Canım kimseyi dinleme. Bak bende toksoplazma çıktığında duruma göre amniyonsentez yapılacaktı ve bunu duyan eltim, aman sakın yaptırma düşük tehlikesi var dedi. Uzman ellerde tehlikesi 2/1000. Yani şimdi eltime mi güveneceğim perinatoloji uzmanı olmuş doktora mı ? Sadece bakalım, doktor ne derse benim için o geçerlidir dedim. ve bir daha da bu konu açılmadı.
Hiç kimseden çocuğunla ilgili alacağın kararlarla ilgili gereksiz fikirler alma. Çünkü toplum olarak her konuda fikrimiz var ne yazıkki. Negatif kişiler de hayatından uzak tut. Eşine bu durumu düzgün bir şekilde anlat, o zaten gerekli uyarıları herkese yapar. Bak örnek kendimizi anlatayım; eltimi severim ama çookk rahattır. Şimdi tatilde ve 6 aylık çocuğu başında şapka, cildinde güneş koruyucu olmadan öğle sıcağında Denizin ortasına bırakmış. Çocuğunu etlimden daha da çok sevdiğim için eşime bunun yanlış olduğunu sohbetimiz esnasında anlattım ve o da hemen uygun bir dille kardeşine uyarılarda bulundu. Ve sonuç olarak bebiş şimdi güneş koruyucu ve şapkayla denizde

Sen de iyi düşün sağlıkla alacaksın inşallah bebişini kucağına, sezaryenmiş normalmiş hiç önemli değil