• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Ay ben bugün hazırlarım diyordum da kasıklarım çok ağrıdı. Eve yardıma biri de gelse yetişmiyor diye bende hep atakta oluyorum ya da beraber yapıyoruz bazı şeyleri oturulmuyor😂 bende daha kaynatmadım biberonu onlar eve gelince de olur ya koymayacağım ben çantaya 😂 kesinlikle artık iş yapmak çok zor su gibi akıntım oldu bugün ayakta kaldıkça zorlanıyoruzz ☹️ Ah evet çok çok az kaldı bakalım Salı günü inşallah güzel haberler alalım🙏

Haha daha bitmedi ya ama baya iş hallettik😂 odasını kitlicem artık bir de orası dağılmasın 😂 ama yavaş yavaş bitirmemiz lazım kızlar benim kasıklarım çok ağrıyor zorlanıyoruz her geçen gün☹️
Ahh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydum😂
Kasık ağrısı arada olup geçiyor bende de. Sanırım hala çorapsız geziyorum onun da etkisi var. Sen de dikkat et. 💕

Ahh kolay gelsin. Sizin mesajları görünce en azından hemşireye vereceğim seti hurcun içine koydum😂
Kasık ağrısı arada olup geçiyor bende de. Sanırım hala çorapsız geziyorum onun da etkisi var. Sen de dikkat et. 💕
Biz böyle böyle gaza gelip bitircez çantayı haftaya kadar 🥰❤️
Evet tost, makarna gibi masum olmayan şeyler hem iyi geliyor hem insanın canı istiyor. Ben yinede gece pek yemiyorum. Gündüz affetmiyorum ama😊
Gece bende yememeye çalışıyorum ama aklıma düştüyse yemezsem uyuyamıyorum😂

Merhaba kızlar… Sanırım grubun ilk doğum yapanı benim. Üç haftadır uğraştığımız yüksek tansiyon illeti sonunda, karaciğer enzimlerim tamamen bozulup ağır preeklampsiye girdim ve ani bir kararla Salı gecesi kuzularım dünyaya geldi. O kadar ani kararla oldu ki, ne onlara ne de kendime özene bezene hazırladığım hiçbir şey yanımızda değildi… İkisi de küvözdeler ama iyiler çok şükür. İnşallah hepiniz hayırlısıyla, vaktinde ve sağlıkla yavrularınızı kucağınıza alırsınız 🙏🏻 Dualarınızı eksik etmeyin miniklerim için…
Gözünüz aydın, kaçınçı haftada doğum yaqtınız

Bizim çikolatalarımızda geldi bugün ben beğendim güzel olmuş çikolatanın tadıda güzeldi denedim 🤭🥰

Eklentiler

• 8E2B5DA1-5C97-4A07-994E-1D39192EFBF2.webp
    8E2B5DA1-5C97-4A07-994E-1D39192EFBF2.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 93
Galiba benim toplanmalarım başlıyor teklerde daha bellidir tabi ama bi bebegin olduğu yer daha şiş oluyor şuan dk tuttum uzun sürmüyo ama 3 dk 2. Kez oldu hemen düzeliyo

Çantanı yavaş yavaş hazırla ama nolur nolmaz canısı gerisi mühim değil her türlü halledilir onları dert etme kendine 🌸 senin baya canın sıkılmış bunlar hep hormonlardan 🙃 silkelen kendine gel sen anne olucaksın dünyanın en güzel günü seni bekliyor kucağını alacağın anı düşün ve bütün olumsuzlukları kafandan at 🌸🌸
İyi akşam lar yanlış hatırlamıyorsam sizde gebelik zehirlenmesi yaşamıştı iz diğer gebeliginizde acaba sizde şişlikler olmaya başladı mı kaç gündür ayaklarım şişmeye başladı çok korkuyorum yine protein yükseliyor sa diye en son 24 saatlik idrar da 500 çıkmıştı 32 haftadayim bu arada

Evde makina yok maalesef geçen hastanede 11,8 12,8 çıktı 2 kontrolde de dr söylemiştim o takip et dedi ama valla hiç ona fırsat gelmedi 🙈 ama ben anlıyorum yükseldiği zaman bayadır o kadar kötü olmuyorum şükür 🙏🏻 belki kv den alır bakarım bir kaç gün tekrar

İhmal etme aman diyim.. Demekki o görduklerın anlık bişeydi düzeldiğine göre😊

ben de daha hazırlamadım haftaya hazırlıcam 😀 liste çıkardım,her şeyi yıkadım,ütüledim ama yerleştirmedim.Kasılmalarım için magnezyum kullanıyorum kullanmayan varsa doktoruna danışıp alabilir düzenli kullandığım tek ilaç diyebilirim.Bir gün unuttum içmeyi ertesi gün kasılmalarım şiddetlenmişti.Bu arada ben hastane çantama süt sağma pompası koymam sanırım hem yer kaplıyor hem de arkadaşlarım hastaneden mutlaka verildiğini söyledi.

Kızlar özellikle de Berikko Berikko iki gecedir ayaklarım kaşınıyor. Hele bu gece 2.5 gibi parçalayacaktım artık ayaklarımı. Kolonya banyosuna soktum resmen. Endişelenmem gereken bir durum var mı sizce? Kontrole gideli bir hafta oldu, arada devlete gidip sorsam mı acaba diyorum

Valla canım sadece ayaksa cildiyelik bişeydir, veyahut dolasımla ılgılı olabılır.. Bilemedim.. Kolestaz olsa gobegın memelerin bacaklar kollar kaşınır.. Gercı su an bende kaşınmıyorm.. Sanrm bıraz daha artarsa kaşınmaya baslarm gibi😐 ama sadece ayaklarsa kolestaz degıldır gibime geldi 🤷‍♀️

Back
X