada açılmam vardı. Bunda çok iyi çıktı 3.5, kızımda 20. Haftalarda 2 filandı. Previt pozitive kullanıyorum ben ona devam edicez. Kilo da çok almamışım eski hamileliğime göre daha büyük bir göbek var ama kilo alımı daha yavaş sanki 63 kg olmuşum 58 ile hamile kalmıştım bunda. Diğeri 60 la hamile kalmıştım 74 le doğdu bakalım nasıl ilerlicez
Ben bayadır buralarda yokken isimde düşündüm ilk kızım ın ismi Bade bunda da Beste koyalım istiyorum ama tam karar veremedik. İlk anlamlı fotoğrafımız artık bebek görünümüne ulaşmış. Bir sonraki kontrol detaylı ultrasonmuş onun içinde başka bir doktordan randevu almamı istedi doktorum. Resmen yarıladık nerdeyse gebeliği