En erken ne zaman yapılıyor ki ay
Aşkım daha erken valla bak en az 5 yada 6 gün bekle şimdi yap desem erken Allah korusun tel çizgi olur üzülürsün yapma kendine bunu lütfen sakin relaks Rabbim nasip etsin güzel haberi bangır bangır bağır burda

Ayyyy inşallah canım ya inşallah valla kendimi durdurabilirim inşallah

Kızlar bişey soracağım bu transfer sonrası ananas nar havuç suyu kabak çekirdeğini falan hemen transfer sonrası mı yemek lazım yoksa günleri yaya yaya mı yiyeceğiz hepsi hi anda yenilir mi
canım transfer sonrası nar suyu içme ama transfer öncesi her gün tüket diğerlerine devam edebilirsin ek olarak karnabahar ve brokoli de tavsiye ederim

Kızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
Bence 5. gün sabahı falan erken gebelik testi yapabilirsin, ben öyle yapmıştım. öncesi çok erken olur gibi.. ya da amaan içinden geldiği gibi ne zaman istiyorsan yap gitsin.. hergün yap istersen nolacak

Bence 5. gün sabahı falan erken gebelik testi yapabilirsin, ben öyle yapmıştım. öncesi çok erken olur gibi.. ya da amaan içinden geldiği gibi ne zaman istiyorsan yap gitsin.. hergün yap istersen nolacak
Kız yangına körükle gitme zor tutuyoruz zaten

Aynen ben yapması taraftarıyım hatta her gün buraya test paylaşsın
Şayet ben kendim olsam yaparım ama başkası için istemem bünyemiz kırılmaya çok alışık ki şayet varsa bile yapılan test sonucu buna en büyük etken oluyor ben p yüzden böyle söylüyorum. Yoksa test yapılıp yapılmaması herkesin kendi düşünce fikri ve zikridir.

Aynen canım o kısmını ben düşünmüyorum tabi rabbim hepimizi güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallah Allahım cuma gününün hürmetine inşallah

canım bence olduğun yerde ver boşuna yorulma sonuç çıkınca kendi doktorunla görüşürsün zaten hayırlı olsun canım benimm

Dayanamayangiller ben de transfer olunca direk alıp başlayacağım ikinci günden hem kendimi hazırlarım hem de heyecandan duramam
Benimde sepetim de bir sürü erken gebelik testi var transfer onunca sipariş verecem. Ama benim 3.gun embriyosu hemen çıkmıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…