- 26 Nisan 2023
- 209
- 456
- 33
- 39
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.061
Amin canım aminAyyyyyy canım benim çok sevindimGözün aydın Rabbim kucaginada almayı nasip etsin inşallah Doktoruna bilgi verdinmi .
Yaaa işte canım ama şimdi biraz çıkınca uyumuşum dayanamadım gerçekten transfer sonrası 1 saat sonra uyumuş gibi oldum bize artık güzel hissettiklerini anlat ki bizde kendimizi yoklayalım canısıSana uyu dedimde bende uyuyamamistim
Direk kan mı baktın kızım hiç idrar testi yapmışmıydınBen 7.gunde kanda pozitif aldım canım inşallah sende alırsın
Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin canım inşallahMaşallah canım rabbim kucağına da almayı nasip etsinbizlere de dua edin hamiş duası tutar derler rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ay maşallah maşallah kaçıncı gün cnm gayet güzel görünüyor hayırla ilerlesin AllahımBenim bugünki test
Rahiö başıklıklığı için canımSerum niye taktiriyosunuz hiç duymamistim
Dahada büyüyecek annesiKızlar merhaba :) Bugün gerçek kan tahlilli günümdü, pazartesi 6.13 çıkmıştı bugün 24,9 a çıkmış çok şükür. 2 katından fazla bir artış gözlemlendiğinden kontrollü olarak ilaçlara devam.Bu tip durumlar oluyormuş yavaş artışlar sonradan hızlanabiliyormuş, hayırlısıyla artışlarla 16 haftayı görelim hepberaber sonrası Allah büyük kucağımıza da sağlıkla almayı nasip etsin :)
Bir aksilik çakmazsa 29 Kasım da transfer olacağını söyledi doktorum
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci gün Kasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 4.cü deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım @1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci gün 2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün
Çift17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım Z Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Bidebayilistersenferiha 29 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftKasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 23 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci
gün
Çift1 Kasım
P Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
ÇiftL LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım E Elbaykrks 24 3.cü deneme 5.ci gün
Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @mira kaya64 24 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım
Leyla çok sevindim anlatamam canım benim inşallah sağlıklı güçlü ilerler annesi seni hiç bırakmazlar kaçıncı gün embryosudyu kuzumKızlar merhaba :) Bugün gerçek kan tahlilli günümdü, pazartesi 6.13 çıkmıştı bugün 24,9 a çıkmış çok şükür. 2 katından fazla bir artış gözlemlendiğinden kontrollü olarak ilaçlara devam.Bu tip durumlar oluyormuş yavaş artışlar sonradan hızlanabiliyormuş, hayırlısıyla artışlarla 16 haftayı görelim hepberaber sonrası Allah büyük kucağımıza da sağlıkla almayı nasip etsin :)
Bugun aklimdaydin yazicaktim sana ama simdi gordum yukselis varmis cok sevindim insallah guzel artislarin olur kucagina alirsin insallahKızlar merhaba :) Bugün gerçek kan tahlilli günümdü, pazartesi 6.13 çıkmıştı bugün 24,9 a çıkmış çok şükür. 2 katından fazla bir artış gözlemlendiğinden kontrollü olarak ilaçlara devam.Bu tip durumlar oluyormuş yavaş artışlar sonradan hızlanabiliyormuş, hayırlısıyla artışlarla 16 haftayı görelim hepberaber sonrası Allah büyük kucağımıza da sağlıkla almayı nasip etsin :)
Benimki biraz psikolojik rahatlama gibi olacak ama simdiden 12li gebelik testi siparisi verdim(erken) fiyati ozeldeki 1 tane kan tahliliyle ayniya geliyor. Benim de 18 kasimda transferim yapilacak. Transferin 5. Gunu baslarim test yapmaya kisideb kisiye degisiyor cunku. İnsallah pozitif olurda gun gun takip edip sabrimin bittigi yerde de kan veririmcanım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Hangisinden almıştın kuzumBenimki biraz psikolojik rahatlama gibi olacak ama simdiden 12li gebelik testi siparisi verdim(erken) fiyati ozeldeki 1 tane kan tahliliyle ayniya geliyor. Benim de 18 kasimda transferim yapilacak. Transferin 5. Gunu baslarim test yapmaya kisideb kisiye degisiyor cunku. İnsallah pozitif olurda gun gun takip edip sabrimin bittigi yerde de kan veririm12 . Gune kadar dayanabilirsem kana giderim ya da daha da bekler keseye giderim
Herkese takiyolafmiRahiö başıklıklığı için canım
Ay amin inşallah ya :) :)Dahada büyüyecek annesisımdıkı tutunsun sana inşallahhh
Amin inşallahLeyla çok sevindim anlatamam canım benim inşallah sağlıklı güçlü ilerler annesi seni hiç bırakmazlar kaçıncı gün embryosudyu kuzum
Sağlıkla ilerletip seni hiç bırakmasın annesiAmin inşallah3. gün embriyosuydu :)
Amiin inşallah canım iyi bakmaya çalışacağım onaBugun aklimdaydin yazicaktim sana ama simdi gordum yukselis varmis cok sevindim insallah guzel artislarin olur kucagina alirsin insallah
Bi daha kan verme gunun ne zmnAmiin inşallah canım iyi bakmaya çalışacağım ona
Prodoctor early. Suan kargoda daha gelmediHangisinden almıştın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?