- 15 Ocak 2015
- 23
- 54
- 288
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.481
Tebrik ederim canıımm, sağlıkla ilerlesin inşallahTeşekkür ederim amin inşallah5. Gün biri 4a kalitedeydi diğeri sanırım 3a olabilir. Yani biri orta biri iyi kalite oluyor galiba tam olarak bilmiyorum. İkiside tutunmuş mu göreceğiz. Erken olabilir sizinde belki teki tutmuştur ondan sonuç vermemiştir henüz. Bide herkeste o kadar farklı oluyor ki aynı günde başka arkadaşlar test yapsak biri çok silik biri belirgin çıkabilir. Bekleyin zor biliyorum ama ben ovü. Testine güvenip yaptım yoksa günümü bekleyecektim.
Yaa bir de çok merak ettiğim bir şey, ben de 2 embriyo istemiştim ama doktorum izin vermedi tek koyduk.. Sana 2 transfer edilmiş, nedir kıstası bu işin? Yaş desek ben 34 üm, sen 30 sun galiba..Tebrik ederim canıımm, sağlıkla ilerlesin inşallahBen de Ankara Bahçeci' de tedavi görüyorum, ilk tüp bebek transferimdi bu, heyecanla kan testi sonucumu bekliyorum Doktorun Aytaç Hoca mı Berfu Hoca mı? Benimki Aytaç Hoca
Evet canım çift transfer, tecrübeli arkadaşlarım ikiz olabilir diyor. Salı günü kese görmeye gideceğimcanım senin çifr transfer miydi değerin çok iyi ikiz olabilir mi acaba:)
Üzülme canım streste yapma hakkında hayırlısı olsun11.11 de transfer oldum bugün 6.cı günüm fakat hala tutunma lekem olmadı sadece bel ağrım var dünde test yaptım negatif çıktı çok endişeliyim
canım benim transfer tarihim 24 kasım :) 3aa kalitesi 5. günBenimde tam tarihim 24 kasım 14 kasımda 5.gün embriyosu transfer edildi kalitesi 5 Ab kalitesi test yaptın mı hiç
Maşallah canım benim süperKızlar selam, 11.gün değerim 686 yükselmiş
Evet ya benim de gördükçe gözüm gönlüm açılıyorİçim yeşerdi bugün başka test yapan yok mu kızlar
Ok, o zaman çok takılmamak lazım değere.. Teşekkürler cevap içinBenim de 5. gün embriyosu 10. Gün beta hcg 165 çıktı diğer arkadaşın 85 çıkmıştı herkeste farklı çıkıyor önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanması
Ahagfjbjb bnde heyecan tavanEvet ya benim de gördükçe gözüm gönlüm açılıyor
Kız dur dur anamKızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
inşallah kuzum inanıyorum ben güzel sonuçlarımız olacak :)) pazar günü estroferm- climara patch- oksapar -prednol -folbiol ve progestan dex kullanacağım progestan dex i sgk karşılamıyormuş eczacımız öyle dedi. bebişe kavuşmak bile masraflı valla :))) neyse canı sağ olsun da alırız artık :) ben omega 3-6-9 , c vitamini efervesan tablet ve zinco alıyorum dahiliye dr um vermişti.Ben şuan estrofem, corasprin, prednol, climara forte ve omegrav kullanuyorum bakalım 20sinde ekstra ilaç vericek mi? Tabikide haber ederim kuzuminşşal pozitif sonuçlar alırız
Yerim seni yaaaaainşallah kuzum inanıyorum ben güzel sonuçlarımız olacak :)) pazar günü estroferm- climara patch- oksapar -prednol -folbiol ve progestan dex kullanacağım progestan dex i sgk karşılamıyormuş eczacımız öyle dedi. bebişe kavuşmak bile masraflı valla :))) neyse canı sağ olsun da alırız artık :) ben omega 3-6-9 , c vitamini efervesan tablet ve zinco alıyorum dahiliye dr um vermişti.avakado ve yaban mersini tüketiyorum. cilt bakımı değiştirdim hazırım valla
DayanamayangillerKızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
Ayy maşallahEvet canım çift transfer, tecrübeli arkadaşlarım ikiz olabilir diyor. Salı günü kese görmeye gideceğim
En erken ne zaman yapılıyor ki ayAhagfjbjb bnde heyecan tavan
Kız dur dur anamtutamıyom seni
Ceza veririm size bütün gün temizlik yaparsınız bi durun daDayanamayangillerben de transfer olunca direk alıp başlayacağım ikinci günden hem kendimi hazırlarım hem de heyecandan duramam
Bakalım biz ne yapacağız ben de her gün test yaparım gibiAhagfjbjb bnde heyecan tavan
Kız dur dur anamtutamıyom seni
Ay işte en erken ne zaman yapılır ki bilsem biDayanamayangillerben de transfer olunca direk alıp başlayacağım ikinci günden hem kendimi hazırlarım hem de heyecandan duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?