Ah bilirim o balık işini hem öncesi hem sonrası evi batırıyor
Ayyyy vallahi güzeldi ama düne dönmek istemem gözüm kesmez
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah güzelim

Kuzum bende istanbhl ataşehirse transfer oldum normalde tedavim Bursa Acıbadem’de ama transferi istnabulda oldum transfere ne kadar ödediniz mayısta

Olsun canım şifa olsun inşallah bizleri unutma

Yumurta toplama ücreti dendi sormadık bizde, peki biz donduracağız bunun için ekstra ücret mi alacaklar? Ve transfer edeceğimiz ay da mı ekstra ücret ?
Dondurma ücreti 5 yıllık alınıyor transfer ücreti de ayrı o fazla bişey tutmuyor en pahalı olan şey opu bende 44bin verdim Eylül'de

Bende geçen temizlenmemis hamsi alıp aynı hataya düştüm

Sende çok geç kalmışsın
Pek aram yoktu aslında bu süreçlerden geçerken alışmak istedim kendimi ama çok uğraştırıcı
Bişey hisettmemem normalmi bilmiyorum ne hissettiğimi nasıl anne olucam Ben galiba kalp atışını duyana kadar bişey hisetmiycem gibi görünüyor
Ayyyy az kaldı hadi bakalım bu ara bende pozitife yöneldim derin düşüncelere girdim resmen acayip ne olacak nasıl olacak ne durumlsr olacak vs vs vs.

Bişey hisettmemem normalmi bilmiyorum ne hissettiğimi nasıl anne olucam Ben galiba kalp atışını duyana kadar bişey hisetmiycem gibi görünüyor
Merhaba canım Doktor dün kese var gibi dedi coraspini kesti kanamam olduğu için bende hiç bişey hissetmiyorum normal mi bilemedim

Kelebenkk canım sen nasılsın test verdin mi hiç sesin çıkmıyor
Cumartesi günü kan verdim pozitif çıktı havalara uçtum hatta buraya da yazacaktım 165 ti sonucum 2 gün sonra testi yeniledik 220 çıktı moralim çok bozuldu ağla ağla bir hal oldum dün de tekrar kan verdim 409 çıktı doktor bir daha kan vermene gerek yok Salı günü gel keseye bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum umarım bir sorun çıkmaz ya ruh halim çok karışık açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…