- 26 Nisan 2023
- 209
- 456
- 33
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.041
Test verdim sonuç 327,14 canlaryaa süper maşallah canım böyle devam etsin inşallah bir sonraki testi ne zaman vereceksin bizi haberdar et
Bugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorumAy canım benim gözün aydıninşallah sana sımsıkı tutunur Bende öyle oldum halada şoktayım hamilemiyim diye doktora ne zaman gidiyorsun
Aslında alma fikri aklımda yoktuayy ne güzel 24 kasımdan sonra bende bekleyeceğim evde test mi biriktirsem diyorumm
Amin amin canım dualarimdasinOy maşallah annesi ne küçükAllahım isteyen emek veren herkese nasip et daırısıda bana olsun inşallah
Ayyyyyy canım benim çok sevindimBugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorumcuma günü serum takılacak tekrar test yaptıracağım çok heyecanlıyım
Allah razı olsun canım hepiniz de benim dualarımdasınız her ezanda bu yoldaki herkes için ediyom duaAmin amin canım dualarimdasinkimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsinTest verdim sonuç 327,14 canlarçok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
ayyy ne güzell 5. gündeki embriyo için 9.günde test yaptın değil mi ben hesapladım pazar gününe geliyor sanırım kalkar gider acile orada kan veririm galiba acayip sabırsız biriyim. bana progestan iğneyi göbekten yap dediler bu arada sen kalçadan mı yaptırıyorsun canımAslında alma fikri aklımda yoktutransfer öncesi ve sonrası progestan iğne olmak için her sabah dışarı çıkıyordum sonra aldım çıktı dedim test bozuktur 4 tane yaptım hepsinde çıktı test günümde kanda pozitif gördüm
Amin canim amin hepimizin insallah Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasinRabbim gönlüne ferahlık versin mucizen seninle olsun canım üzülme diyemiyorum üzülüyor insan ama inşallah Allah kokrtuğuna uğratmasın
maşallah canım Allah'ım kucağına da almayı nasip etsin bizleri de unutma dua et lütfennnTest verdim sonuç 327,14 canlarçok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
Serum niye taktiriyosunuz hiç duymamistimBugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorumcuma günü serum takılacak tekrar test yaptıracağım çok heyecanlıyım
yaa etmez miyiz sen de et canım hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah :) yüzümüz gülüyor umutlarımız yeşeriyor, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Test verdim sonuç 327,14 canlarçok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
Evet rapor verdi doktorum 10 güntransferden sonra rapor mu verdiler canım ben de çalışıyorum da merak ettim
Cok tatliÇarşamba günü görünür o zaman canım benimkide daha minicik bir nokta
ayy çok sevindim umarım bana da verirEvet rapor verdi doktorum 10 gün
Sizin ne zamandıBende oto jinemedde transfer oldum
Tebrik ederim canım Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin , darısı bekleyen bizlerin başınaBugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorumcuma günü serum takılacak tekrar test yaptıracağım çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?