Tebrik ederim canıımm, sağlıkla ilerlesin inşallah Ben de Ankara Bahçeci' de tedavi görüyorum, ilk tüp bebek transferimdi bu, heyecanla kan testi sonucumu bekliyorum Doktorun Aytaç Hoca mı Berfu Hoca mı? Benimki Aytaç Hoca

Yaa bir de çok merak ettiğim bir şey, ben de 2 embriyo istemiştim ama doktorum izin vermedi tek koyduk.. Sana 2 transfer edilmiş, nedir kıstası bu işin? Yaş desek ben 34 üm, sen 30 sun galiba..

Ben şuan estrofem, corasprin, prednol, climara forte ve omegrav kullanuyorum bakalım 20sinde ekstra ilaç vericek mi? Tabikide haber ederim kuzum inşşal pozitif sonuçlar alırız
inşallah kuzum inanıyorum ben güzel sonuçlarımız olacak :)) pazar günü estroferm- climara patch- oksapar -prednol -folbiol ve progestan dex kullanacağım progestan dex i sgk karşılamıyormuş eczacımız öyle dedi. bebişe kavuşmak bile masraflı valla :))) neyse canı sağ olsun da alırız artık :) ben omega 3-6-9 , c vitamini efervesan tablet ve zinco alıyorum dahiliye dr um vermişti. avakado ve yaban mersini tüketiyorum. cilt bakımı değiştirdim hazırım valla

Yerim seni yaaaaa

Kızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
Dayanamayangiller ben de transfer olunca direk alıp başlayacağım ikinci günden hem kendimi hazırlarım hem de heyecandan duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…