Ay canım benim gözün aydın inşallah sana sımsıkı tutunur Bende öyle oldum halada şoktayım hamilemiyim diye doktora ne zaman gidiyorsun
Bugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorum cuma günü serum takılacak tekrar test yaptıracağım çok heyecanlıyım

ayy ne güzel 24 kasımdan sonra bende bekleyeceğim evde test mi biriktirsem diyorumm
Aslında alma fikri aklımda yoktu transfer öncesi ve sonrası progestan iğne olmak için her sabah dışarı çıkıyordum sonra aldım çıktı dedim test bozuktur 4 tane yaptım hepsinde çıktı test günümde kanda pozitif gördüm

Bugün kan verdim 327,14 çıktı hala şoktayım inanamıyorum cuma günü serum takılacak tekrar test yaptıracağım çok heyecanlıyım
Ayyyyyy canım benim çok sevindim Gözün aydın Rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah Doktoruna bilgi verdinmi .

Test verdim sonuç 327,14 canlar çok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
Maşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsin bizlere de dua edin hamiş duası tutar derler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Kızlar transferin ilk günü gecesi kahverengi leke gelmişti saat 12 gibi bir kaç damla .
Çok önemsemedim ilk gün tahriş olabileceği geldi aklıma ama yaşayan oldu mu daha önce böyle bir durum.
Bu 4. Transferimdi daha oncekilerde olmamıştı.

ayyy ne güzell 5. gündeki embriyo için 9.günde test yaptın değil mi ben hesapladım pazar gününe geliyor sanırım kalkar gider acile orada kan veririm galiba acayip sabırsız biriyim. bana progestan iğneyi göbekten yap dediler bu arada sen kalçadan mı yaptırıyorsun canım

Rabbim gönlüne ferahlık versin mucizen seninle olsun canım üzülme diyemiyorum üzülüyor insan ama inşallah Allah kokrtuğuna uğratmasın
Amin canim amin hepimizin insallah Rabbim hicbirimizin emegini bosa cikarmasin

Test verdim sonuç 327,14 canlar çok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
yaa etmez miyiz sen de et canım hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah :) yüzümüz gülüyor umutlarımız yeşeriyor, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Kızlar merhaba :) Bugün gerçek kan tahlilli günümdü, pazartesi 6.13 çıkmıştı bugün 24,9 a çıkmış çok şükür. 2 katından fazla bir artış gözlemlendiğinden kontrollü olarak ilaçlara devam. Bu tip durumlar oluyormuş yavaş artışlar sonradan hızlanabiliyormuş, hayırlısıyla artışlarla 16 haftayı görelim hepberaber sonrası Allah büyük kucağımıza da sağlıkla almayı nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…