2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay dayanamıyorum ben de koyuyorum bir sonraki fotomda süslenir koyarım😂

Eklentiler

• D5CA2088-14E6-47D0-B84E-3186BCF2E677.webp
    D5CA2088-14E6-47D0-B84E-3186BCF2E677.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 156
Ellere kollara bak maşallah 🧿 Beste çok güzel bir isim bence☺️
Benim de 24 haziran detaylı ultrason randevum. Evet hemen hemen yarıladık gerçekten😍
Yaa gerçekten büyümüş 🥰 bende randevu alacağım Murat Yayla yı önerdi doktorumuz henüz almadım ama bayramdan sonrasında hemen alırım 😍

Benimde içime sindi ama bu ismi de ben bulmuş oldum bu sefer eşim koyacaktı kararı ona bırakıyorum 🥰
Yaa maşallah bu arada benim ismim Beste🥰🥰 badeyle çok güzel olur 🙈

Yaa bencede çok güzel bir isim 😍 ismini Beste koyarız ama bir piyanomuz eksik diye takılmıştım, sanırım ciddiye aldı piyano bakıyoruz şimdi 😅

Kan sulandırıcıyı birkaç gün önceden bıraktırıp öyle kan alıyorlar diye biliyorum siz bırakmadınız mı . Yüksek kilo yada kan sulandırıcı kullananlarda sonuç çıkamayabiliyormuş
Malesef ikisinde de birak demedi doktorum yada laboratuvar. Kilom da yok . Doktorum ammiosentez yapalim diyor bende risklerinden korkuyorum ultrasonda bir bulgu da yok
ikili testte yuksek risk cikmadi.

Kızlar size enteresan bir soru ile geldim. Eşim bir kaç haftadır beni koklayıp koklayıp sen bebek kokuyorsun diyordu. Birkaç gün duş almadığında bile aynı şeyi söyledi. bende açıkçası çok inanmadım dün kardeşimde anaaa sen bebek kokuyorsun diye şok oldu çok şaşırdım anneme seslendi😂 sizden böyle tepkiler alan var mı? Bu gerçek mi🙃
Ay eşimde öyle söylüyor hamilelikte fark ediyor mu bilmiyorum ama lohusayken çok terliyor insan ve o ter cidden çok güzel kokuyor pudra gibi kokuyor resmen

Yaaaa çok güzel göbeğin. Al_pi Al_pi nin de çok güzeldi. Benim kız diye mi böyle garip şekilli acaba😂
Hahah olabilir ama daha bu haftalarda böyle olması beni biraz korkutuyor 😅 bu fotoğraf sabah uyanıp tuvalete girdikten sonraki aç karnına çekilmiş hali ve geçen hafta çekmiştim korkmuyorum diyemem şimdi böyleyse ileri haftalarda ne olur acaba 🤭🤭

Canım ben yeğenim için kendi ellerimle yaptim modeli annesi seçti ortasına da ahşaptan ismini yazdırıp yapıştırdık çok güzel oldu, hem hastanede kullandılar hem de kendi evlerinde kullanıyorlar 😍 bu arada bizim ismimiz belli Ata Barlas olacak inşallah 🥰
Çok güzel olmuş canım bende sıfır yetenek ilk oğlumda annem yapmıştı ben gece lambası niyetine de olsun diyorum ama led takılır kendi bebeğine kendi elinle yap hem güzel olmuş hemde hatıra manevı olarak 🌺
Bizimkinin adı da belli. Pera ❤️
İsmi çok güzel ❤️
Senin baya belli olmaya başlamış maşallah 🤩

Ecopirin kullanıyorum ben de ama bırakma durumunu mutlaka doktoruna sorarak ilerlemelisin. Sonucun çıkmama nedenini bulmuş olduk en azından.
Ecopirin kullanıyorum ben de ama bırakma durumunu mutlaka doktoruna sorarak ilerlemelisin. Sonucun çıkmama nedenini bulmuş olduk en azından.
İlk seferde cikti mi sizin sonucunuz?

Back
X