- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.181
Kanama olunca coraspirin kesiliyor muymuş cnmMerhaba canım Doktor dün kese var gibi dedi coraspini kesti kanamam olduğu için bende hiç bişey hissetmiyorum normal mi bilemedim
Neden üzüldün güzel çıkmış işte değerin sende bizim gebemizsinCumartesi günü kan verdim pozitif çıktı havalara uçtum hatta buraya da yazacaktım 165 ti sonucum 2 gün sonra testi yeniledik 220 çıktı moralim çok bozuldu ağla ağla bir hal oldum dün de tekrar kan verdim 409 çıktı doktor bir daha kan vermene gerek yok Salı günü gel keseye bakalım dedi ama ben hala inanamıyorum umarım bir sorun çıkmaz ya ruh halim çok karışık açıkçası
ya ben çokça alıp hepsini bir oturuşta temizliyorum sonra donduruyorum rahat ediyorumGünaydın aşkolarhenüz yeni yeni kendime geldim dün bi ağ babalık yapam hamsi alam dedim anam ağladı kaç saat uğraştım bilmiyorum üzerinize afiyet yaptım ettim gittim geldim derken buraya bakmadan uyudum kaldım resmen nasıllarsınız
Ay hep 2 katına çıkması gerekiyor deniyor ya ya da %60 lık bir artış bekleniyor doktor bişey demedi ama ben 2. Artış çok değil diye kendimi hırpaladımNeden üzüldün güzel çıkmış işte değerin sende bizim gebemizsinmaşallah sübhanallah
Evet canım 10 bın dı benımkı O zaman anlastıgımızdaYumurta toplama ücreti dendi sormadık bizde, peki biz donduracağız bunun için ekstra ücret mi alacaklar? Ve transfer edeceğimiz ay da mı ekstra ücret ?
12 gundeyim canimŞimdi kaçıncı gündesin canım
Günaydın aşkolarhenüz yeni yeni kendime geldim dün bi ağ babalık yapam hamsi alam dedim anam ağladı kaç saat uğraştım bilmiyorum üzerinize afiyet yaptım ettim gittim geldim derken buraya bakmadan uyudum kaldım resmen nasıllarsınız
Ben evde bir sürü test olmasına rağmen yapmadım test gününü bekledim sonucu telefondan da görebilecekken tedavimi yapan hemşireden bakmasını istedim müjdeyi o verdi.. totem yaptım bir neviGünaydın kızlar zaman geçmiyor inanın elim teste gidiyor ama yapamıyorum negatif çıkar diyehenüz 6. Günümdeyim
Evet canım doktorum öyle dedi kanaman var coraspini keselim dedi valla doktor ne diyorsa onu yapiyorumKanama olunca coraspirin kesiliyor muymuş cnm
Ben pek sevmem canım arsm çok yok o kadar anne ve babam gelimce eşimde çok istedi ha gayret deyip bi gazla yaptımya ben çokça alıp hepsini bir oturuşta temizliyorum sonra donduruyorum rahat ediyorum
Güzel düşün güzel olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsinAy hep 2 katına çıkması gerekiyor deniyor ya ya da %60 lık bir artış bekleniyor doktor bişey demedi ama ben 2. Artış çok değil diye kendimi hırpaladımAllahım bekleyen isteyen herkese nasip etsin biz de hayırlısıyla sorunsuz bir şekilde sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah
Bekle bekleGünaydın kızlar zaman geçmiyor inanın elim teste gidiyor ama yapamıyorum negatif çıkar diyehenüz 6. Günümdeyim
İyiyim aşkım ilaçalra devam sen nasılsın ne durumdasın regli olsun muCanımmm sen ne yaptınnn nasılll gıdıyor
En iyisin yapıyorsun cnm kanama aktifydi peki kahverengi miEvet canım doktorum öyle dedi kanaman var coraspini keselim dedi valla doktor ne diyorsa onu yapiyorum
inşallah hamiş olursa yemek zorundayız bakalım midemiz kaldıracak mı? canım senin bir sonraki kontrolün ne zaman yakın tarihlerde transfer olacağız sanki :)Ben pek sevmem canım arsm çok yok o kadar anne ve babam gelimce eşimde çok istedi ha gayret deyip bi gazla yaptım
Güzel düşün güzel olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsin
Bekle bekle
İyiyim aşkım ilaçalra devam sen nasılsın ne durumdasın regli olsun mu
Yok canım aktif bı kanama değil kahverengi akıntım hep vardi halada var akıntıyla beraber azar azar damla damla kanama bildiğimiz kan geliyor hadi pmbe falan olsa gene bu kadar evham yapmam da işteEn g
En iyisin yapıyorsun cnm kanama aktifydi peki kahverengi mi
23de gideceğim canım 27 28 gibi transfer düşünülüyor sanırıminşallah hamiş olursa yemek zorundayız bakalım midemiz kaldıracak mı? canım senin bir sonraki kontrolün ne zaman yakın tarihlerde transfer olacağız sanki :)
Ben delilik yapıp 3 4 tane test alip 4.cü günden denemeye başlayacağım sanırımKızlar kaçıncı gündem itibaren idrar testi yapılabilir sizce
Canım ben 2 Kasım transfer oldum 4 Kasım hem normal kaset test hem erken gebelik testi yaptım ikisi de silik çıktı ve her gün yaptım hep silik çıktı transferin 8.günü koyu çıktı sonra test yapmayı bıraktım 12.günü kan verdim 2 bin küsur çıktı bence her kadının bünyesi farklı galiba ben hiç bişey anlamadım hamile miyim değil miyim hala kafam karışıkKızlar kaçıncı gündem itibaren idrar testi yapılabilir sizce
ayyy çok yakın tarihlerimiz bakarsın art arda hamilelik haberimizi veririz umutluyum bu gruptan bereketli geçiyor kasım23de gideceğim canım 27 28 gibi transfer düşünülüyor sanırım
Ben delilik yapıp 3 4 tane test alip 4.cü günden denemeye başlayacağım sanırım
geneli 9. günde kanda çıkar diyor ama idrarda daha geç ama bana 5. gün embriyosu transfer edilecek eşimden habersiz 3.günden başlarım herhalde 48 saatte tutunuyormuş embriyo belki azıcık çizgi belirir 2 yıllık evliliğimde hiç çift çizgi görmedimKızlar kaçıncı gündem itibaren idrar testi yapılabilir sizce
İnşallah canım sen ben R Ruyaaam123 aynı zamanlara denk geliyoruzayyy çok yakın tarihlerimiz bakarsın art arda hamilelik haberimizi veririz umutluyum bu gruptan bereketli geçiyor kasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?