İnşallah pozitif sonuçlanır
Dondurulmuş embriyo transfer ücreti ne kadar canım ?

Evet cnm bugün sabah oldun sonra uyudum biraz dün gece heyecandan unutamamıştım şimdi küçük küçük yürütüyorum sürekli yatamıyorum
Kan dolaşımı çok önemli ... Bol su bol ceviz avakado yağlı balık günde 20 dk yavaş tempo yürüyüş.. Hayırla sonuçlansın inşallah

canım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Benim erken gebelik testiyle 5. Gün silik çizgiyle gördüm kaset testte 6. Gün çok çok silik çıktı. Bugün 7. Gün ikiside görünür vaziyette

İlk gün bendede oldu akıntı şeklinde vardi

Ben iki kere kan verdim ilk kanda 48.02 ikincide 313 çıktı yarın tekrar vericem evet progestan iğne kalçadan oluyorum sadece oksapar göbekten kullaniyorum

Yaaa işte canım ama şimdi biraz çıkınca uyumuşum dayanamadım gerçekten transfer sonrası 1 saat sonra uyumuş gibi oldum bize artık güzel hissettiklerini anlat ki bizde kendimizi yoklayalım canısı
Ayaklarının altına yastık koy kafanın altındaki düşük olsun yastık. yiye biliyorsa balık ye çiğ kabak çekirdeği ben hurmayı ikiye bölüp içine ceviz koymuştum avakado süt her sabah ekmek tüketme çok bol su iç tuvalete gitmekten korkma kabız olmamaya calis 2 saat uzaniyosan 5 dakika evde ufak adimlarla yürü ben hergece Meryem suresi Yusuf suresi İbrahim süresini açıp dinliyodum karnimi ovaliyodum.Sende bunları yap bence inşallah şifa olur sana .Sürekli yatma arada evde yürüyüş mutlaka yapki kan dolasimi olsun

canım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Hiç belirti arama canım kullanilan ilaçlar bazen yan etkisi edebiliyor doktorum akintin olabilir ilk gunler normal dedi korkma 7gunun sabahı biraz kasigima ağrı girdi sonra geçti test gününe kadar kitap okudum burda biraz takıldım annemdeyim misafirler geldi benim gunlerim çok çabuk geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…