O pıhtılaşma sorunu da ortaya çıkmadan belli oluyor mu ki? Yani sonucta bişeyler ters gidiyor ki kişi o sekılde anlıyor Bi sorun oldugunu öyle doktora basvuruyor.. Yani hersey yolundayken AA bnm pıhtılaşmam var dıyen oluyor mu ki, hiçbir emare yokken

mutlaka bişey sinyal verıyordur.. Saglamken hastaneye gitmenin faydasından çok zararını görürsünüz ki, cocuk dogunca hastane ortamına sokmanın nee derece sakıncalı oldugunu anlıyor İnsan... Saglam cocugu ters bişey yoksa götürmem ben, oglum 2 yıldır hastaneye gitmio, cok ters bişey olunca baktım geçmeyen bişeyse saglık ocagıyla halledıorm.. Hastaneye adımını atınca turlu turlu hastalık sahıbı oluyo ınsanlar, yani ben mesela yenı evlıyken karın agrısı için gittim, böbrekte kist sonucuyla cıktım

doktor tanıdıga sordum, sokaktan gecen birini cevır onda da vardır kist dedi, öyle rahatladım.. Bosuna kendımı strese soktugumla kaldım.. Ha ciddi Bi belirti olur, ateş olur vsvs gidilir amenna, o kadar tıbbi bilgimiz yok, zaten onların o ilmi bilgisi için oraya basvuruyoruz.. Ama saglamken gitmenin mantıgı bana sacma gelıyor.. Hep dıyorum kendi kendının doktoru Olcan, Olcan ki zaten ters bişey olunca sezınleyebilesin

bilmem derdimi anlatabildim mi