- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.521
söylediklerine ek yapmak isterim 2-3 gün arası 5. gün embriyo yerleşmeye çalışır akabinde hcg nin kanda yükselmesi ölçülebilir dereceye gelmesi 6-7 günü bulabilir idrar daha da geç o yüzden evdeki kaset testlerde hemen görememek bu yüzden hiç kimse canını sıkmasın moraller yüksek olsunCanım evet ilk 3 gün diyorlar. Sabret desem gönül dinlemez kendimden biliyorum. Bende hep öncekilerde 5. Günde negatifi görmüştüm. Bu kez yapmayacağım diye söz verdim kendime. Evde ovü. Testi vardı onda da çıktığını okudum iki gün yaptım ve gerçkten koyulaşıyordu. Dün akşam dedim ki bu koyulaşıyosa küçük de olsa bi ihtimal var. Ve testimi gördün işte çıktı. Normalde çünkü ovü testi yumurtlama dışında silik çıkar hep ya hamileysen yada yumurtluyosan çok koyu çıkıyor. Bende doğru çıktı. Ama benim çift embriyo belki ondan da hemen çıktı. Bence kan testini bekle çünkü öncesinde negatif alıp insanın kan veresi gelmiyor bile bile. En azından 7. Günü bekle. ❤ inşallah yüzün gülecek
Tamam canım benimAllah'ım sana geliyom
Sen söz dinle bekle
ayy canım çok sevindim hayırlı olsunnGünaydın kızlar doktor kontrolünden çıktım rahim sonunda 3 katman olmuş kalınlaşmaya başlamış. Yarınki kontrolden sonra transfer tarihî verecek doktor.
Senin ne zaman çıktı kuzumBence 5. gün sabahı falan erken gebelik testi yapabilirsin, ben öyle yapmıştım.öncesi çok erken olur gibi.. ya da amaan içinden geldiği gibi ne zaman istiyorsan yap gitsin.. hergün yap istersen nolacak
Ayy o zaman aceleye gerek yok yaniiisöylediklerine ek yapmak isterim 2-3 gün arası 5. gün embriyo yerleşmeye çalışır akabinde hcg nin kanda yükselmesi ölçülebilir dereceye gelmesi 6-7 günü bulabilir idrar daha da geç o yüzden evdeki kaset testlerde hemen görememek bu yüzden hiç kimse canını sıkmasın moraller yüksek olsunmadamemeri17
Amin gülümAynen canım o kısmını ben düşünmüyorum tabi rabbim hepimizi güldürsün kucaklarımızı doldursun inşallahAllahım cuma gününün hürmetine inşallah
Bak hele yav şimdi gidip bende sipariş vercem hepten deliricezBenimde sepetim de bir sürü erken gebelik testi var transfer onunca sipariş verecem.Ama benim 3.gun embriyosu hemen çıkmıyor diyorlar
Yapma yapmaAynen aynen yapmayım haklıIron Butterfly
Kan sonucu bekliyor canım MerveSenin ne zaman çıktı kuzum
Hayırlısı olsun o zaman hepimiz hakkındaKan sonucu bekliyor canım Merve
Amin aşkım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsunHayırlısı olsun o zaman hepimiz hakkında
Teşekkür ederim canım aminn inşallah. Doktorum berfu hoca. İnşallah güzel sonuçlar alırsınTebrik ederim canıımm, sağlıkla ilerlesin inşallahBen de Ankara Bahçeci' de tedavi görüyorum, ilk tüp bebek transferimdi bu, heyecanla kan testi sonucumu bekliyorum Doktorun Aytaç Hoca mı Berfu Hoca mı? Benimki Aytaç Hoca
Canım ilk sayfadaki tablo güncel değil öyle değil mi ?Amin aşkım hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun
Güncel canım 8 kişi gebe kan sonuçlarına göre gidiyorum yapılan test'e göre değilCanım ilk sayfadaki tablo güncel değil öyle değil mi ?
Daha çok hamile var aramızda sanki
Canım sen liste de yoksun eklenmek istermisinTeşekkür ederim canım aminn inşallah. Doktorum berfu hoca. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
5. gün yapmıştım, alakasız esti bi an yaptı. ben deSenin ne zaman çıktı kuzum
Tek embriyo muydu kuzum5. gün yapmıştım, alakasız esti bi an yaptı. ben depredictor early, net ama incecik bir çizgi çıkmıştı.
Sagolun teşekkür ederimMerhaba kuzum eklerim tabi ki hoşgeldin hayırlı olsun sürecin
Bugün 15.gunum yarın doktorun çağırdı kese için bakalım inşallah seninkiler ikizdirTeşekküe ederim canıminşallah sağlıkla kucağımıza alacağız bebişlerimizi, darısı isteyen herkesin başına inşallah senin 15. Günün değilmi? Bana ikiz olabilir diyorlar arkadaşlarım
Canım benim 1.haftada beta değerim 48diKızlaar, test günümdü bugün, sabah kan verdim bakalım, gün içinde çıkacakmış.. İnşallah sağlıklı bir pozitif görürümHerkes için de sürekli dua ediyorum
Yeni katılan, pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi size bir sorum var, 7 kasımda transfer olmuştum, bugün test verdim. 5. gün tek bir embriyo transferi. Sizce olması gereken beta hcg değeri kaçtır? Çok değişken bir şey mi yoksa bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?