- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.984
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.161
Ayyyy vallahi güzeldi ama düne dönmek istemem gözüm kesmezAh bilirim o balık işini hem öncesi hem sonrası evi batırıyor
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzelimGece 4 gibi 1-2 damla kahverengi gelmis gibi . lavaboya çıkınca gördüm uyuyamadım
Umarım ya ilk de olmuştu pozitif görmüştüm bundada öyle bir durum olur inşallah
Daha önceki negatiflerimde olmadı.
Merakla bekliyorum test günümü .
İnşallah canım benimAyyyy vallahi güzeldi ama düne dönmek istemem gözüm kesmez
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzelim
Kuzum bende istanbhl ataşehirse transfer oldum normalde tedavim Bursa Acıbadem’de ama transferi istnabulda oldum transfere ne kadar ödediniz mayıstaBende ist. Ataşehir acıbademde oldum. Mayıs ayında yumurta toplama ve transfer olmuştum 28.000 tl hastaneye verdim 8.000 dışardaki doktoruma verdim. Yumurta toplama transfer ücreti hepsi birdi. Umarım seninde öyledir. Ama sana tavsiyem hepsini detaylı sor ve not al unutuluyor sonra çünkü. Benim o zaman başarız oldu yani negatif oldu. 5 adet yumurtamı dondurduk onun içinde tüp başına ayrıca yıllık para alıyorlar 2.tüp parası yanılmıyorsam 4tl yakın bir para verdim. Hakkında hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma bebeğine odaklan sen. Herşey bir şekilde oluyor inan buna. Güzel haberlerini bekliyoruz
Olsun canım şifa olsun inşallahGünaydın aşkolarhenüz yeni yeni kendime geldim dün bi ağ babalık yapam hamsi alam dedim anam ağladı kaç saat uğraştım bilmiyorum üzerinize afiyet yaptım ettim gittim geldim derken buraya bakmadan uyudum kaldım resmen nasıllarsınız
Dondurma ücreti 5 yıllık alınıyor transfer ücreti de ayrı o fazla bişey tutmuyor en pahalı olan şey opu bende 44bin verdim Eylül'deYumurta toplama ücreti dendi sormadık bizde, peki biz donduracağız bunun için ekstra ücret mi alacaklar? Ve transfer edeceğimiz ay da mı ekstra ücret ?
Yok gülüm aslaOlsun canım şifa olsun inşallahbizleri unutma
Günaydın kuzu gittin mi kan vermeye yineDondurma ücreti 5 yıllık alınıyor transfer ücreti de ayrı o fazla bişey tutmuyor en pahalı olan şey opu bende 44bin verdim Eylül'de
İnşallah amin amin çok Amınn2024 Ağustos anneleri topiği açılmış Allah'ım sen nasip etyanlış değilsem olurda pozitif olursak Ağustos gözüküyor doğum sanırım
Amin canım benim Rabbim hepimize tattirsinAyyyyy çok güzellll yaaa nasıl duygulandım anlatamam şu an görünce öyle Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah arkadaşım.
Canımsınİnşallah amin amin çok Amınnhepimiz için dua ediyorummm
Bende geçen temizlenmemis hamsi alıp aynı hataya düştümGünaydın aşkolarhenüz yeni yeni kendime geldim dün bi ağ babalık yapam hamsi alam dedim anam ağladı kaç saat uğraştım bilmiyorum üzerinize afiyet yaptım ettim gittim geldim derken buraya bakmadan uyudum kaldım resmen nasıllarsınız
8 sene sürecinde ilk defa evimde balık yaptımBende geçen temizlenmemis hamsi alıp aynı hataya düştüm
Günaydın canımYok gülüm asla
Günaydın kuzu gittin mi kan vermeye yine
Ayyyy hadi bakalım inşallah duygular ne durumdaGünaydın canımgittim verdim yarın cikicak ignemide oldum evdeyim
Sende çok geç kalmışsın8 sene sürecinde ilk defa evimde balık yaptım
Bişey hisettmemem normalmi bilmiyorum ne hissettiğimi nasıl anne olucamAyyyy hadi bakalım inşallah duygular ne durumda
Pek aram yoktu aslında bu süreçlerden geçerken alışmak istedim kendimi ama çok uğraştırıcıSende çok geç kalmışsın
Ayyyy az kaldı hadi bakalımBişey hisettmemem normalmi bilmiyorum ne hissettiğimi nasıl anne olucamBen galiba kalp atışını duyana kadar bişey hisetmiycem gibi görünüyor
Merhaba canım Doktor dün kese var gibi dedi coraspini kesti kanamam olduğu için bende hiç bişey hissetmiyorum normal mi bilemedimBişey hisettmemem normalmi bilmiyorum ne hissettiğimi nasıl anne olucamBen galiba kalp atışını duyana kadar bişey hisetmiycem gibi görünüyor
Cumartesi günü kan verdim pozitif çıktı havalara uçtum hatta buraya da yazacaktım 165 ti sonucum 2 gün sonra testi yeniledik 220 çıktı moralim çok bozuldu ağla ağla bir hal oldum dün de tekrar kan verdim 409 çıktı doktor bir daha kan vermene gerek yok Salı günü gel keseye bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum umarım bir sorun çıkmaz ya ruh halim çok karışık açıkçası
ben de öyle yaptırayım bari sonuçların baya güzelmiş maşallahBen iki kere kan verdim ilk kanda 48.02 ikincide 313 çıktı yarın tekrar vericem evet progestan iğne kalçadan oluyorum sadece oksapar göbekten kullaniyorum
Ne iğnesi oldun kuzum en son ki kan değerin neydiGünaydın canımgittim verdim yarın cikicak ignemide oldum evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?