Allahın dediği olur canım benim hiç korkma rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurtmaz başın sağolsun seni cennete bekleyen iki yavrun var öyle düşün ve umutsuzluğa kapılma benim de içime bazen korku ve evham giriyor hemen kendimi toparlıyorum hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza alacağız inşallah

Selam Kızlar transferim haftaya cumartesi olacak. Bu Pazartesi de progesteron kapsül ve duphaston a başlıyorum aynı zamanda gebelik aşısı ve serum da yapılacak
Ay canım çok sevindim benim de süreç aynı oldu hatta 4cc yi reçetede görünce şok oldum eşimde diyor ki bunun neden hepsini vermediler o kadar para verdik

İnşallah çok kaliteli embriyoların oluşur canım benim güzel temennilerin için teşekkür ederim

Hayırlısı olsun kaçıncı deneme kuzum hangi merkezdeydin
4. Denemem .
2 tane konya novafertilde denedim ilki tuttu düştü değerlerim %55 artıyordu az az sonra düştü.
Diğer ikisini İzmir tavmergen de denedim hiçbiri tutunmadı.
Erkek infertili var sperm sayımız çok az 15-20 tane çıkıyor o çıkanlara yaptık tüp bebeği .
Şimdi elimizde 2 tane embryo kaldı 3. Gün ne yapicaz bilmiyorum kalanları .
En iyi hastaneye gidip erkek infertili üzerine .
Ankara gibi iyi şekilde arastirip doğru zamanda tekrar basliyacagim inşallah .

İnşallah canım çok emek vermişsin emeklerin boşa gitmesin rabbim kucağına hiç boş bırakmasın inşallah canım benim maddi manevi insan çok zorlanıyor bu süreçte benimde bugün msaifirim geldi 3. Günümdeyim tüm gün ayaktaydım rabbim ol derse olur ama ondan ötesi yok

Kızlar merhaba ben sadece 1 defa kan vermiştim 7 gün 65 çıkmıştı doktorum birdaha istemedi kontrole gittim çarşamba kese daha görünmemişti ama sorun yok dedi
Buradaki pozitif olan herkes iki üç defa kan vermiş benim doktorum niye istemedi acaba okudukça kafama takılıyor

Artis cok onemli aslinda neden baktirmiyor bazen farkli uygulamalari olan doktor ornekleri goruyoruz burada

Aynen öyle canım nasipten öteye yol yok malesef .
Maddiyatini geçtim artık olsun yeterki dedim ama olmadı yola devam etmemiz gerekiyor demekki daha en doğru zamanda diyelim.

Dikkat et canim kendine Rabbim sana , sizlere nasip etsin inşallah rabbim Ol dedikten sonra olur.
Ben de hep yattım 12 gün boyunca çok dikkat ettim ama olmadı ailemin yanında kaldığım için ekstra hiçbirsey dokunmadim bebekler gibi baktilar ama nasip .ilk günden calisip da tutanların da çok
Yinede dikkat etmeye çalışmak lazım tabiki .
Transfer olduğunu da söylemişmiydin ?

Benimkide istemedi ben kendim yaptim artisi merak ettigim icin bazi doktorlar icin bi kere vermen yetiyo galiba

Kvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yani
Benim ailemin evine benim yanıma ziyarete geldiler. yanlarında ayağımı uzatmak zorunda kaldım normalde böyle bişey yapmam ama tüp bebek sürecinjn çok zorlu yollarla yaptığımızi bildikleri için kendileri zorla uzanmamı söyledi .
Utana sıkıla uzattım ayağım kalkmadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…