- 26 Temmuz 2019
- 2.305
- 3.912
- 83
Ayyy ben de bu modeli yapmaya başladım çok güzelKızlar ben duygusal bi yumak oldum şuan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy ben de bu modeli yapmaya başladım çok güzelKızlar ben duygusal bi yumak oldum şuan![]()
SelammSelam güzellikler nasılsınız nasıl gidiyor? Benim bu ara karnım çok sertleşiyor sizin de öyle mi? Perşembe randevumu var bakalım ne diyecek doktorumuz.
Evet aynen bir anda top gibi olup bir yanda kasılıp kalıyor.Selammherkes de var o sertleşme. Kendini top gibi öne çıkarma
güzel haberlerle gel
![]()
Benim buna ek kasık ağrısıyla birlikte nabzım hızlanıyor ter boşalıyor birden ama bir dakika bile sürmüyordur zaten sürse bayılırım muhtemelenEvet aynen bir anda top gibi olup bir yanda kasılıp kalıyor.O anda ne yapıyorsam tersini yapıyorum. Sola yatıyorsam sağa dönüyorum, ayaktaysam yatıyorum falan gevşiyor bir anda. Ama ayakta iken olan canımı yakabiliyor bazen nedense.
Benden istedikleri arasında onlarda vardı. Artık fiyat belirlerken bile insanların doğru fiyatlandırma yaptığını asla düşünmüyorum.Valla ben sordum safra asidine bakılıo mu dıye, degısık Bi ısım soyledi.. Karıstı konusmaya anlamadm bakılıo mu.. Sonuclar cıksın haber ederm.. Ama 1000tl de cokmus.. Ben 300tl gibi bişey verdm ama doktor sadece AST alt ve safra asidi istemişti özeldekı doktor.. Belkı ondan az tutmustur![]()
Günde 3 e bile cıkıyor bazen duş alma sayım. Bir karışım hazırlattı doktor, eczacı 45 dk boyunca kremi yaptı iki kutu. Bugün başladım 3 gün duş yasak sonra duş ve doktora tekrar gideceğim.Ilık duş günde bi kaç kere al da vücudunu rahatlat iyi gelir kaşıntınada. Çok kötü bişey kaşınmak Allah yardımcın olsun. İnşallah sebebi hemen bulunurda ilaç başlanır
Çok teşekkür ederim dileğim geçmesi. Not ettim kremleri hazırladığı bir karışım oldu onu kullanıyorum bugün itibariyle diğeri diğer seçeneğim olsun.Burada sivrisinek, börtü böcek fazla diye önlem olarak sormuştum daha önceleri doktora ne kullanabilirim diye. Çünkü normal sivri bile soksa en az 3 gün kaşınırım, yayılır bide o kaşıntı. Ovadril losyon ve zyrtec kullanabilirsin demişti. Sadece Ovadril yetti bana. Kaşıntıyı hemen alıyor. Dr una danış istersen. Kaşınmak delirtir bilirim. Geçmiş olsun.
Şifa olsun inşallahÇok teşekkür ederim dileğim geçmesi. Not ettim kremleri hazırladığı bir karışım oldu onu kullanıyorum bugün itibariyle diğeri diğer seçeneğim olsun.
Ben kalitesini çok beğendim. Sadece ince geldi bana ama evde sıcak oluyor deneyimleyerek göreceğimİndirime girmiş uyku tulumları. Almak isteyen varsa. Karar veremiyordum kundaklı mı değil mi diye ama sizlerde bunu tavsiye etmişsiniz. Aldım az önce.
Eki Görüntüle 3299666
O zaman uyuz ilacı yaptırmış muhtemelen çok geçmiş olsun ilaç işe yarat umarımGünde 3 e bile cıkıyor bazen duş alma sayım. Bir karışım hazırlattı doktor, eczacı 45 dk boyunca kremi yaptı iki kutu. Bugün başladım 3 gün duş yasak sonra duş ve doktora tekrar gideceğim.
Amin inşaallah teşekkür ederim![]()
Suyun mu geliyo noldu ? Kaç haftalıksın şuan ?Kızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabiliriminşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten
Yaaa noldu, hayırdır? Çağırma çağırma, vaktinde gelecek inşallahKızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabiliriminşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten
Hemen evrene verdiğin mesajları geri alKızlar bebeğin suyu az olan var mıydı? Sanırım çanlar benim için çalıyor her an herşey olabilir. Hatta grupta ilk doğuran ben olabiliriminşallah doğurmam tabi de korkuyorum gerçekten
Tam 29 haftalığım bugün. Suyum gelmiyor ama su seviyem 5 e düşmüş. Bugün doktor dayanmaz artık bir hafta içinde tekrar bakacağım dediSuyun mu geliyo noldu ? Kaç haftalıksın şuan ?
Ahh keşke ama zor gibi. Su seviyem kötüHemen evrene verdiğin mesajları geri alvaktinde doğur
![]()
Ben de vaktinde gelsin istiyorum ama durum kritik. Bakalım neler bekliyor beni.inşallah sağlıklı bir şekilde doğarYaaa noldu, hayırdır? Çağırma çağırma, vaktinde gelecek inşallah![]()