• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
Canım korkma ılık bir duş al rahatlamaya çalış. Sürekli kasılma olmaz doğumda, kendini yorduysan ayakta kaldıysan toparlanma ve kasılma olur. Yediklerinden ve hazımsızlıktan da öyle hissedebilirsin. Bende gaz sıkışması olmuştu doğuruyorum sanmıştık kasılmayı bilmediğim için. Biraz uzan dinle bakalım eğer hala hissedemezden ve rahatlamazsan nst ye alıp bakarlar🙏

Ya galiba o yüzden çok erken gitmemek lazım hastaneye benim 2 dk ya düşünce götürdü hastaneye sevgili eşim😂 erken gitsem belki sürekli bakmak isteyeceklerdi filan sinir bozucu😂 bende en çok şu lavman ve doğumda kaka yapma kısmından çekiniyordum rüyamda bile görüyordum😂 Ama öyle bir hale giriyorsun ki onları gözün görmüyor bile😂
Nasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerden🤭 başka neler var bilmediğim acaba🙁

Canım korkma ılık bir duş al rahatlamaya çalış. Sürekli kasılma olmaz doğumda, kendini yorduysan ayakta kaldıysan toparlanma ve kasılma olur. Yediklerinden ve hazımsızlıktan da öyle hissedebilirsin. Bende gaz sıkışması olmuştu doğuruyorum sanmıştık kasılmayı bilmediğim için. Biraz uzan dinle bakalım eğer hala hissedemezden ve rahatlamazsan nst ye alıp bakarlar🙏
Sabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok 😩

Offff kızlar gün boyu bebek hiç hareket etmedi hep kasılıp duruyor. Çikolata yiyip soluma yattım yine tık yok yemeklerden sonra da tepki verirdi o da yok. Dünden beri ağrılarım var zaten hastaneye 1 saat sonra gidebilicem niye gün boyu hareket etmedi acaba kasılıp durdu ya çok korkuyorum
Doktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?

Sabahtan beri hissedemiyorum maalesef duşta aldım çikolata da yedim gazda yok 😩
Canım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dön 🙏🏻

Nasıl yaa.. Hiç haberim yok böyle şeylerden🤭 başka neler var bilmediğim acaba🙁
Bilmemek daha güzel bence zamanı gelince öğrenmek daha iyi😂 benim gibi rüyalar görüp anlatıp, doğumhaneye ilk girişte eşimin karım kaka yapmaktan korkuyor cümlesi ve doktorum biz neler gördük hiç sorun değil cümlesi hala kulaklarımda😂 zaten lavman yaptıkları için kaka yapmsk zor yani, hiç derdiniz o olmasın benim gibi🥰

Doktora git lütfen nolur nolmaz bi nst ye bağlasınlar seni. Belinde kasıklarında ağrın var mı ?
Var maalesef kasılma daha çok var gidicem birazdan
O zaman bencede bir nst ye gitmelisin en yakın acile gitsen hemen bakarlar🙏

Canım vakit kaybetmeden gitmen gerek bence. Doktorum her gittiğimde uyarıyor evde ultrasonun yok nst cihazın yok sürekli hareketleri kontrol edeceksin diye. Bizi haberdar et olur mu güzel haberlerle dön 🙏🏻
Haber vericem gidicem birazdan sağolun 🫠

4 hafta oldu tam doktora gidemedim başka şehirde doktorumuz gidemedik bir türlü 😢 yarın 32 olacak çalışamaz raporu için devlete gideceğim hem kaç kilo oldu boyu kaç oldu önde mi normal mi falan çok da merak ediyorum bakalım doktor güzel şeyler söylesin inşallah 🫶

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrolüm vardı. Son adet tarihime göre 30 haftaligim. Ama kontrolde bebek 3 hafta önde çıktı. En son iki hafta öndeydi. 42 cm 2400 kg civarı. Şeker çıkmadı, suyum normal. Diyet yapıyorum ama niye artıyor bu fark anlamış değilim. Doktor çok riskli diyor korkuyorum

Ben de benzer durumdayım. 2 hafta kadar ileri çıkıyor, suyum da fazla. Şeker yüklemesi ve sonrasında istediği açlık tokluk vb hep normal çıktı. Benim doktorum da biraz riskli buluyor ama şeker varsa ve fark edilmezse olan riskleri söylüyorlar genelde anladığım kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de bebeğim önden gidiyordu, sağlıkla doğdu çok şükür. Bunun da öyle olmasını umuyorum. Endişelenmemeye çalışın, genetik olma ihtimali daha yüksek eğer şeker çıkmadıysa.

Nasıl kasılma olduktan sonra hareket hiç hissetmedin mi gün boyunca canım süreklimi kasılma oldu acile gitsen iki dakika nst bağlanır benim kasılmalardan sonra hareket ediyor bebek
Gidicem birazdan. Kasılma 3-4 dkda bi oluyodu ama hareket hissedemiyorum belimden sırtıma Ağrı oluyo sadece ve karnım semsert

Ben de benzer durumdayım. 2 hafta kadar ileri çıkıyor, suyum da fazla. Şeker yüklemesi ve sonrasında istediği açlık tokluk vb hep normal çıktı. Benim doktorum da biraz riskli buluyor ama şeker varsa ve fark edilmezse olan riskleri söylüyorlar genelde anladığım kadarıyla. Benim ilk gebeliğimde de bebeğim önden gidiyordu, sağlıkla doğdu çok şükür. Bunun da öyle olmasını umuyorum. Endişelenmemeye çalışın, genetik olma ihtimali daha yüksek eğer şeker çıkmadıysa.
Umarım genetik kaynaklıdır ya. İçim rahatladı biraz. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. Çok şükür şeker Yok açlık tokluk iyi çıkıyor benim de

Merhaba, çok sevindim sürece alışmanıza ve bebeğinizin rahatlıkla beslenebilmesine🙏🏻 Ben 22. Haftamdan beri bildiğim için araştırma yaptım ve yapmaya devam ediyorum, şükrediyorum dediğiniz gibi başka sıkıntılar da olabilirdi, çok şükür çaresi de var. Doktorunuz Hakan hoca mı acaba ben onun ismini çok duydum bu alanda, onunla görüşeceğiz biz de.
Ben hiç bilmiyordum doğumdan sonra öğrendim o daha kötü olmuştu benim için bebek erken doğum olduğu için küvezdeydide göremiyordum yıkım olmuştu benim yani tam alışmasakta alıştıkta sayılır
Evet hakan hocaya gideceyiz Allah isterse 🙏

Kızlar moralim çok bozuk. Bugün kontrolüm vardı. Son adet tarihime göre 30 haftaligim. Ama kontrolde bebek 3 hafta önde çıktı. En son iki hafta öndeydi. 42 cm 2400 kg civarı. Şeker çıkmadı, suyum normal. Diyet yapıyorum ama niye artıyor bu fark anlamış değilim. Doktor çok riskli diyor korkuyorum
Benim de öyleydi. Şeker yok ama bebek iriydi suyum fazlaydı. En son bebek bi anda kendi haftasına düştü. Ben de bunu taktım. Yani nu bebelere belli olmuyor arkadaşım, boşver iri olsun illaki bir yerde dengeliyor.🙏
Canım gidebildin mi hastaneye?

Back
X