2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Çok güzel bi tavsiye aklıma gelmemişti teşekkür ederim😍 ben en başından beri geceleri 2 tane alıyorum ilk önce 1 e düşürmeyi deneyim o halde 🙏🏻
Canım bende bulantılar bitmeden azaltarak devam ettim hatta sonra 2 günde bir aldım filan o şekilde bıraktım aniden kesmek çok zorlar bence bünyeni inşalah senin de tamamen biter 🌸

Tansiiyon yüksekliği riskli ama düşüklüğüde riskli oluyomuydu arkadaşlar 9/6 gördüm dünden beri yükselmiyo hiç
Sağlık ocağı düşük riskli değil en fazla bayırlırsın demişti bana 😅 Normal tansiyonum 10/6 ama hamilelikte 9/6 uyku yapıyor sadece bende

Kızlar benim oğlumun tekmeleri artık baya belirginleşti dün babası elini koydu ooo diyor bu baya vuruyor 🥹 net hissettiğim için daha rahatım ama ağrım olunca uzanıp hareketlerine bakıyorum rahatlıyorum baya 🥰
Yaaa ne guzell masallahh🥰 bende icimde belli belirsiz kipirti pitirti hissediyorum ama henuz disaridan hissedemedik Allah saglicakla kucaginiza almayida nasip etsin🙏🏻

Kızlar benim oğlumun tekmeleri artık baya belirginleşti dün babası elini koydu ooo diyor bu baya vuruyor 🥹 net hissettiğim için daha rahatım ama ağrım olunca uzanıp hareketlerine bakıyorum rahatlıyorum baya 🥰
Ya maşallah 🧿 darısı başıma🙏

Yaaa ne guzell masallahh🥰 bende icimde belli belirsiz kipirti pitirti hissediyorum ama henuz disaridan hissedemedik Allah saglicakla kucaginiza almayida nasip etsin🙏🏻
Çok yakında başlar elimi koyunca çok net vurduğunu anlıyorum bazen de bir tarafımda sertşık yapıyor poposunu filan döndürüyor sanırım eşimde diyor burda dimi diye o benden iyi anlıyor 🙈 gün içinde hareket halinde bende aklımdan çıktığı için anlamıyorum oturup uzanınca coşuyor yemekten sonra ve gece saatlerinde özellikle

Merhabalar. Az önce doktora gittim. Doktor yoktu asistanı vardı. 15. haftadayiz. Çocuğun kalp atışı ve rahim iyi sıkıntı yoktu ama çocuğun kalbinde parlak birşey görüyorum dedi. Doktoru aradı öğleden sonra bir daha bakacaklarmis. Çok endişelendim:KK43: böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım hiç kendini üzme . Benim ikinci gebeligimde yaşadım bunu ne üzüldüm ama. Gebeyken başladı kontroller doğduktan sonra 9 aylık olana kadar da götürdüm doktora. Sonuç hiçbir şeyi yok şükür . Sürekli kalp filimleri çektiler ismini hatırlamıyorum ama anne karnında ve doğduktan sonra. Seninde öyledir inşallah. O yüzden netleşmeden hiç üzme kendini .

Merhaba çalışan annelere bir sorum var 😀ben ara ara dinlenmek için doktorumdan rapor almak istiyorum rapor hakkımız senelik 40 gün biliyorsunuz.Belim ağrıyor karnım ağrıyor vs birkaç kez doktoruma söyledim ama rapor verme taraftarı değil gibi olur olur gebelikte normal diyip geçiştirdi en son açık açık söylicem biraz dinlenmek istiyorum her gün işe git gel yoruluyorum ara ara istirahat raporu yazar mısınız diye gebeyim sonuçta siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda özele gidiyorum ama kendimi devlete gitmiş gibi hissediyorum

Merhabalar. Az önce doktora gittim. Doktor yoktu asistanı vardı. 15. haftadayiz. Çocuğun kalp atışı ve rahim iyi sıkıntı yoktu ama çocuğun kalbinde parlak birşey görüyorum dedi. Doktoru aradı öğleden sonra bir daha bakacaklarmis. Çok endişelendim:KK43: böyle bir durum yaşayan var mı?

