Allah’ın izniyle güzel haberler alırız inşallah üzme kendini böyle söylemek kolay ama çok iyi anlıyorum seni bütün gece aklımdan çıkmadı ama her şeyin hayırlısı olsun.

Allah’ın izniyle güzel haberler alırız inşallah üzme kendini böyle söylemek kolay ama çok iyi anlıyorum seni bütün gece aklımdan çıkmadı ama her şeyin hayırlısı olsun.
Aynen benimde öyle sabaha kadar gözüme uyku girmedi. Yinede pozitif düşünmeye çalışıyorum. Amin Allah bekleyen isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Çok teşekkür ederim 27 yaşındayım ilk denemem 5. Gün tek embriyo transferi oldum canım
Hoşheldin canım ekledim
Merhaba arkadaşlar , bende dün transfer oldum.Gece uykuda gerindim birsey olur mu diye sonra uyuyamadım..Rabbım korusun
Merhaba hoşgeldin yok sorun olmaz canım sıkma canını hayırlı olsun sımsıkı tutunsun sana
Vala bılmıyorum ya henuz adet olmadım. Duphaston kullandım o da bıttı ama yokk
Üzüldüm açıkçası doktor ne diyor peki
Kızlar selam, 11.gün değerim 686 yükselmiş
Yaaaa maşallah

Teşekkür ederim amin inşallah 5. Gün biri 4a kalitedeydi diğeri sanırım 3a olabilir. Yani biri orta biri iyi kalite oluyor galiba tam olarak bilmiyorum. İkiside tutunmuş mu göreceğiz. Erken olabilir sizinde belki teki tutmuştur ondan sonuç vermemiştir henüz. Bide herkeste o kadar farklı oluyor ki aynı günde başka arkadaşlar test yapsak biri çok silik biri belirgin çıkabilir. Bekleyin zor biliyorum ama ben ovü. Testine güvenip yaptım yoksa günümü bekleyecektim.

Kızlaar, test günümdü bugün, sabah kan verdim bakalım, gün içinde çıkacakmış.. İnşallah sağlıklı bir pozitif görürüm Herkes için de sürekli dua ediyorum
Yeni katılan, pozitif gören arkadaşlarımı tebrik ederim, sağlıkla ilerlesin inşallah
Şimdi size bir sorum var, 7 kasımda transfer olmuştum, bugün test verdim. 5. gün tek bir embriyo transferi. Sizce olması gereken beta hcg değeri kaçtır? Çok değişken bir şey mi yoksa bu?

Hiç bir fikrim yok ama güzel sonuç alırsın inşallah ne zaman çıkacak sonuç

Benim de 5. gün embriyosu 10. Gün beta hcg 165 çıktı diğer arkadaşın 85 çıkmıştı herkeste farklı çıkıyor önemli olan sağlıklı bir şekilde katlanması

11.11 de transfer oldum bugün 6.cı günüm fakat hala tutunma lekem olmadı sadece bel ağrım var dünde test yaptım negatif çıktı çok endişeliyim
Ben test yapmıyorum. 3.gün embriyosu zaten geç çıkıyomuş. 9.gün test yapıp negatif çıkan sonraki günlerde yaptığında pozitif çıkanlar var. Benim de karın ağrım ve bel ağrım var dün de bi sırt ağrım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…