2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Bende hep bir şey yiyip yatıyorum sırf hissedeyim diye yoksa mümkün değil henüz küçükler diye belki inşallah sakin bir kız olur kendileri böyle giderse 😂zaten son 1 haftadır anca hissediyorum 🥰
Benimde hareket etsin diye tatlı bişeyler yiyip yatmaktan şekerim yükselecek artık😂 bi kaç haftaya çok daha güçlü hissederiz inşallah 😍🙏🏻

Pazartesi arıcam bi bilgi almak için sabitleyelim hemennnn 😂😂 çarşamba devleete gidicem kan tahlilleri için önemli bişey görmediğim sürece bayramdan sonra giderim diye düşünüyorum senden önce olur muhtemelen bilgi veririm 🥰 ben kızımda hiç pazarlık yapmadım kendi istediğimle olduğu halde sağolsun doktorum zorunlu yazdı yarı yarıya düşmüştü ilk doğumumu burda yaptım falan diye konuşucam bilmiyodum ekstra indiriimleri 😂 geçende biri muane ücretini kontrollere gelmiyorum etmiyorum diye düşürmeye çalışıyodu konuşuyodu demekki bi indirim hakkı tanınıyo ☺️
Aaaa😳😳 o zaman haberleşelim kesinlikle, yoksa hastaneler kendi kazandıklarına bakarlar 😒

Sabahları aşağıda benim bebiş, öğleden sonra ise yukarı çıkıyor. Bugün ultrasonda da başı yukardaydı. Bebek ise ortadaydı. Artık ultrasona bile tam sığmıyorlar😍 doktor parça parça gösterdi bölgeleri ayrıntılı. Kafana takma 💜
Yaa resmen büyüdüler🥹 Evet normalmiş içerde hareket edecek yerleri çok olunca sık sık pozisyon değiştiriyorlar demek ki😂

Kızlar ben de 17+1 oldum bugün. Bulantilarim bayaa azaldı yemeye başladım artik diyordum ama son 3,4 gündür inanılmaz bir iştahsızlık var. Gebelik haftası ilerledikçe sürekli acıkılır filan diye duymuştum hep o yüzden bu durum beni tedirgin etti. Resmen zorla yemek yiyorum hiç bir şey yemek istemiyorum. Sizlerde durumlar nasıl iştah açısından?
Çok normal canım, ben normal şartlarda iştahlı biriyim. Bazen dünyaları yiyorum bazense birkaç gün minimum düzeyde besleniyorum canım almıyor. Tek dikkat ettiğim ve özen gösterdiğim şey sabahları mutlaka kaşar ve yumurtayı farklı farklı tekniklerle pişirerek yiyorum. Akşam ise en kötü ihtimalle yoğurt/kefir ve meyve yiyorum. Çok şükür bebişimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor🌸

Çok normal canım, ben normal şartlarda iştahlı biriyim. Bazen dünyaları yiyorum bazense birkaç gün minimum düzeyde besleniyorum canım almıyor. Tek dikkat ettiğim ve özen gösterdiğim şey sabahları mutlaka kaşar ve yumurtayı farklı farklı tekniklerle pişirerek yiyorum. Akşam ise en kötü ihtimalle yoğurt/kefir ve meyve yiyorum. Çok şükür bebişimin gelişimi 1 hafta önden gidiyor🌸
Bunu duymak iyi geldi korkmaya başlamıştım iştahım neden kapandı diye teşekkürler cevap icin🙏🏻

İçim rahatladı normal o zaman 😍
Bence normal kafaları yukarda ve ayaklar aşağıda yatay pozisyondaysa da yan kısımlarda hissediyorsun ayaklarını ellerini ama yine aşağıda . bence tadını çıkart ayağını kaburgana kadar götürdüğünde anlıyacaksın bu günlerin kıymetini 😂

Kızlar benden bebeğimi hiç hissetmiyorum endişelenmem gereken bir durum gibi düşünmemiştim siz yazana kadar. 2. Gebeliğim sanırım hissetmem gerekiyor artık. Şimdi çikolata yedim yine hareket etmedi. Kızımın peşinde koşmaktan zaten öyle bariz hissedebileceğimi düşünmemiştim. Çünkü sabah 6.30 akşam 10.00 sürekli ayaktayız. Ya park ya evde saklambaç ya kovalamaca. En son 5 hafta önce gitmiştim herşey yolundaydı. Şimdi aklıma kurt düştü. Yani sertleşme oluyor bazen altta bazen sağda bazen solda. Ama öyle kayma ya da vurma filan hissetmedim. Kızımda kaçta hissettiğimi de hatırlamıyorum.

Bence normal kafaları yukarda ve ayaklar aşağıda yatay pozisyondaysa da yan kısımlarda hissediyorsun ayaklarını ellerini ama yine aşağıda . bence tadını çıkart ayağını kaburgana kadar götürdüğünde anlıyacaksın bu günlerin kıymetini 😂
Ayy düşüncesi bile içimi ürpertiyo 😂😂

Valla Ocak ayında doğurdu eltim, maşallah da ertesi gün de ayaklandı. Bence bu biraz bünye meselesi. Annem de öyleydi ama ben hiç kendimde o performansı göremiyorum 😂😂😂
Aynen canım bende yapamazdım 🙈 bizim buradaki eğitim araştırma yapmıyor 4 ve üstünü 🤭 ay ama şimdi bir dr izledim azerbeycanlı nasıl gğzel doğumlar yaptırdı hayran kaldım 4 kiloyu bile kadının sesi huzur valla doğurasım geldi normal 😍

Kızlar benden bebeğimi hiç hissetmiyorum endişelenmem gereken bir durum gibi düşünmemiştim siz yazana kadar. 2. Gebeliğim sanırım hissetmem gerekiyor artık. Şimdi çikolata yedim yine hareket etmedi. Kızımın peşinde koşmaktan zaten öyle bariz hissedebileceğimi düşünmemiştim. Çünkü sabah 6.30 akşam 10.00 sürekli ayaktayız. Ya park ya evde saklambaç ya kovalamaca. En son 5 hafta önce gitmiştim herşey yolundaydı. Şimdi aklıma kurt düştü. Yani sertleşme oluyor bazen altta bazen sağda bazen solda. Ama öyle kayma ya da vurma filan hissetmedim. Kızımda kaçta hissettiğimi de hatırlamıyorum.
Bence endişelenmeniz gereken bi durum yok hala. Ben 14. haftada göbekte gıdıklanma şeklinde hissetmeye başladım ama 17 ve 18 de hiç hissedemedim. Doktora endişeli bi şekilde gitmiştim bebek kıpır kıpırdı ama ben hissedemiyordum yine. Doktorumda çok normal olduğunu söylemişti pozisyonla alakalı bi durum bence. Haraketi olunca hiç hissedemiyorum anca sırt üstü uzanınca hafif kıpırtılar oluyo onu da hararet edecek mi diye dikkatle beklediğim için hissediyorum belkide

Bence iyiler ve normal🎈

İlk gebeliğiniz mi acaba? Benim 2. Normalde 2.ler daha erken hissedilirmiş ama bende tutmadı bu teori 😂
Benim de ikinci ama hala çok çok net değil hissetmelerim ilkinde bu haftalarda eşim bile hissediyordu,dışardan bile görebiliyorduk.Çok değişik bir durum ama hala evet oynadı diyemiyorum bekleyelim bakalım 😄😄

Back
X