2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Iyıyım canım ıyıyım bugun hiç giremedim ya . Baya yogun bır gündü hafta sonuda deniz sezonunu actık 😅
Cok şükür iyiyiz .. ama hala tık yok hissetmiyorum ben hıc 🫠
Birde tetenoz için çagrılan oldumu ?
Ben 20.haftada şehir dışında olacağım için 17.haftada gel dedi asm tetanoz için. Çarşamba gideceğim inşallah

Iyıyım canım ıyıyım bugun hiç giremedim ya . Baya yogun bır gündü hafta sonuda deniz sezonunu actık 😅
Oh iyi olun da❤️ beni çağırmadılar ama kendi doktorum ayın 16sında demişti. Yarın bir arayacağım sanırım☺️

En büyük avantajım öğretmen olmak sanırım. Şöyle ki 1.sınıf okuttuğum için çok yoruluyorum sürekli ayaktayım ya da sürekli etkinlik vs ama haftasonu benim için bir avantaj. Tabi ekstra kursum falan da yok çok şükür. Gebeliğin ağır dönemleri de yaz tatiline denk gelecek inşallah 🙈 seçim öncesi hastaneler rapor konusunda çok dikkatliydi, başlarının ağrımaması için. Belki o yüzden yazmamıştır. Ama soyasosu soyasosu nun da dediği gibi aile hekimleri gebelikte daha temkinli ve annenin yanında davranıyorlar. Sanırım alanları olmadığı için riske atmak istemiyorlar gebeyi
Orda da bir şansımı deniyim kendi doktorumla da ciddi şekilde konuşacam .Artık çabuk yorulmaya başladım sağolun kızlar 🙏

Kızlar bugün devlette kontrole gittim cihaz kötüydü net görüntü için karnıma baskı uyguladı hastaneden beri yoğun değil ama kahverengi lekelenme var bu zamana kadar hiç lekelenmem olmamıştı biraz korkuttu açıkçası normal mi acaba?

Kızlar bugün devlette kontrole gittim cihaz kötüydü net görüntü için karnıma baskı uyguladı hastaneden beri yoğun değil ama kahverengi lekelenme var bu zamana kadar hiç lekelenmem olmamıştı biraz korkuttu açıkçası normal mi acaba?
Canım doktoruna haber ver istersen, belki progestan kullanmanı ister, bol bol uzan ve çok ayakta kalmamaya çalış🙏

Birşey olmamış olsada dr git veya doktorunu bilgilendir canım senin de için rahat olur benim lekelenmemek fitil verdi dr

Kızlar bugün eşimin yeğeni doğum yapmıştı oraya gittim ay ben bebeği kucağıma alamadım korktum elleyemedim çok kötü oldum eve de geldim diyorum ki ben napcam keşke tek çocukta kalsaydım filan sonra kendime kızdım bu düşüncelerimden ötürü ama çok panik oldum niyeyse 🤕

Beni bugün çağırdılar da çok üşendim ya yarin gelirim dedim

Kızlar benim faranjitim tuttu ateşim 38e kadar yükseldi doktor yatış verecekti düşmezse,düştü. Bu enfeksiyonu ilaç olmadan vücuttan nasıl atarım tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Crp 22
Canım cok gecmiş olsun ben de müthis bir hastalıktan cıkıyorum gecen hafta tahlil verdim rutin kontolüm vardı crp senin 22 benim 91 cıktı aman allahım dedim sonra hasta oldugun için yüksek cıkmıs 2 hafta sonra tekrarlayalım dediler hala bademcik iltihabım var öksürük falan devam ediyor insallah kısa sürede düşer crp için dut kurusu demleyip için diyor hem c vitamini iyi gelir bence ben başladım

Bana ozelde ki doktorum üstüne basa basa bir damla bile leke olsa hemen gel demişti bence git canım ne derece bastırdı bilmem ama ben bastırmak ile leke olacağını sanmam için rahat eder en azından

Karna baskı ile lekelenme olacağını hiç zannetmiyorum. Ben yere düştüğümde bile lekelenme olmadı. Ki kendi kontrollerimde benim de karnıma baskı yapıyorlar. Belki de bebek büyümesine bağlı kılcal damarlarında kanama olmuştur. O da kontrole denk gelmiştir. Geçmiş olsun

Karna baskı ile lekelenme olacağını hiç zannetmiyorum. Ben yere düştüğümde bile lekelenme olmadı. Ki kendi kontrollerimde benim de karnıma baskı yapıyorlar. Belki de bebek büyümesine bağlı kılcal damarlarında kanama olmuştur. O da kontrole denk gelmiştir. Geçmiş olsun
bu zamana kadar şükür hiç lekelenme yaşamadım bugün kontrolden sonra leke gelmeye başlayınca baskı ile alakalı olabilir mi diye düşündüm bu zamana kadar hiç bir kontrolde böyle bi durum yaşamamıştım 🙄

bu zamana kadar şükür hiç lekelenme yaşamadım bugün kontrolden sonra leke gelmeye başlayınca baskı ile alakalı olabilir mi diye düşündüm bu zamana kadar hiç bir kontrolde böyle bi durum yaşamamıştım 🙄
Baskıdan değildir canım kızımda detaylıda doktor nasıl bastırırmıştı hiç unutmuyorum yazınca aklıma o geldi direk olsa o gün bana olurdu uzun sürmüştü bide tesadüf olmuş bence ama sen bi görün derim doktorunada danış mutlaka

Canım cok gecmiş olsun ben de müthis bir hastalıktan cıkıyorum gecen hafta tahlil verdim rutin kontolüm vardı crp senin 22 benim 91 cıktı aman allahım dedim sonra hasta oldugun için yüksek cıkmıs 2 hafta sonra tekrarlayalım dediler hala bademcik iltihabım var öksürük falan devam ediyor insallah kısa sürede düşer crp için dut kurusu demleyip için diyor hem c vitamini iyi gelir bence ben başladım
Bende ağrı oldukça öksürükte falan tahin alıyorum 1 kaşık sizde deneyin bol bol limon bal meyve yapacak bişey yok 🫠 vicdan azabı çekiyorum ben hap yutamıyorum diye

Back
X