Neden üzüldün güzel çıkmış işte değerin sende bizim gebemizsin maşallah sübhanallah

ya ben çokça alıp hepsini bir oturuşta temizliyorum sonra donduruyorum rahat ediyorum

Neden üzüldün güzel çıkmış işte değerin sende bizim gebemizsin maşallah sübhanallah
Ay hep 2 katına çıkması gerekiyor deniyor ya ya da %60 lık bir artış bekleniyor doktor bişey demedi ama ben 2. Artış çok değil diye kendimi hırpaladım Allahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin biz de hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah

Canımmm sen ne yaptınnn nasılll gıdıyor

Günaydın kızlar zaman geçmiyor inanın elim teste gidiyor ama yapamıyorum negatif çıkar diye henüz 6. Günümdeyim
Ben evde bir sürü test olmasına rağmen yapmadım test gününü bekledim sonucu telefondan da görebilecekken tedavimi yapan hemşireden bakmasını istedim müjdeyi o verdi.. totem yaptım bir nevi siz bilirsiniz tabi ama erkenden moralimi bozmak ya da sevinmek istemem ben garantici bir insanım

ya ben çokça alıp hepsini bir oturuşta temizliyorum sonra donduruyorum rahat ediyorum
Ben pek sevmem canım arsm çok yok o kadar anne ve babam gelimce eşimde çok istedi ha gayret deyip bi gazla yaptım
Güzel düşün güzel olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Günaydın kızlar zaman geçmiyor inanın elim teste gidiyor ama yapamıyorum negatif çıkar diye henüz 6. Günümdeyim
Bekle bekle
Canımmm sen ne yaptınnn nasılll gıdıyor
İyiyim aşkım ilaçalra devam sen nasılsın ne durumdasın regli olsun mu

inşallah hamiş olursa yemek zorundayız bakalım midemiz kaldıracak mı? canım senin bir sonraki kontrolün ne zaman yakın tarihlerde transfer olacağız sanki :)

inşallah hamiş olursa yemek zorundayız bakalım midemiz kaldıracak mı? canım senin bir sonraki kontrolün ne zaman yakın tarihlerde transfer olacağız sanki :)
23de gideceğim canım 27 28 gibi transfer düşünülüyor sanırım
Kızlar kaçıncı gündem itibaren idrar testi yapılabilir sizce
Ben delilik yapıp 3 4 tane test alip 4.cü günden denemeye başlayacağım sanırım

Canım ben 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım hem normal kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de silik çıktı ve her gün yaptım hep silik çıktı transferin 8.günü koyu çıktı sonra test yapmayı bıraktım 12.günü kan verdim 2 bin küsur çıktı bence her kadının bünyesi farklı galiba ben hiç bişey anlamadım hamile miyim değil miyim hala kafam karışık

23de gideceğim canım 27 28 gibi transfer düşünülüyor sanırım

Ben delilik yapıp 3 4 tane test alip 4.cü günden denemeye başlayacağım sanırım
ayyy çok yakın tarihlerimiz bakarsın art arda hamilelik haberimizi veririz umutluyum bu gruptan bereketli geçiyor kasım

geneli 9. günde kanda çıkar diyor ama idrarda daha geç ama bana 5. gün embriyosu transfer edilecek eşimden habersiz 3.günden başlarım herhalde 48 saatte tutunuyormuş embriyo belki azıcık çizgi belirir 2 yıllık evliliğimde hiç çift çizgi görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…