Tup bebek tedavı odemesı canım o bılgı verılmedımı sana. Yumurta toplanacagı gun komple ucret alıyorlar bende acıbadem kayserıde olmuştum 42 bın tl ama ben 2 ay once oldum

Merhaba bende dinlenme asamasinda bahcecide ki doktorumun istegi uzerine hsg cekildim. Rahimde katlanma tarzi biryer goruldu polip mi katlanma mi diye arada kalmisti doktorum. Yuzde 5-10 etkiler dedi tup bebek basari sansini bize birakti karari. Ben histereskopi olmayi sectim cunku dondurulmus 2 embriyom vardi risk almak istemedim belki 5-6 tane olsa risk alirdim. Histereskopiyi tanisal yapti hem sivi enfeksiyon varmis orayi kazidi hem katlanma yerine cizik atti tutunma sansini artirmak icin sonra ki reglide hemen ilaclara baslandi. Suan transferin 3.gunundeyim.

Ayyyy maşallah güzel haberlerle gel
Çok düşündüm bende Mehmet hocama a güveniyorum güvenmek istiyorum çok boşluktayım polip i aldırmaya karar verdim cunku benimde sadece 3 adet dondurulmuş embriyom var bir şeyi daha merak ediyorum opu ne zaman oldunuz ne zaman transferiniz gerçekleşti benim Aralık ayında transferim ertelenir diye korkuyorum transferden bir ay önce mi oldunuz sizde histereskopi yi
Yanı opu dan kaç ay sonra transferiniz gerçekleşti

Tup bebek tedavı odemesı canım o bılgı verılmedımı sana. Yumurta toplanacagı gun komple ucret alıyorlar bende acıbadem kayserıde olmuştum 42 bın tl ama ben 2 ay once oldum
Yumurta toplama ücreti dendi sormadık bizde, peki biz donduracağız bunun için ekstra ücret mi alacaklar? Ve transfer edeceğimiz ay da mı ekstra ücret ?

Yumurta toplama ücreti dendi sormadık bizde, peki biz donduracağız bunun için ekstra ücret mi alacaklar? Ve transfer edeceğimiz ay da mı ekstra ücret ?
Merkezde genelde yumurta dondurma gibi işlemler extraya giriyor örnek veriyorum benim anlaştığım merkez 53 bin TL tup bebek
3bin TL yi ilk muayene de verdim sonra tedaviye başladığında adetin 2. Yada 3. Günü gittiğinde 15.900 TL aldılar kalan 34.100 TL yi ise yumurta toplama günü aldılar
Yumurtam donduruldu bu sebepten de yumurta toplama günü rahim dinlendirme diye 9.600 TL aldılar bu extra
Eğer ki örnek veriyorum transfer yaptın kalan embriyolarını dondurmak istiyorsun bu da extra benim merkezde 12 bin TL tabi her yıl icin de ayrı bi bakım ücreti de ödüyorsun uzun oldu biraz

Birde ne kadar ödediniz siz ve doktorunuz bahcecide hangisi acaba :) bende ona göre bütçemi ayarlayayım sormayı unuttum da

Ayyyy maşallah güzel haberlerle gel
Çok düşündüm bende Mehmet hocama a güveniyorum güvenmek istiyorum çok boşluktayım polip i aldırmaya karar verdim cunku benimde sadece 3 adet dondurulmuş embriyom var bir şeyi daha merak ediyorum opu ne zaman oldunuz ne zaman transferiniz gerçekleşti benim Aralık ayında transferim ertelenir diye korkuyorum transferden bir ay önce mi oldunuz sizde histereskopi yi
Yanı opu dan kaç ay sonra transferiniz gerçekleşti

Bende ist. Ataşehir acıbademde oldum. Mayıs ayında yumurta toplama ve transfer olmuştum 28.000 tl hastaneye verdim 8.000 dışardaki doktoruma verdim. Yumurta toplama transfer ücreti hepsi birdi. Umarım seninde öyledir. Ama sana tavsiyem hepsini detaylı sor ve not al unutuluyor sonra çünkü. Benim o zaman başarız oldu yani negatif oldu. 5 adet yumurtamı dondurduk onun içinde tüp başına ayrıca yıllık para alıyorlar 2.tüp parası yanılmıyorsam 4tl yakın bir para verdim. Hakkında hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma bebeğine odaklan sen. Herşey bir şekilde oluyor inan buna. Güzel haberlerini bekliyoruz

