- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.501
transfer için verilmiştir canım bana da verildiBanada prednol yazdı bugün ne için verildigin bilmiyrm
Aşkım daha erken valla bak en az 5 yada 6 gün bekle şimdi yap desem erken Allah korusun tel çizgi olur üzülürsün yapma kendine bunu lütfen sakin relaks Rabbim nasip etsin güzel haberi bangır bangır bağır burdaEn erken ne zaman yapılıyor ki ay
Ay geçen adet beklerken evdeki testleri kullandım düşünCeza veririm size bütün gün temizlik yaparsınız bi durun da
Ayyyy inşallah canım ya inşallah valla kendimi durdurabilirim inşallahAşkım daha erken valla bak en az 5 yada 6 gün bekle şimdi yap desem erken Allah korusun tel çizgi olur üzülürsün yapma kendine bunu lütfen sakin relaks Rabbim nasip etsin güzel haberi bangır bangır bağır burda
Onu ben de bilmiyorum amaAy işte en erken ne zaman yapılır ki bilsem bi
Allah'ım sana geliyomAy geçen adet beklerken evdeki testleri kullandım düşünUmut fakirin ekmeği
Sen söz dinle bekleİkinci günden yapıp sonuç alanlar var ay onları düşününce korkuyorum
canım transfer sonrası nar suyu içme ama transfer öncesi her gün tüket diğerlerine devam edebilirsin ek olarak karnabahar ve brokoli de tavsiye ederimKızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
Bence 5. gün sabahı falan erken gebelik testi yapabilirsin, ben öyle yapmıştım.Kızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
Ayyyy inşallah canım ya inşallah valla kendimi durdurabilirim inşallah
Kız yangına körükle gitmeBence 5. gün sabahı falan erken gebelik testi yapabilirsin, ben öyle yapmıştım.öncesi çok erken olur gibi.. ya da amaan içinden geldiği gibi ne zaman istiyorsan yap gitsin.. hergün yap istersen nolacak
Ay benim transferime var daha o zamana kadarİkinize de yasak test duymak istemiyorum ağzınızdanşimdi sakin kalın hobiler bulun kendinize aklınızı dinlemeyin ikinizi tskibe aldım özellikle
Evet ama sende dayanamayacak gibisin sanki
Aynen ben yapması taraftarıyım hatta her gün buraya test paylaşsınEvet ama sende dayanamayacak gibisin sankionun için dedim madam hep binheyecanlı zaten
HahahahKız yangına körükle gitmezor tutuyoruz zaten
Şayet ben kendim olsam yaparım ama başkası için istemem bünyemiz kırılmaya çok alışık ki şayet varsa bile yapılan test sonucu buna en büyük etken oluyor ben p yüzden böyle söylüyorum. Yoksa test yapılıp yapılmaması herkesin kendi düşünce fikri ve zikridir.Aynen ben yapması taraftarıyım hatta her gün buraya test paylaşsın
Şaka yapıyorum gülüm hakkımızda hayırlısı olsun herşeyin iyide kötüdeHahahahonu tutabilmek mümkün değil bence, yapacak ooo ne dersek diyelim
Aynen canım o kısmını ben düşünmüyorum tabi rabbim hepimizi güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallahŞayet ben kendim olsam yaparım ama başkası için istemem bünyemiz kırılmaya çok alışık ki şayet varsa bile yapılan test sonucu buna en büyük etken oluyor ben p yüzden böyle söylüyorum. Yoksa test yapılıp yapılmaması herkesin kendi düşünce fikri ve zikridir.
canım bence olduğun yerde ver boşuna yorulma sonuç çıkınca kendi doktorunla görüşürsün zaten hayırlı olsun canım benimmKızlar 6. Günüm bugün 5.gün çift embriyo transferi ve gebelik testim pozitif. 3. Transferim bu o kadar şaşkınım ki hiç ummuyordum burada hep yazdım belirtim yok diye. O kadar mutluyum ki.Kan testim pazartesi günü. Benim doktorum ankarada ben boludayım 2 saat iki şehir arası sizce test için kendi doktoruma gitsem mi burda mı yaptırsam bilemedim.
Benimde sepetim de bir sürü erken gebelik testi var transfer onunca sipariş verecem.Dayanamayangillerben de transfer olunca direk alıp başlayacağım ikinci günden hem kendimi hazırlarım hem de heyecandan duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?