Canım hiç kendini üzme . Benim ikinci gebeligimde yaşadım bunu ne üzüldüm ama. Gebeyken başladı kontroller doğduktan sonra 9 aylık olana kadar da götürdüm doktora. Sonuç hiçbir şeyi yok şükür . Sürekli kalp filimleri çektiler ismini hatırlamıyorum ama anne karnında ve doğduktan sonra. Seninde öyledir inşallah. O yüzden netleşmeden hiç üzme kendini .
Fetal eko çektirmişdim hamile iken ve doğduktan sonra da eko çektiler. Şimdi geldi adı aklıma en sonunda da bişey yok artık gelmenize gerek yok dediler çok şükür.

Merhaba çalışan annelere bir sorum var 😀ben ara ara dinlenmek için doktorumdan rapor almak istiyorum rapor hakkımız senelik 40 gün biliyorsunuz.Belim ağrıyor karnım ağrıyor vs birkaç kez doktoruma söyledim ama rapor verme taraftarı değil gibi olur olur gebelikte normal diyip geçiştirdi en son açık açık söylicem biraz dinlenmek istiyorum her gün işe git gel yoruluyorum ara ara istirahat raporu yazar mısınız diye gebeyim sonuçta siz ne yapıyorsunuz böyle bir durumda özele gidiyorum ama kendimi devlete gitmiş gibi hissediyorum
Aile hekimi daha rahat olabilir bu konuda. Benim bi kere ihtiyacım olduğunda 3 günlük vermişti bana.

Yaaa bende biraz önce nasiplendim o minik tekmelerden ilk kez bu kadar net çok şükür 🥰 bundan önce kıpırtı falan oluyordu ama net tekme veya bebek diyemiyordum biraz önce üst üste 3-4 kez minik minik tekmeledi küçük Hanım buradayım dedi ❤️

Al_pi Al_pi canım iyi misin🥰 umarım prensesin okulu, babalar günü aktiviteleri falanla ilgileniyorsundur🙏
Iyıyım canım ıyıyım bugun hiç giremedim ya . Baya yogun bır gündü hafta sonuda deniz sezonunu actık 😅
Cok şükür iyiyiz .. ama hala tık yok hissetmiyorum ben hıc 🫠
Birde tetenoz için çagrılan oldumu ?

Marks n spencer kullanmıştım ben, çok memnun kaldım. Evde kullanmak için de ebebekin penye olanları çok rahat. Ama şimdi aldığınız doğumdan sonra da olur mu bilemedim. Belki uzatma apartı alsanız daha iyi olabilir.

İlk gebeliği olanlara bu konuda bir şey söylemek istiyorum. Gebelikte ne yapacağınızı siz bilirsiniz tabii ki ama doğum sonrası da (özellikle de fiilen emziriyorsanız) çok uzunca bir süre libido geri gelmeyebiliyor, bebek dışında herhangi bir şeyle tensel temasta bulunmak bile istemeyebiliyorsunuz. (Gelmesi kimileri için altı ayı bile bulabiliyor hatta🤦🏼‍♀️😂) herkeste böyle olmayabilir tabii ama bu ihtimali de düşünmek gerek.
Bazı çamaşırlarımdan taşıyor artık göğsüm uzatma aparatıyla olacak gibi değil🙈

Cinselliğin evlilikte önemli olduğunu düşünüyorum bende. Hatta başlarda bu kadar erken hamilelik de istemiyordum sırf bu sebepten ama yaşımın daha da ilerlemesini istemediğim ve de bebek aşkım depreştiği için gebelik düşündüm.

En büyük avantajım öğretmen olmak sanırım. Şöyle ki 1.sınıf okuttuğum için çok yoruluyorum sürekli ayaktayım ya da sürekli etkinlik vs ama haftasonu benim için bir avantaj. Tabi ekstra kursum falan da yok çok şükür. Gebeliğin ağır dönemleri de yaz tatiline denk gelecek inşallah 🙈 seçim öncesi hastaneler rapor konusunda çok dikkatliydi, başlarının ağrımaması için. Belki o yüzden yazmamıştır. Ama soyasosu soyasosu nun da dediği gibi aile hekimleri gebelikte daha temkinli ve annenin yanında davranıyorlar. Sanırım alanları olmadığı için riske atmak istemiyorlar gebeyi

Back
X