• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    272
Kokusu çamaşır suyu gibiydi ve pacalarima kadar aktı. Renksizdi. Tutmaya çalıştım tutamadım. Ve halen de ara ara geliyor. İdrar olsa böyle olmazdı diye düşündüm. Şimdi yola çıktık
Allah'ım kolaylık versin insaAllah sağ salim alın kucaginiza 🤲🤗

Çoğunlukla acıyan bakışlarına, elinden bişey gelmemesiyle çaresizliğine denk gelmesem neler yapıcam ama üzülüyor halime belli😊 onlar ne yapıyorda gezebiliyor, sende yap derdinde sadece..

Birde bugün hamile olan bir müşterinin eşiyle karşılaşmış 3 4 haftası kaldı doğuma demiş adam. Ne biçim baba bu, tarihi bile bilmiyor diyor akşam 😂
Bazen eşime sezaryen sonrası kimi kadın hemen toparlanamıyormuş diyorum; sen toparlanamazsın yüksek ihtimalle diyo🙈

onlar için de Farklı bir tecrübe, yanlarında şen şakrak,hareketli olan kadınlar; bir anda yolda yürüyemez hale geliyorlar 😅😅 hamilelik süreci her iki tarafa da zor vesselam🙈🙈

3 sattw birr uyandım ve çok zor geri yattım ayakkarımdan başlayab bele sırta vuran ağrı başladı şimdide 😢

3 sattw birr uyandım ve çok zor geri yattım ayakkarımdan başlayab bele sırta vuran ağrı başladı şimdide 😢
Ah ikiz olunca bel ve bacağa yüklenmeler kim bilir nasıldır 😢 riskli haftaları atlattın sayılır, biraz daha sabret inşallah ikisini birden doğru vakitte kucağına alınca hepsini unutacaksın 🥰🥰

Ah ikiz olunca bel ve bacağa yüklenmeler kim bilir nasıldır 😢 riskli haftaları atlattın sayılır, biraz daha sabret inşallah ikisini birden doğru vakitte kucağına alınca hepsini unutacaksın 🥰🥰
Çok iyiydim ikize göre gerçekten burda herkez kaburga bel ağrısı falan diyodu ben ikizze göre maşallahım var diyodum hep kendi kendime nazar ettim sanırım anlamadım ama dayanabiliceğimi sanmıyorum hiç 2 kilo olmadılar bile bağırsaklarıma da baskı yapıyolar heralde ondan hemoroid oldum bu günü sağ salim atlatırım inşallah akşam acile gidicem kan idrar verip medipole gidderim direk

Çok iyiydim ikize göre gerçekten burda herkez kaburga bel ağrısı falan diyodu ben ikizze göre maşallahım var diyodum hep kendi kendime nazar ettim sanırım anlamadım ama dayanabiliceğimi sanmıyorum hiç 2 kilo olmadılar bile bağırsaklarıma da baskı yapıyolar heralde ondan hemoroid oldum bu günü sağ salim atlatırım inşallah akşam acile gidicem kan idrar verip medipole gidderim direk
Kötüyü düşünme sen, inşallah 2 oluncaya kadar sabredecek onlar 🥰

Back
X