Kızlar 3 günlük gonalf 225 kullanımdan sonra, ilk kontrolda 6 yumurta gördüğünü söyledi doktor, amh 8 bu arada. Bu amh a çok düşük değil mi sayı? Doktor daha geriden gelenler de olacak dedi
Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun

Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun
Anladım canım, malum ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo şansı ya kafama takılmıştı, teşekkür ederim.. Amh yüksek sadece canım onun dışında pcos belirtileri hiç yaşamadım, adet düzensizliği, kilo vs..

Kızlar doktor adetin 3. Günü 4 folikül görüyorum dedi. Gonal-f ler sayesinde opuya kadar yumurta sayım artar mı ? İlk kontrol pazartesi oldum, İkinci kontrol cumartesi. Kaç yumoşum var merak içindeyim.

Ay tam da bu soruyu sormuştum ilaç gibi oldu. Benim de ilk muayenemde adetin 3. Günü 4 folikül var dedi. O zaman sayısı belki artabilir, ❤

Ay tam da bu soruyu sormuştum ilaç gibi oldu. Benim de ilk muayenemde adetin 3. Günü 4 folikül var dedi. O zaman sayısı belki artabilir, ❤
Canim artabilir daha erken, ben agir pcosum regli 3. Gunu 10 gibi bisey dedi. Dozu yuksek baslatti yasima kiloma ragmen. 225 yaptim hep. Onde gidenler bunlarmis meger, reglimin 10. Gunu gittim koca koca yumoslar arasinda arkasinda da bi suru ben gordum en az 20 demisti. 14-16 arasi 30 olur senden rekor bekliyom dedi opuda 57 tane toplandi. Fena haldeydim dr yordun beni dedi hatta ama 45 i dolu ve dollendi. Ama 5. Gune giden 12 idi yanilmiyorsam. Pcosta sayi cok ama kalite az biliyorsun. Kisacasi daha erken dozuna gore daha gelecekler

Benim tavsiyemkaliteli yumos icin benim yaptigim daha dogrusu saati saatine ilaclari kullanmak ve takviye gida vitamin. Ben d vitamini, omega3, cinko, melatonin, magnezyum, nasetilsistein(nac-600) ve inositol kullandim. Hepsi ayri ayri yorucuydu takip etmesi ama bi kere toplatayim bir daha o yola girmeyeyim diye kullanmistim. Dedigim gibi agir pcosum yumurta kalitesi cok onemliydi sayisindan cok cok sukur hepsi 5. Gune gitti simdi transfer bekliyorum

Waauww kız neler diyorsun sağlıkla sonucuna ulaş inşallah kuzum maşallah döllenen yine de çok olmuş benim düşük ama 0.4 inşallah benim de güzel bi sayı olur klomene cevap veriyordu yumurtalıklarım. Gonal-f 300 yapıyorum hergün, inşallah bu ilaçla da güzel sonuç alırım sağol kuzum

Aaa bende de inositol var içsem mi ki. Hepsi var bende de bana doktor vitamin bile vermedi

Benim esimde de problem vardi, 3. Gunde sayi cok dustu. Nerdeyse yari yariyaydi ama opudan sonra ohss teshisi konmadi fakat tum belirtileri evde yasadim. Vucudum anesteziyi atamadi kabizlik dengesiz ruh hali koca bi karinla 1 hafta dolandim. A bir de malesef sigara kullaniyorum iki haftadir birakma yoluna girdim zorlaniyorum ama opu oncesi c vitamini ve glutatyon da kullanmistim sirf bu kotu aliskanligimdan dolayi

Maşallah süreci çok güzel atlatmışsın kuzum öyle düşün. Sigarayı da bırakırsın inşallah diyelim

Aaa bende de inositol var içsem mi ki. Hepsi var bende de bana doktor vitamin bile vermedi
Bana da vermedi canim sorarak basla istersen, ben cok arastirmistim 15 yasindan 31 yasina kadar pcoslu bi hayat olunca hangi takviye hangi vitamin iyi gelir ogrenmis oldum. Ben de doktoruma soylemistim ilk doktorum bu takviyelere inanmiyorum diyordu sonra o il disina gidince baska doktora devretti hastalarini. O hocaya sordum sikinti yok kullanmama izin verdi

Opu günün belli olduğu canım

Sevgili arkadaşlarım merhaba
Sizlere bir konu hakkında danışacaktım Aralık ayında insallah transfer olacağım rahim dinlendirme aşamasındayım bugün hsg çekildim sonuç icin oradaki doktoru bekledim bana tüplerin açık gayet iyi fakat çok ufak bir tane polip görüyorum asagilarda ama çok önemsemiyorum dedi bunu biz yazmak zorundayız ama önemli birsey degil dedi 4çarpı 3 mm boyutunda
Araştırdığım kadarıyla 12 mm altındaki polipler alınması gerek duyulmuyormuş 1 cm ve yüksek olanlar ise alınması şart yazıyor ben sonuçları Bahceci deki doktoruma attım bana ameliyat olacağımı basit bir operasyon polip alınması gerekiyor dedi ve sıvı varmış onu da ilaç ile tedavi edeceğim dedi kafama takılan şu 12 mm den asagi benim polip alınması şart degil neden doktorum ameliyat dedi 1cm bile degil öyle olsa tamam derdim ama 4çarpi 3 mm basına böyle bir durum gelen var mi yardımcı olur musunuz uzun oldu biraz kusura bakmayın

Acıbadem maslakta cuma günü yumurtalarım toplanacak, 50 bin tl yumurta ücreti dediler çok fazla değil mi sizce yoksa tüp bebek ödemesinin tamamı mı bu? Bir de 6-7 tane yumurta olduğu söylendi ama e2 değeri 411 çıktı yani biraz düşük ve bu da yumurta kalitesi düşük demek mi bu acaba ? Bilenler yazabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…