Ben 7.gunde kanda pozitif aldım canım inşallah sende alırsın
Merhaba canım ben şey soracaktım sana sanırsam dün kese görmüştün bugün benim de terminim vardı ama doktor kese görmedi karından baktı haftaya çarşamba gel dedi vitamin yazdı kalınlaşma iyi dedi
Sen alttan mı gördün keseyi seninle benim aramda transfer 1 gün fark var doktorum sorun yok dedi ama yinede insan endişe yapıyor kendine

Pazar gunu test gunum yani 11. Gun bilmiyorum bel agrim ve adet olacakmis gibi sancimda cok kizim icin cok istiyordum kardesi olmasini cok istiyor onun icin ikinci denememiz nasipte yoksa olmuyormus demekki hakkimiza hayirlisi olsun
Rabbim gönlüne ferahlık versin mucizen seninle olsun canım üzülme diyemiyorum üzülüyor insan ama inşallah Allah kokrtuğuna uğratmasın

Ben alttan muayene oldum canım karindan belki gorunmemistir niye doktorun alttan bakmadı aceba

Ben alttan muayene oldum canım karindan belki gorunmemistir niye doktorun alttan bakmadı aceba
Valla Altan bakmadı bende giderken görülür diye düşündüm şey dedi haftaya çarşambaya gel görürüz dedi inşallah birde kalınlaşması iyi dedi ne demek anlamadım neyse sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

İyiyim çok şükür heyecan var tabi hala var aklımdan çıkmıyor ki gece uyku uyuyamadım dön o yana dön bu yana valla gece kalkıp yazacaktım buraya ama hadi dedim bekle sabahı
İnşallah bu bekleyişin meyvesini alıcaksın canım sadece gönlünü ferah tut ilaçlarını zamanında iç gerisi Rabbimin elinde

Çarşamba günü görünür o zaman canım benimkide daha minicik bir nokta

Eklentiler

• IMG_20231114_091342_456.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 60
ayy kuzumm ilaçlardan mıdır nedir ne olsa gözlerim doluyor mesajını okurken de gözlerim dolu dolu oldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun iyiki açtın burayı yaaa iyiki karşılaştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…