Öncelikle hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşım her şey de olduğu gibi özellikle bu süreçte olumsuz olan her şeyi bir kenara bırakalım durum olumsuzsa bile o durumdan uzakalaşalım ki manevi olarak ya da psikolojik olarak sürece devam etmemizi engellemesin olumluyu iyiyi düşünüp her zaman güzel şeyleri çağıralım bizim için hayırlısı ne ise onu isteyelim korkma arkadaşım ben çok pozitif hissediyorum yeterki ilaçlarımızı dozunda ve zamanında kullanmayı ihmal etmeyelim sonrası için Takdir Allahtan

Bende bugun transferimin 7. Gununde negatifi gordum umut oldun bana peki kacinci gun embriyosuydu?
3. gün. Kendine ve bebeğine inan canım ve Meryem suresini oku gerisi Allaha kalmış. Biz elimizden geleni sonuna kadar yapmalıyız sonuc negatif olsa bile

Merhaba arkadaşım ücret işlemin tamamı olabilir bilmiyorum ama benim de opu öncesi e2 değerim düşüktü opu gününe kadar 1 haftada iğnelerle 2450 yi gördük sonrasında işlemde 11 yumurta toplandı 9 döllendi 4 tane 5.gün embriyosu donduruldu 20 kasımda da transfer olacak hepsinin durumu da kalitesi de çok güzel dediler hiç kendine dert etme e2 düşük olsa da iğnelerle müdahale edebiliyorlar kalitede sıkıntı yaşanmıyor bende öyle oldu en azından umut olsun içine su serpilsin diye bilmeni istedim

ayy kuzumm ilaçlardan mıdır nedir ne olsa gözlerim doluyor mesajını okurken de gözlerim dolu dolu oldu Rabbim hepimizin yardımcısı olsun iyiki açtın burayı yaaa iyiki karşılaştık
Canısın güzel günler görelim hep birlikte inşallah
Test verdim sonuç 327,14 canlar çok mutluyom cuma günü tekrar gitcem teste bide serum takılacak ay çok mutluyum şükürler olsun lütfen dua edin kızlar
Maşallah canım sağlıkla artısın inşallah
İnşallah süpriz şekilde tutunma belirtisidir canım ve güzel haberler alırsın
İşte bu mucizeeee demekki pes etmek hemen yokmuş
Bir aksilik çakmazsa 29 Kasım da transfer olacağını söyledi doktorum
Merhaba canım tam da aklımdan sen geçiyordun hakkında hayırkısı olsun
Bende dün transfer oldum bekliyorum iğne ve ilaçlara devam ediyorum
Merhaba canım hayırlı olsun sürecin inşallah mevlam kabilbine göre versin
Merhaba benimde 13 Kasimda dondurulmus 4aa kalitede bir embriyo transferim oldu. İlk denemem heyecanliyim 25 kasimda kan testi gunum zaman gecmiyor..
Merhaba canım hoşgeldin seninde sürecin hayırlı olsun pozitif olsun inşallah yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın eklerim
Hep beraber toplanıp oraya geçeriz artık
Ayyyyy amin aşkım aminnnn canı gönülden hemde
Hayrılısı olsun güzel kalpli arkadaşım inşallah hayırlı güzel haberlerle doldururuz listemizi
İnşallah canım şuan güzel gidiyor haberler güzel bakalım darısı bizlere

Ah bilirim o balık işini hem öncesi hem sonrası evi batırıyor

Ama ben dün ölçtüm 411 çıktı doktorum nasıl olur dedi sonra ilacımın dozunu arttırdı dün için ve gece ekstra 2 adet ovitrelle ve 2 adet genopeptly iğne vurdum bugün ise tarlusal sabah akşam devam edeceğim yarın ise öğleden sonra yumurtalarım alınacak, sence 1 günde yükselir mi ?

Gece 4 gibi 1-2 damla kahverengi gelmis gibi . lavaboya çıkınca gördüm uyuyamadım
Umarım ya ilk de olmuştu pozitif görmüştüm bundada öyle bir durum olur inşallah
Daha önceki negatiflerimde olmadı.
Merakla bekliyorum test günümü .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…