Ay canım benim gözün aydın inşallah sana sımsıkı tutunur Bende öyle oldum halada şoktayım hamilemiyim diye doktora ne zaman gidiyorsun

Dualarınızı eksik etmeyin canlarım artık geri sayım başladı bakalım en erken ne zaman çıkar gebelik testinde 5. Gün tek embriyo kondu ay artık çenem durmaz bıkarsınız benden
Ben 7.gunde kanda pozitif aldım canım inşallah sende alırsın

Canını sıkma canım onlar sadece olasılık bende dondurulmuş embriyo transferi oldum ilk denememde pozitif sonuç aldım kafanı bu tarz şeylerle yorma gönlüne ferah tut bolca dua et kendine

Ben seni tabloya eklememişim sen mi istemdin acaba

Yaaaaa maşallah Allah güzel haber almayı nasip etsin

Amin canısı inşallah bakalım nasip heyecan tavana çıkıyor böyle okuyunca
Heyecan olsun canım umutsuzluk olmasın ama heyecan her zaman olsun rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallah

Heyecan olsun canım umutsuzluk olmasın ama heyecan her zaman olsun rabbim emeklerinin karşılığını fazlasıyla versin inşallah
Amin aşkım inşallah hepimiz güzel haberler alalım gerçekten güzel yorgunluklar olarak kalsın aklımızda bu süreçlerimiz

Kizlar merhaba bugun transferimin 7. Gunu kaset test yaptim negatif malesef olmadi galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…