2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Yok kullanılıyor ben cok arastırdım canım uzun süredir de kullanıyorum ☺️
Doktorunuza danıştınız mı ne söyledi? Ben hiç sormamıştım da aklıma takıldı şimdi. Mantar için fitil kullandım da tekrarlıyor 2-3 ayda bir. Alternatif olarak kullanırım olmazsa.

Doktorunuza danıştınız mı ne söyledi? Ben hiç sormamıştım da aklıma takıldı şimdi. Mantar için fitil kullandım da tekrarlıyor 2-3 ayda bir. Alternatif olarak kullanırım olmazsa.
Benim doktorum bi sorun olmayacagını söyledi sordum yaklasık 2 aydır kullanıyorum istersen görüstügünde sen de sor ben fayda gördüğüm için soylemek istedim cok zor cünkü yasayan biliyor

Benim doktorum bi sorun olmayacagını söyledi sordum yaklasık 2 aydır kullanıyorum istersen görüstügünde sen de sor ben fayda gördüğüm için soylemek istedim cok zor cünkü yasayan biliyor
Ben de sorayım da ona göre kullanayım. İnşallah fayda eder bana da sağolun ♥

Ben Temmuz 5'te gideceğim. Tomokaydan randevu aldım. Yorumları güzel diye. Beğenmezsem Ahmet Yılmaz'a gideceğim. Onu da çok övüyorlar ama biraz pahalı.

Aradım şimdi Ahmet hocayı perinatolog değilmiş riskli gebelik uzmanıymış sadece.
detaylı yapıyomuş.

Aradım şimdi Ahmet hocayı perinatolog değilmiş riskli gebelik uzmanıymış sadece.
detaylı yapıyomuş.
Evet yapıyor ben 1 hafta arayla fiyat istemiştim 1800den 3500 olarak değişti. Şimdi nasıl nedir bilmiyorum. Kendi doktorum da istediğine gidebilirsin beğenmezsen Ahmet Hoca iyi demişti sadece.

Ben ağızdan kullandım, doktorum gece almamı söyledi. Kullanan başka bir tanıdığım ise ilacı aldıktan sonra 1 saat kalkmadığını söyledi. 1 saat sonra baş dönmesi vs geçiyormuş. Doktorunuz fitil demediyse ağızdan alın, çünkü fitilde sanırım etkisi daha az oluyormuş. Sonuçta doktor ağızdan kullanmanızı istemiş ki etkisi fazla olsun
Gebeliği ilk öğrendiğimden beri günde iki kere kullanıyorum fitil olarak. Ağızdan alınınca yan etkisi fazla oluyor ayrıca vajinal alınınca kısa sürede etki ediyor. Ama doktorun nasıl önerdiyse o şekilde kullanmanı tavsiye ederim.
Hala kullanıyorum, gece yatmadan bir saat önce 400 mg ağızdan alıyorum. Benim uyku problemim olduğu için çok iyi geldi çünkü misler gibi uyutuyo😂
Fitil olarak alin ağızdan almak etkiyi azaltır fitil direk daha etkili doktorum söylemişti zaten içerseniz yan etkisi çok olur guzelgunler1 guzelgunler1
İlginiz için teşekkür ediyorum ben doktoruma danisana kadar ağız yoluyla alayım gittiğimde danışır ona göre hareket ederim 🤗

Gruplara bakıyorum da alışveriş falan napıcam hıc bakmadım yavastan baslıcam Aralık bası doğum dendiği henuz bişey apmadım 15.haftaya giriyorum şükürler olsun bugune geldık ilk defa.. ben aralık grubuna mı yoksa kasıma mı giriş yapayım bilemedim Kasım ortası artık beklemeye baslarız dedı hocam. 2 grubuda takıp edıcem birsürü şey öğrendim tüp bebek olunca bununda ayrı stresi var hersey güzel gider umarım.

Gruplara bakıyorum da alışveriş falan napıcam hıc bakmadım yavastan baslıcam Aralık bası doğum dendiği henuz bişey apmadım 15.haftaya giriyorum şükürler olsun bugune geldık ilk defa.. ben aralık grubuna mı yoksa kasıma mı giriş yapayım bilemedim Kasım ortası artık beklemeye baslarız dedı hocam. 2 grubuda takıp edıcem birsürü şey öğrendim tüp bebek olunca bununda ayrı stresi var hersey güzel gider umarım.
Sanırım bizim gruptakiler de yeni yeni başladı ben bi kaç kıyafet ve kendime doğum için pijama aldım bir sürü eksiğimiz var doğumuma 4 ay var şaka gibi 🙈

Sanırım bizim gruptakiler de yeni yeni başladı ben bi kaç kıyafet ve kendime doğum için pijama aldım bir sürü eksiğimiz var doğumuma 4 ay var şaka gibi 🙈
Biz kız olacak diye rahattik kızım daha temmuz da 1 yaşına girecek Allah in izniyle herseyi yeni tertemiz duruyor şimdi erkek olduğunu öğrenince işler değişti bayram sonu bakarım bi kaç şey ben de galiba 🤭💕

Ben de dün düşündüm bunu bu hafta bayram öncesi mesai yoğunluğu ile geçecek, haftaya bayram ve tatil haftası bitmiş olduğunda hemen hemen 3.5 ay kalmış olacak 🙈🙈
Ben daha kendime hiç bir şey almadım yazlık bir kaç elbise dışında 🥹

Kizlar içim buruk bi sey yoktur sağlıklıdır demi .. bagirsakta parlaklık ve burun nazal kemik de çok minik çıktı ya korkuyorum bayram geliyor ama aklim inanın hep orada sağlıklıdır demi kizlar iyidir ???? 🥺🥺🤲🏻
Bunlar ultrasonda çok sık görünen şeyler hep duyuyoruz çoğu iyi çıkıyo, sizinde öyle olacak inanıyorum pozitif enerjiler gönderelim 🙏🏻❤️❤️

Biz kız olacak diye rahattik kızım daha temmuz da 1 yaşına girecek Allah in izniyle herseyi yeni tertemiz duruyor şimdi erkek olduğunu öğrenince işler değişti bayram sonu bakarım bi kaç şey ben de galiba 🤭💕
Benim cinsiyetler aynı ama aradan 5 yıl geçti birde beşik bebek arabası büyük eşyaları sattık yenidoğan çoğu şeyi dağıttım filan 🙈 o yüzden elimizde ufak tefek şeyler dışında bir şey yok herşeyde maşallah ateş pahası bilsem herşeyimizi saklardım 😂 neyse biraz kıyafet battaniye müslin filan var gardolap alınacak çocuklara o zaman herşeyi döküp seçip Onagöre Alışveriş listesi yaparım 🤭

Back
X