Dahada büyüyecek annesi sımdıkı tutunsun sana inşallahhh

Bir aksilik çakmazsa 29 Kasım da transfer olacağını söyledi doktorum

canım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?

Leyla çok sevindim anlatamam canım benim inşallah sağlıklı güçlü ilerler annesi seni hiç bırakmazlar kaçıncı gün embryosudyu kuzum

Bugun aklimdaydin yazicaktim sana ama simdi gordum yukselis varmis cok sevindim insallah guzel artislarin olur kucagina alirsin insallah

canım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Benimki biraz psikolojik rahatlama gibi olacak ama simdiden 12li gebelik testi siparisi verdim(erken) fiyati ozeldeki 1 tane kan tahliliyle ayniya geliyor. Benim de 18 kasimda transferim yapilacak. Transferin 5. Gunu baslarim test yapmaya kisideb kisiye degisiyor cunku. İnsallah pozitif olurda gun gun takip edip sabrimin bittigi yerde de kan veririm 12 . Gune kadar dayanabilirsem kana giderim ya da daha da bekler keseye giderim

Hangisinden almıştın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…