- 11 Kasım 2023
- 704
- 1.393
- 33
- 30
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.801
Hayırlısı olsun canım inşallah , sanırım öyle belirgin bir belirti olmuyor genelde , tecrübeli arkadaşlarımız bizi bilgilendirirse sevinirizBendede hiçbir belirti yok ya herşey aynı gibi kuzum
Bence gayet iyi canımmerhaba 6.gün dondurulmuş embiriyo transferi oldum.
10.gün degerim116 ,
12. gün degerim 210,
14. gün 485,
18. gün 2287 çıktı normal mi artış
bu şekilde olması sizce nasıl idrar testimde pozitif cıktı kese görmeme durumu olur mu
Bende de var suanlik bir sıkıntı yok gebelik oluştuktan sonra iğne yapiliyorHerkese merhaba kan uyuşmazlığında tüp bebek tedavisinde birşey yapılıyor mu
Canım ben bu gün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda göründümerhaba 6.gün dondurulmuş embiriyo transferi oldum.
10.gün degerim116 ,
12. gün degerim 210,
14. gün 485,
bu şekilde olması sizce nasıl idrar testimde pozitif cıktı kese görmeme durumu olur mu
kaçıncı günün bu deger kaçıngün gördünüz keseyi benim bugun 18. günüm ve 27 klasımda randevu kese içinCanım ben günün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda göründü
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
günKasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün Çift Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün Çift 17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün Çift Kasım GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım S Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift29 Kasım L LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım E Elbaykrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün Çift1 Kasım @mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6 Kasım @busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9 Kasım Cupc 25 2.ci deneme 5.ci gün 17 kasim
Canim ben 2 Kasım'da transfer oldum 9kasimda kan değerim 48.02 12kasimda 313 14kasimda kese için gittim kese oluşmuştu 16 Kasım'da 1494 kan değerim di 18kasim yani bugunde gittim kese büyümüş içinde bebek oluşmuş dedi doktor yani toplam 16 gün de keseyle bebeği gördükkaçıncı günün bu deger kaçıngün gördünüz keseyi benim bugun 18. günüm ve 27 klasımda randevu kese için
Merhaba, benimde Amh 1,14 dü 3 lü havuz yaptım bende 3 kere toplama oldu 2 toplamada 3er yumurta toplandı 1er tane donduruldu son toplamada 4 yumurta toplandı ondanda 1 tane donduruldu şimdi ameliyat olacağım sol tüpüm tıkalı. Hiç üzme moralini 1 tane çok iyi kalite embriyom oldu sayı az evet belki ama bize 1 tane embriyo yetiyor :) bence havuz yapma eğer bir sıkıntın yoksa direk transfer yap o embriyoyu. Bende çikolata kisti var onu alacağız diye bana havuz yaptırdılar şimdi de diyorlar ki embriyo sayımız az oldu çikolata kistini almayalım sadece tüpü alalım çünkü çikolata kisti almak rezervi azaltıyor. Keşke ilk toplamada oluşan embriyoyu transfer etseydik o zaman belki tutardı diye düşünüyorum.Kızlar görüşlerinize ihtiyacım var. Amh 0.44 gonal f 300 kullandım. adetin üçüncü günü dört folikül vardı . Bugün sadece bir tane 21 mm bir tane de minik vardı. Malesef üzüldüm. Kan aldılar. Yumurtamın kalitesine bakıp öğleden sonra haber vercekler toplama olacak mı olmayacak mı diye. Eğer toplanacaksa pazartesi toplanacak. Baya hayal kırıklığı yaşadımbir yumurta için de anestezi almak istemiyorum. Siz olsanız napardınız? Veya tecrübeli arkadaşlar varsa bu gibi durumlarda havuz mu yapılıyor acaba?
maşşah süper inş saglıkla kucagına alırsın inş canım benim darısı bana inş korkuyorum biraz degerlerle ilgili bilgim yok çünkü kese olur mu olmaz mu ne durumda panik halindeyiz.Canim ben 2 Kasım'da transfer oldum 9kasimda kan değerim 48.02 12kasimda 313 14kasimda kese için gittim kese oluşmuştu 16 Kasım'da 1494 kan değerim di 18kasim yani bugunde gittim kese büyümüş içinde bebek oluşmuş dedi doktor yani toplam 16 gün de keseyle bebeği gördük
Bende de var suanlik bir sıkıntı yok gebelik oluştuktan sonra iğne yapiliyor
Bende dun verdim 1500 olmus o zmn carsambaya net gozukurCanım ben bu gün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda görü
Benim test gunum 25 Kasim, insallah iyidirBenim böyle olmazdı hiç ilk defa çok üşüyor zor ısıtıyorum. InsAllah iyi birseydir hepimiz içinsizin test gününüz ne zamandi ?
İnşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun canımMerhaba, benimde Amh 1,14 dü 3 lü havuz yaptım bende 3 kere toplama oldu 2 toplamada 3er yumurta toplandı 1er tane donduruldu son toplamada 4 yumurta toplandı ondanda 1 tane donduruldu şimdi ameliyat olacağım sol tüpüm tıkalı. Hiç üzme moralini 1 tane çok iyi kalite embriyom oldu sayı az evet belki ama bize 1 tane embriyo yetiyor :) bence havuz yapma eğer bir sıkıntın yoksa direk transfer yap o embriyoyu. Bende çikolata kisti var onu alacağız diye bana havuz yaptırdılar şimdi de diyorlar ki embriyo sayımız az oldu çikolata kistini almayalım sadece tüpü alalım çünkü çikolata kisti almak rezervi azaltıyor. Keşke ilk toplamada oluşan embriyoyu transfer etseydik o zaman belki tutardı diye düşünüyorum.
Cok guzel insallah saglikla katlansinKızlar günaydın sabah test verdim şimdi sonuç çıktı transferin 10. Günü sonuç 189 düşük mü sizce
Canım bence değerlerin çok iyi hiç panikleme sakın ol zaten az kalmış kontrolünede bu süreci rahat bir şekilde atlatırsın umarım şimdi sakince yatağına Uzan ve dinlenmene bakmaşşah süper inş saglıkla kucagına alırsın inş canım benim darısı bana inş korkuyorum biraz degerlerle ilgili bilgim yok çünkü kese olur mu olmaz mu ne durumda panik halindeyiz.
Transvajinal ultrasonda 1000 değer üzeri görünüyor diye biliyorum karından gözükmesi için değerin 3binlerde olması gerekiyor o zamana kadar seninki net bir şekilde görünür canım gönlünü ferah tutBende dun verdim 1500 olmus o zmn carsambaya net gozukur
İnsallah canimTransvajinal ultrasonda 1000 değer üzeri görünüyor diye biliyorum karından gözükmesi için değerin 3binlerde olması gerekiyor o zamana kadar seninki net bir şekilde görünür canım gönlünü ferah tut
Bence de değerlerin iyi canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinmerhaba 6.gün dondurulmuş embiriyo transferi oldum.
10.gün degerim116 ,
12. gün degerim 210,
14. gün 485,
Oooooo maşallah maşallahCanım ben bu gün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda göründü
Hakkında hayırlısı canım sıkma canını inşallah sana umut dolu kapılar açılırKızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?