- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 26
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.121
Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musunKızlar 3 günlük gonalf 225 kullanımdan sonra, ilk kontrolda 6 yumurta gördüğünü söyledi doktor, amh 8 bu arada. Bu amh a çok düşük değil mi sayı? Doktor daha geriden gelenler de olacak dedi
evet hepsi negatifti çünkü idrar testinde görünmesi için beta hcg nin 25 ten büyük olması gerekiyor.Hayirli olsun canim hic evde idrar testi yapmismiydin?
Anladım canım, malum ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo şansı ya kafama takılmıştı, teşekkür ederim.. Amh yüksek sadece canım onun dışında pcos belirtileri hiç yaşamadım, adet düzensizliği, kilo vs..Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun
Ay tam da bu soruyu sormuştum ilaç gibi oldu. Benim de ilk muayenemde adetin 3. Günü 4 folikül var dedi. O zaman sayısı belki artabilir, ❤Canım folikul görüyor ultrasonda önemli olan onların içindeki yumurtalar ultrasonda içindeki yumurtalar görünmüyor benden 3 görünmüştü 9 tane yumurta toplandı .Sen pcos musun
Benimde 386 cikti 9 gunde ikiz olabilir mi diye sordum beta hcg o belli olmaz kese gorulme zamani belli olur dediKızlar şimdi 7.Gün değerim 106, 9.gün 327 çıktı ya acaba ikiz mi diye düşünüyorum. Fikri olan var mı?
Canim artabilir daha erken, ben agir pcosum regli 3. Gunu 10 gibi bisey dedi. Dozu yuksek baslatti yasima kiloma ragmen. 225 yaptim hep. Onde gidenler bunlarmis meger, reglimin 10. Gunu gittim koca koca yumoslar arasinda arkasinda da bi suru ben gordum en az 20 demisti. 14-16 arasi 30 olur senden rekor bekliyom dediAy tam da bu soruyu sormuştum ilaç gibi oldu. Benim de ilk muayenemde adetin 3. Günü 4 folikül var dedi. O zaman sayısı belki artabilir, ❤
Waauww kız neler diyorsunCanim artabilir daha erken, ben agir pcosum regli 3. Gunu 10 gibi bisey dedi. Dozu yuksek baslatti yasima kiloma ragmen. 225 yaptim hep. Onde gidenler bunlarmis meger, reglimin 10. Gunu gittim koca koca yumoslar arasinda arkasinda da bi suru ben gordum en az 20 demisti. 14-16 arasi 30 olur senden rekor bekliyom dediopuda 57 tane toplandi. Fena haldeydim dr yordun beni dedi hatta ama 45 i dolu ve dollendi. Ama 5. Gune giden 12 idi yanilmiyorsam. Pcosta sayi cok ama kalite az biliyorsun. Kisacasi daha erken dozuna gore daha gelecekler
Aaa bende de inositol var içsem mi ki. Hepsi var bende deBenim tavsiyemkaliteli yumos icin benim yaptigim daha dogrusu saati saatine ilaclari kullanmak ve takviye gida vitamin. Ben d vitamini, omega3, cinko, melatonin, magnezyum, nasetilsistein(nac-600) ve inositol kullandim. Hepsi ayri ayri yorucuydu takip etmesi ama bi kere toplatayim bir daha o yola girmeyeyim diye kullanmistim. Dedigim gibi agir pcosum yumurta kalitesi cok onemliydi sayisindan cokcok sukur hepsi 5. Gune gitti simdi transfer bekliyorum
Benim esimde de problem vardi, 3. Gunde sayi cok dustu. Nerdeyse yari yariyaydiWaauww kız neler diyorsunsağlıkla sonucuna ulaş inşallah kuzum maşallah döllenen yine de çok olmuş benim düşük ama 0.4 inşallah benim de güzel bi sayı olur klomene cevap veriyordu yumurtalıklarım. Gonal-f 300 yapıyorum hergün, inşallah bu ilaçla da güzel sonuç alırım sağol kuzum
Bende bugun transferimin 7. Gununde negatifi gordum umut oldun bana peki kacinci gun embriyosuydu?evet hepsi negatifti çünkü idrar testinde görünmesi için beta hcg nin 25 ten büyük olması gerekiyor.
Maşallah süreci çok güzel atlatmışsın kuzum öyle düşün. Sigarayı da bırakırsın inşallah diyelimBenim esimde de problem vardi, 3. Gunde sayi cok dustu. Nerdeyse yari yariyaydiama opudan sonra ohss teshisi konmadi fakat tum belirtileri evde yasadim. Vucudum anesteziyi atamadi kabizlik dengesiz ruh hali koca bi karinla 1 hafta dolandim. A bir de malesef sigara kullaniyorum iki haftadir birakma yoluna girdim zorlaniyorum ama opu oncesi c vitamini ve glutatyon da kullanmistim sirf bu kotu aliskanligimdan dolayi
Bana da vermedi canim sorarak basla istersen, ben cok arastirmistim 15 yasindan 31 yasina kadar pcoslu bi hayat olunca hangi takviye hangi vitamin iyi gelir ogrenmis oldum. Ben de doktoruma soylemistim ilk doktorum bu takviyelere inanmiyorum diyorduAaa bende de inositol var içsem mi ki. Hepsi var bende debana doktor vitamin bile vermedi
Opu günün belli olduğu canımAnladım canım, malum ne kadar çok yumurta o kadar çok embriyo şansı ya kafama takılmıştı, teşekkür ederim.. Amh yüksek sadece canım onun dışında pcos belirtileri hiç yaşamadım, adet düzensizliği, kilo vs..
Artar inşallah canım benimAy tam da bu soruyu sormuştum ilaç gibi oldu. Benim de ilk muayenemde adetin 3. Günü 4 folikül var dedi. O zaman sayısı belki artabilir, ❤
Beni de listeye ekleyebilir misiniz kasim transferi olarak:)Öyle tabikiben çoğu vaktimi burda geçiriyorum başka yapacak bir durumum yok aktifim sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?