- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.986
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.021
Ne zaman test günün belki geç tutunma olur üzülme hemen lütfen test gününü bekle5. Gun embriyosu dondurulmus
Merhaba canım kaçıncı gün
Pazar gunu test gunum yani 11. Gun bilmiyorum bel agrim ve adet olacakmis gibi sancimda cok kizim icin cok istiyordum kardesi olmasini cok istiyor onun icin ikinci denememiz nasipte yoksa olmuyormus demekki hakkimiza hayirlisi olsunNe zaman test günün belki geç tutunma olur üzülme hemen lütfen test gününü bekle
Merhaba canım ben şey soracaktım sana sanırsam dün kese görmüştün bugün benim de terminim vardı ama doktor kese görmedi karından baktı haftaya çarşamba gel dedi vitamin yazdı kalınlaşma iyi dediBen 7.gunde kanda pozitif aldım canım inşallah sende alırsın
Cumartesiyi bekliyim ben güzel haberler veririm inşallah sizeBen 5. gün 6. Gün evde test yaptım çıktı 7.gun kanda çıktı ama istersen test gününü bekle
İnsan derdini paylaştıkça rahatlıyoTabloyu ben o yüzden yaparım hep 2021 Aralık ayı ilk denememdi benim ordan başladı bi çok dostluğum halada devam eder mesela
Öyle tabikiİnsan derdini paylaştıkça rahatlıyo
Ben çalışıyorum ama 10 gün rapor aldım ben bu süre zarfında hep burdaydımÖyle tabikiben çoğu vaktimi burda geçiriyorum başka yapacak bir durumum yok aktifim sürekli
Evde yaşlanıyorum bendeBen çalışıyorum ama 10 gün rapor aldım ben bu süre zarfında hep burdaydım
İyiyim çok şükür heyecan var tabi hala var aklımdan çıkmıyor ki gece uyku uyuyamadımİyiyim canım hamdolsun sen nasılsın nasıl gidiyor heyecan basladimi
Bende oto jinemedde transfer oldumBen İstanbul ota jinemedde transfer oldum canımm tek embriyo 5. Günsenin canımm ? inşallah Rabbim mutlu sonuçlar almayı nasip etsin
Ben coraspin kullanıyorum kan pihtilasmasin diye herkese veriliyo kan sulandiiricilarArkadaşlar transfer aşamasında clexan ecopirin kullanıyormuşsunuz hergün benim ilk gebelik de ondan düştü kullanmak istemiyorum hiç
Rabbim gönlüne ferahlık versin mucizen seninle olsun canım üzülme diyemiyorum üzülüyor insan ama inşallah Allah kokrtuğuna uğratmasınPazar gunu test gunum yani 11. Gun bilmiyorum bel agrim ve adet olacakmis gibi sancimda cok kizim icin cok istiyordum kardesi olmasini cok istiyor onun icin ikinci denememiz nasipte yoksa olmuyormus demekki hakkimiza hayirlisi olsun
Ben alttan muayene oldum canım karindan belki gorunmemistir niye doktorun alttan bakmadı acebaMerhaba canım ben şey soracaktım sana sanırsam dün kese görmüştün bugün benim de terminim vardı ama doktor kese görmedi karından baktı haftaya çarşamba gel dedi vitamin yazdı kalınlaşma iyi dedi
Sen alttan mı gördün keseyi seninle benim aramda transfer 1 gün fark var doktorum sorun yok dedi ama yinede insan endişe yapıyor kendine
Valla Altan bakmadı bende giderken görülür diye düşündüm şey dedi haftaya çarşambaya gel görürüz dedi inşallah birde kalınlaşması iyi dedi ne demek anlamadım neyse sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBen alttan muayene oldum canım karindan belki gorunmemistir niye doktorun alttan bakmadı aceba
İnşallah bu bekleyişin meyvesini alıcaksınİyiyim çok şükür heyecan var tabi hala var aklımdan çıkmıyor ki gece uyku uyuyamadımdön o yana dön bu yana valla gece kalkıp yazacaktım buraya ama hadi dedim bekle sabahı
Çarşamba günü görünür o zaman canım benimkide daha minicik bir noktaValla Altan bakmadı bende giderken görülür diye düşündüm şey dedi haftaya çarşambaya gel görürüz dedi inşallah birde kalınlaşması iyi dedi ne demek anlamadım neyse sağol canım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
ayy kuzumm ilaçlardan mıdır nedir ne olsa gözlerim doluyor mesajını okurken de gözlerim dolu dolu oldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun iyiki açtın burayı yaaa iyiki karşılaştıkEvet canım ay sonu 28 30 Kasım gibi dediler inşallah işlerim rasr gider erken olurum transferde
Ayyyyy geldin minişler
Ayyyyy ayyyy ayyyyy
Konu konuyu açıyor zaten aşkım hepimiz emeklerimizin mükâfatını almak için buradayız Rabbim kolumuzu kanadımızı kırmasın
Hiç üzülüp stres yapma aşkım bu denen şey herkes için geçerli aslında binde bir olan durum o yüzden napıyoruz sakin kalıyoruz Allah'a sığınıp bekliyoruz zaten hep sıkıntılı süreçlerden geçtik geçeceğimiz günlerde olacak meçhulama şimdi üzülmek yok şimdi bekleme için sevinme zamanı
ayy ne güzel 24 kasımdan sonra bende bekleyeceğim evde test mi biriktirsem diyorummBen 7.gunde kanda pozitif aldım canım inşallah sende alırsın
transferden sonra rapor mu verdiler canım ben de çalışıyorum da merak ettimBen çalışıyorum ama 10 gün rapor aldım ben bu süre zarfında hep burdaydım
Oy maşallah annesi ne küçükÇarşamba günü görünür o zaman canım benimkide daha minicik bir nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?