Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün aşı olanlar huysuzluğunuz başladı mı?Kucaktan inmiyor, yatakta durmuyor. Ateş yok ama kollarım koptu. Sabahlar olmaz bu gece
![]()
Ben aşı için aradım bugün dediğin gibi 2. Ay aşısının üstünden tam 2 ay geçsin dedi cuma olcaz bizde. Kaç aşı oluyor 4. AydaBenimki neredeyse bütün gün uyudu, ara ara memeye kalktı. Şimdi tam mandalinalarımı soymuştum ki, yine kalktı
Bir önceki memesinde çok ağladı ama gazdanmış, pırtlar yapıldıktan sonra güzelce kaka yapmış babasıylayken, sonra uyumuş. Önceki gün de gazlanmıştı böyle, aşıdan değil yani bizimki.
Ben aşı için aradım bugün dediğin gibi 2. Ay aşısının üstünden tam 2 ay geçsin dedi cuma olcaz bizde. Kaç aşı oluyor 4. Ayda![]()
2 aşı olcak kuzumBen aşı için aradım bugün dediğin gibi 2. Ay aşısının üstünden tam 2 ay geçsin dedi cuma olcaz bizde. Kaç aşı oluyor 4. Ayda![]()
Her gün yıkıyoruz zatenİki tane, ikisi de bacaktan. Ona göre giydirirsin. Yıkama kısıtı yok ama bir gün önceden yıkasan daha iyi tabii.
Benimkide annemde kalıyo değişiklik olsun biraz diye kardeşlerinden sonra görüntülüde sizi çok özledim demeye başladı ama yalandanYok yok emmeyle alakası olsa bizimki 19 yada 20 ay filan emdi zorla kestim kopamazdı benden yaa bide geçen annemle İstanbul’a gitmek istedi geçen sene gitmişti hatta anneme diyorum ki beni özlemiyor mu sormuyor mu yoo dedi ben dayanamadım 2 gün gittim bazen diyorlar ya hani bendiz durmaz çocuğum şaşırıyorum![]()
38.8 çıkıyo çok inler gibi sesler çıkardı verdim calpol
Teşekkür ederim kızlar biz hepimiz uyuyorduk hissetmedim çok sallandı diyorlar ama kötü oldum duyunca uykuda yakalansaydık filan diye rabbim beterinden korusun çok fazla deprem oluyor Bursa’da şu aralar
Ay sen ondan mı bahsettinBizim kullandıklarımızı diyorsun di mi?
İyiyiz şükür son iki deprem emzirirken oluyor . O biraz korkutuyor beni . Bu sefer çok sarsmadı çok şükür ki.
Sağol kuşum. İyiyiz biz çok sarsmadı şükür
Fotoğraflayarak cevap verirseniz çok daha iyi olurKızlar bebeğinizi nasıl yatırıyorsunuz? Yastıkla mı? Bizimki reflü yatağından ayrılamıyor