- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.461
Ay ben o kadar takip edemedim aklım sonuç ne olur kısmındaydıKesin karşılaştık o zaman.ben geldim 2 dk sonra biri çıktı biri girdi içeri sonra ben girdim
Allah’ın izniyle güzel haberler alırız inşallah üzme kendini böyle söylemek kolay ama çok iyi anlıyorum seni bütün gece aklımdan çıkmadı ama her şeyin hayırlısı olsun.Senin kaçıncı gün embriyosuydu canım. Şimdi transferin
Seninle aynı gün transfer olduk sanırım benimkide 10 kasım. Ama benimki 5. Gün embriyoydu 3. Gün embriyosuna göre testte daha erken çıkar diye okumuştum. Biraz umudum kırıldı ama inşallah güzel sonuçlar alırız canım Allah’ın izniyle
Aynen benimde öyle sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum. Amin Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah’ın izniyle güzel haberler alırız inşallah üzme kendini böyle söylemek kolay ama çok iyi anlıyorum seni bütün gece aklımdan çıkmadı ama her şeyin hayırlısı olsun.
Amin canımAynen benimde öyle sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum. Amin Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Süper canım maşşallahhhhKızlar günaydın hepinizebugün 3.kan sonucum çıktı 1494 . Biraz karın ağrım var yarın regli günüm aceba ondanmi anlamadım
Hoşheldin canım ekledimÇok teşekkür ederim27 yaşındayım ilk denemem 5. Gün tek embriyo transferi oldum canım
Merhaba hoşgeldin yok sorun olmaz canım sıkma canını hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sanaMerhaba arkadaşlar , bende dün transfer oldum.Gece uykuda gerindim birsey olur mu diye sonra uyuyamadım..Rabbım korusun
Üzüldüm açıkçası doktor ne diyor pekiVala bılmıyorum ya henuz adet olmadım. Duphaston kullandım o da bıttı ama yokk
Yaaaa maşallahKızlar selam, 11.gün değerim 686 yükselmiş
MaşallahKızlar selam, 11.gün değerim 686 yükselmiş
Teşekkür ederim amin inşallah27
hayırlo olsun çok sevindim senin adına. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahBende dün 6. Günde erken gelebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef. Çift embriyo transfer oldum demiştiniz embriyo kaliteniz neydi biliyor musunuz.
Teşekküe ederim canımMaşallahGözün aydın canım
canım senin çifr transfer miydi değerin çok iyi ikiz olabilir mi acaba:)Kızlar selam, 11.gün değerim 686 yükselmiş
Bende varım benide ekleyebilirsin yaş 22 ilk deneme 5 gün tek embriyo pazartesi kontrole gidip inşallah transfer tarihi belli olcakİnşallah canım sen ben @Ruyaaam123 aynı zamanlara denk geliyoruz
Merhaba kuzum eklerim tabi ki hoşgeldin hayırlı olsun sürecinBende varım benide ekleyebilirsin yaş 22 ilk deneme 5 gün tek embriyo pazartesi kontrole gidip inşallah transfer tarihi belli olcak
Hiç bir fikrim yok ama güzel sonuç alırsın inşallah ne zaman çıkacak sonuçKızlaar, test günümdü bugün, sabah kan verdim bakalım, gün içinde çıkacakmış.. İnşallah sağlıklı bir pozitif görürümHerkes için de sürekli dua ediyorum
Yeni katılan, pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi size bir sorum var, 7 kasımda transfer olmuştum, bugün test verdim. 5. gün tek bir embriyo transferi. Sizce olması gereken beta hcg değeri kaçtır? Çok değişken bir şey mi yoksa bu?
amin inşallahHiç bir fikrim yok ama güzel sonuç alırsın inşallah ne zaman çıkacak sonuç
İnşallah darısı güzel haber almaya olsun cnmamin inşallahyani akşama doğru gibi dediler..
11.11 de transfer oldum bugün 6.cı günüm fakat hala tutunma lekem olmadı sadece bel ağrım var dünde test yaptım negatif çıktı çok endişeliyimBenim 3.gün embriyosuymuş ya bana yeni bilgi verildi. 3.gün embriyo transferi yaptıranlar ne durumda acaba?
Benim de 5. gün embriyosu 10. Gün beta hcg 165 çıktı diğer arkadaşın 85 çıkmıştı herkeste farklı çıkıyor önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanmasıKızlaar, test günümdü bugün, sabah kan verdim bakalım, gün içinde çıkacakmış.. İnşallah sağlıklı bir pozitif görürümHerkes için de sürekli dua ediyorum
Yeni katılan, pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi size bir sorum var, 7 kasımda transfer olmuştum, bugün test verdim. 5. gün tek bir embriyo transferi. Sizce olması gereken beta hcg değeri kaçtır? Çok değişken bir şey mi yoksa bu?
Ben test yapmıyorum. 3.gün embriyosu zaten geç çıkıyomuş. 9.gün test yapıp negatif çıkan sonraki günlerde yaptığında pozitif çıkanlar var. Benim de karın ağrım ve bel ağrım var dün de bi sırt ağrım oldu.11.11 de transfer oldum bugün 6.cı günüm fakat hala tutunma lekem olmadı sadece bel ağrım var dünde test yaptım negatif çıktı çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?