Canım ben bu gün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda göründü

Kızlar benim dün yumurta toplama işlemim yapıldı 12 yumurta toplandı bunlardan 10 tanesi olgun yumurtaymış ve bugün arayıp 7 tanesi de döllenmiş dediler bugün 1.gün diye sayarsak 5.gün haber vereceğiz dediler. Kalırlar mı sizce çok korkuyorum

kaçıncı günün bu deger kaçıngün gördünüz keseyi benim bugun 18. günüm ve 27 klasımda randevu kese için
Canim ben 2 Kasım'da transfer oldum 9kasimda kan değerim 48.02 12kasimda 313 14kasimda kese için gittim kese oluşmuştu 16 Kasım'da 1494 kan değerim di 18kasim yani bugunde gittim kese büyümüş içinde bebek oluşmuş dedi doktor yani toplam 16 gün de keseyle bebeği gördük

Merhaba, benimde Amh 1,14 dü 3 lü havuz yaptım bende 3 kere toplama oldu 2 toplamada 3er yumurta toplandı 1er tane donduruldu son toplamada 4 yumurta toplandı ondanda 1 tane donduruldu şimdi ameliyat olacağım sol tüpüm tıkalı. Hiç üzme moralini 1 tane çok iyi kalite embriyom oldu sayı az evet belki ama bize 1 tane embriyo yetiyor :) bence havuz yapma eğer bir sıkıntın yoksa direk transfer yap o embriyoyu. Bende çikolata kisti var onu alacağız diye bana havuz yaptırdılar şimdi de diyorlar ki embriyo sayımız az oldu çikolata kistini almayalım sadece tüpü alalım çünkü çikolata kisti almak rezervi azaltıyor. Keşke ilk toplamada oluşan embriyoyu transfer etseydik o zaman belki tutardı diye düşünüyorum.

maşşah süper inş saglıkla kucagına alırsın inş canım benim darısı bana inş korkuyorum biraz degerlerle ilgili bilgim yok çünkü kese olur mu olmaz mu ne durumda panik halindeyiz.

İnşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun canım senin için dua edeceğim. Çok teşekkür ederim kıymetli tecrübeni benimle paylaştığın için umarım benim de kaliteli embriyolarım oluşabilir

maşşah süper inş saglıkla kucagına alırsın inş canım benim darısı bana inş korkuyorum biraz degerlerle ilgili bilgim yok çünkü kese olur mu olmaz mu ne durumda panik halindeyiz.
Canım bence değerlerin çok iyi hiç panikleme sakın ol zaten az kalmış kontrolünede bu süreci rahat bir şekilde atlatırsın umarım şimdi sakince yatağına Uzan ve dinlenmene bak

Bende dun verdim 1500 olmus o zmn carsambaya net gozukur
Transvajinal ultrasonda 1000 değer üzeri görünüyor diye biliyorum karından gözükmesi için değerin 3binlerde olması gerekiyor o zamana kadar seninki net bir şekilde görünür canım gönlünü ferah tut

Bence de değerlerin iyi canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin
Canım ben bu gün gittim keseyi gördüm tekrardan dün kan değerim 1494du transvajinal ultrasonda göründü
Oooooo maşallah maşallah
Hakkında hayırlısı canım sıkma canını inşallah sana umut dolu kapılar açılır moralini düşürme yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…