söylediklerine ek yapmak isterim 2-3 gün arası 5. gün embriyo yerleşmeye çalışır akabinde hcg nin kanda yükselmesi ölçülebilir dereceye gelmesi 6-7 günü bulabilir idrar daha da geç o yüzden evdeki kaset testlerde hemen görememek bu yüzden hiç kimse canını sıkmasın moraller yüksek olsun madamemeri17

Ayy o zaman aceleye gerek yok yaniii

Aynen canım o kısmını ben düşünmüyorum tabi rabbim hepimizi güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallah Allahım cuma gününün hürmetine inşallah
Amin gülüm
Benimde sepetim de bir sürü erken gebelik testi var transfer onunca sipariş verecem. Ama benim 3.gun embriyosu hemen çıkmıyor diyorlar
Bak hele yav şimdi gidip bende sipariş vercem hepten deliricez
Aynen aynen yapmayım haklı Iron Butterfly
Yapma yapma

Teşekkür ederim canım aminn inşallah. Doktorum berfu hoca. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Teşekküe ederim canım inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi, darısı isteyen herkesin başına inşallah senin 15. Günün değilmi? Bana ikiz olabilir diyorlar arkadaşlarım
Bugün 15.gunum yarın doktorun çağırdı kese için bakalım inşallah seninkiler ikizdir

Canım benim 1.haftada beta değerim 48di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…