- 7 Kasım 2023
- 268
- 335
- 23
- 41
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.081
cuma günüBi daha kan verme gunun ne zmn
Amiin bu arada sen naptın transfer işlemi bitti inşallah?S
Sağlıkla ilerletip seni hiç bırakmasın annesi
Hayirla sonuclanir insallahcuma günü
Evet cnm bugün sabah oldun sonra uyudum biraz dün gece heyecandan unutamamıştım şimdi küçük küçük yürütüyorum sürekli yatamıyorumAmiin bu arada sen naptın transfer işlemi bitti inşallah?
İnşallah pozitif sonuçlanırSelam kızlar geçen ay testim negatif çıkınca moralim bozulmuştu ama sevgili eşim ve doktorumun motive etmesiyle yeniden yumurta toplama sürecine girdik ve bugün itibariyle bir çılgınlık yapıp 2 adet embriyo transferini onayladık. 2 embriyom bugün transfer edildi. 12 gün sonra sonuç belli olacak inşallah bu kez güzel sonuçlar alırız amin
İnşallah canım tamam okuyayım inşallah
Kan dolaşımı çok önemli ... Bol su bol ceviz avakado yağlı balık günde 20 dk yavaş tempo yürüyüş.. Hayırla sonuçlansın inşallahEvet cnm bugün sabah oldun sonra uyudum biraz dün gece heyecandan unutamamıştım şimdi küçük küçük yürütüyorum sürekli yatamıyorum
Evet canım bende yatmak istemiyorum işteKan dolaşımı çok önemli ... Bol su bol ceviz avakado yağlı balık günde 20 dk yavaş tempo yürüyüş.. Hayırla sonuçlansın inşallah
Bugün 7. GünAy maşallah maşallah kaçıncı gün cnm gayet güzel görünüyor hayırla ilerlesin Allahım
Benim erken gebelik testiyle 5. Gün silik çizgiyle gördüm kaset testte 6. Gün çok çok silik çıktı. Bugün 7. Gün ikiside görünür vaziyettecanım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Teşekkür ederim canım inşallahBugün 7. Günçok teşekkürler darısı başınıza
Tek enbryomuydu kuzum kaçıncı gün emrbyosuyduBenim erken gebelik testiyle 5. Gün silik çizgiyle gördüm kaset testte 6. Gün çok çok silik çıktı. Bugün 7. Gün ikiside görünür vaziyette
İlk gün bendede oldu akıntı şeklinde vardiKızlar transferin ilk günü gecesi kahverengi leke gelmişti saat 12 gibi bir kaç damla .
Çok önemsemedim ilk gün tahriş olabileceği geldi aklıma ama yaşayan oldu mu daha önce böyle bir durum.
Bu 4. Transferimdi daha oncekilerde olmamıştı.
Ben iki kere kan verdim ilk kanda 48.02 ikincide 313 çıktı yarın tekrar vericem evet progestan iğne kalçadan oluyorum sadece oksapar göbekten kullaniyorumayyy ne güzell 5. gündeki embriyo için 9.günde test yaptın değil mi ben hesapladım pazar gününe geliyor sanırım kalkar gider acile orada kan veririm galiba acayip sabırsız biriyim. bana progestan iğneyi göbekten yap dediler bu arada sen kalçadan mı yaptırıyorsun canım
Amin inşallah canımCok tatliinsallah kucaginada almak nasip olur bu bile omre bedel
Evet o şekilde oldu sonra geçti pek önemsememiştim o zaman .İlk gün bendede oldu akıntı şeklinde vardi
Sen keseyi erken gormussun aramizda 2 gun var kesin olsun diye haftaya carsamba cagirdi doktorum bakalim o gun belli olcak tek mi cift mi diye senin tek galibaAmin inşallah canımRabbim herkese bu duyguyu yaşatsın tez zamanda
Ayaklarının altına yastık koy kafanın altındaki düşük olsun yastık. yiye biliyorsa balık ye çiğ kabak çekirdeği ben hurmayı ikiye bölüp içine ceviz koymuştum avakado süt her sabah ekmek tüketme çok bol su iç tuvalete gitmekten korkma kabız olmamaya calis 2 saat uzaniyosan 5 dakika evde ufak adimlarla yürü ben hergece Meryem suresi Yusuf suresi İbrahim süresini açıp dinliyodum karnimi ovaliyodum.Sende bunları yap bence inşallah şifa olur sana .Sürekli yatma arada evde yürüyüş mutlaka yapki kan dolasimi olsunYaaa işte canım ama şimdi biraz çıkınca uyumuşum dayanamadım gerçekten transfer sonrası 1 saat sonra uyumuş gibi oldum bize artık güzel hissettiklerini anlat ki bizde kendimizi yoklayalım canısı
5.ve 6.gun yaptım evde 4 tane çift çizgi cikti o kadar negatife alismisimki dedimki kesin testler bozuk sonra kan verdim halada şoktayımDirek kan mı baktın kızım hiç idrar testi yapmışmıydın
Hiç belirti arama canım kullanilan ilaçlar bazen yan etkisi edebiliyor doktorum akintin olabilir ilk gunler normal dedi korkma 7gunun sabahı biraz kasigima ağrı girdi sonra geçti test gününe kadar kitap okudum burda biraz takıldım annemdeyim misafirler geldi benim gunlerim çok çabuk geçticanım arkadaşlarım şimdi sizce kaçıncı gün gebelik testi yapılmalı birde erken gebelik testi mi yapılmalı yoksa direk kaset test mi sizce 5. Gün embriyosu için ne zamandan sonra belirti aramalıyız?
Benim tek canımSen keseyi erken gormussun aramizda 2 gun var kesin olsun diye haftaya carsamba cagirdi doktorum bakalim o gun belli olcak tek mi cift mi diye senin tek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?