Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam, kan sulandırıcı kullanıyor musun? Başıma gelmedi ama nedeni bu olabilir.Herkese merhaba, fetal dna testim iki kez yetersiz geldi benimle aynı durumda olan var mi?
Evet ecopirin 150mgSelam, kan sulandırıcı kullanıyor musun? Başıma gelmedi ama nedeni bu olabilir.
Testi vermeden önce bıraktın mı? Bana doktorum üç gün kullandırtmadı. En az bir gün diyorlar ama ben 72 saat kullanmadım.Evet ecopirin 150mg
Kan sulandırıcıyı birkaç gün önceden bıraktırıp öyle kan alıyorlar diye biliyorum siz bırakmadınız mı . Yüksek kilo yada kan sulandırıcı kullananlarda sonuç çıkamayabiliyormuşEvet ecopirin 150mg
Yaa gerçekten büyümüşEllere kollara bak maşallahBeste çok güzel bir isim bence
Benim de 24 haziran detaylı ultrason randevum. Evet hemen hemen yarıladık gerçekten![]()
Yaa maşallah bu arada benim ismim Bestebadeyle çok güzel olur
![]()
Ayy maşallah çok tatlısınnAy dayanamıyorum ben de koyuyorum bir sonraki fotomda süslenir koyarım![]()
Malesef ikisinde de birak demedi doktorum yada laboratuvar. Kilom da yok . Doktorum ammiosentez yapalim diyor bende risklerinden korkuyorum ultrasonda bir bulgu da yokKan sulandırıcıyı birkaç gün önceden bıraktırıp öyle kan alıyorlar diye biliyorum siz bırakmadınız mı . Yüksek kilo yada kan sulandırıcı kullananlarda sonuç çıkamayabiliyormuş
Ay eşimde öyle söylüyor hamilelikte fark ediyor mu bilmiyorum ama lohusayken çok terliyor insan ve o ter cidden çok güzel kokuyor pudra gibi kokuyor resmenKızlar size enteresan bir soru ile geldim. Eşim bir kaç haftadır beni koklayıp koklayıp sen bebek kokuyorsun diyordu. Birkaç gün duş almadığında bile aynı şeyi söyledi. bende açıkçası çok inanmadım dün kardeşimde anaaa sen bebek kokuyorsun diye şok oldu çok şaşırdım anneme seslendisizden böyle tepkiler alan var mı? Bu gerçek mi
![]()
Malesef biraktirmadi siz kan sulandirici olarak ne kullaniyorsunuz?Testi vermeden önce bıraktın mı? Bana doktorum üç gün kullandırtmadı. En az bir gün diyorlar ama ben 72 saat kullanmadım.
Hahah olabilir ama daha bu haftalarda böyle olması beni biraz korkutuyor
Çok güzel olmuş canım bende sıfır yetenek ilk oğlumda annem yapmıştı ben gece lambası niyetine de olsun diyorum ama led takılır kendi bebeğine kendi elinle yap hem güzel olmuş hemde hatıra manevı olarakCanım ben yeğenim için kendi ellerimle yaptim modeli annesi seçti ortasına da ahşaptan ismini yazdırıp yapıştırdık çok güzel oldu, hem hastanede kullandılar hem de kendi evlerinde kullanıyorlarbu arada bizim ismimiz belli Ata Barlas olacak inşallah
![]()
İsmi çok güzelBizimkinin adı da belli. Pera![]()
Senin baya belli olmaya başlamış maşallah
Ecopirin kullanıyorum ben de ama bırakma durumunu mutlaka doktoruna sorarak ilerlemelisin. Sonucun çıkmama nedenini bulmuş olduk en azından.Malesef biraktirmadi siz kan sulandirici olarak ne kullaniyorsunuz?
Bence göbeğin yok yaa seninAy dayanamıyorum ben de koyuyorum bir sonraki fotomda süslenir koyarım![]()
Ay dayanamıyorum ben de koyuyorum bir sonraki fotomda süslenir koyarım![]()
Ecopirin kullanıyorum ben de ama bırakma durumunu mutlaka doktoruna sorarak ilerlemelisin. Sonucun çıkmama nedenini bulmuş olduk en azından.
İlk seferde cikti mi sizin sonucunuz?Ecopirin kullanıyorum ben de ama bırakma durumunu mutlaka doktoruna sorarak ilerlemelisin. Sonucun çıkmama nedenini bulmuş olduk en azından.