- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.841
Allahın dediği olur canım benim hiç korkma rabbim olmayacak şeyin hayalini kurdurtmazİnşallah bu benim 4. Denemem ben 6 aylık ikizlerimi mayıs ayında kaybettimpreeklampsi geçirdim şuan çok korkuyorum ama eşim çok istiyor yeniden deneme kararı aldık evet içimde bir heycan var ama daha çok korku var inşallah bu sefer kucağımıza qlmak nasip olsun
Ay canım çok sevindim benim de süreç aynı oldu hatta 4cc yi reçetede görünce şok oldumSelam Kızlar transferim haftaya cumartesi olacak. Bu Pazartesi de progesteron kapsül ve duphaston a başlıyorum aynı zamanda gebelik aşısı ve serum da yapılacak
İnşallah çok kaliteli embriyoların oluşur canım benimİnşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun canımsenin için dua edeceğim. Çok teşekkür ederim kıymetli tecrübeni benimle paylaştığın için umarım benim de kaliteli embriyolarım oluşabilir
Taktırdın mı canım sen. Bana acil de taktır dediler pazartesiAy canım çok sevindim benim de süreç aynı oldu hatta 4cc yi reçetede görünce şok oldumeşimde diyor ki bunun neden hepsini vermediler o kadar para verdik
4. Denemem .Hayırlısı olsun kaçıncı deneme kuzum hangi merkezdeydin
İnşallah canım çok emek vermişsin emeklerin boşa gitmesin rabbim kucağına hiç boş bırakmasın inşallah canım benim maddi manevi insan çok zorlanıyor bu süreçte benimde bugün msaifirim geldi 3. Günümdeyim tüm gün ayaktaydım rabbim ol derse olur ama ondan ötesi yok4. Denemem .
2 tane konya novafertilde denedim ilki tuttu düştü değerlerim %55 artıyordu az az sonra düştü.
Diğer ikisini İzmir tavmergen de denedim hiçbiri tutunmadı.
Erkek infertili var sperm sayımız çok az 15-20 tane çıkıyor o çıkanlara yaptık tüp bebeği .
Şimdi elimizde 2 tane embryo kaldı 3. Gün ne yapicaz bilmiyorum kalanları .
En iyi hastaneye gidip erkek infertili üzerine .
Ankara gibi iyi şekilde arastirip doğru zamanda tekrar basliyacagim inşallah .
Keşke kabul etmeseydin şu durumda misafirKızlar bugün 3. Günüm misafirim geldi baya ayakta durdum hatta öğlenden bu vakte kadar yemek hazırladım ya ☹bişey olmamıştır değil mi
Kvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yaniKeşke kabul etmeseydin şu durumda misafir
Artis cok onemli aslinda neden baktirmiyor bazen farkli uygulamalari olan doktor ornekleri goruyoruz buradaKızlar merhaba ben sadece 1 defa kan vermiştim 7 gün 65 çıkmıştı doktorum birdaha istemedi kontrole gittim çarşamba kese daha görünmemişti ama sorun yok dedi
Buradaki pozitif olan herkes iki üç defa kan vermiş benim doktorum niye istemedi acaba okudukça kafama takılıyor
Aynen öyle canım nasipten öteye yol yok malesef .İnşallah canım çok emek vermişsin emeklerin boşa gitmesin rabbim kucağına hiç boş bırakmasın inşallah canım benim maddi manevi insan çok zorlanıyor bu süreçte benimde bugün msaifirim geldi 3. Günümdeyim tüm gün ayaktaydım rabbim ol derse olur ama ondan ötesi yok
Benimkide istemedi ben kendim yaptim artisi merak ettigim icin bazi doktorlar icin bi kere vermen yetiyo galibaKızlar merhaba ben sadece 1 defa kan vermiştim 7 gün 65 çıkmıştı doktorum birdaha istemedi kontrole gittim çarşamba kese daha görünmemişti ama sorun yok dedi
Buradaki pozitif olan herkes iki üç defa kan vermiş benim doktorum niye istemedi acaba okudukça kafama takılıyor
Benim ailemin evine benim yanıma ziyarete geldiler. yanlarında ayağımı uzatmak zorunda kaldım normalde böyle bişey yapmam ama tüp bebek sürecinjn çok zorlu yollarla yaptığımızi bildikleri için kendileri zorla uzanmamı söyledi .Kvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yani
Bencede öyle canım ama doktorum istemedi gerek yok dedi acaba ben kendim versem mi bir defaArtis cok onemli aslinda neden baktirmiyor bazen farkli uygulamalari olan doktor ornekleri goruyoruz burada
Sonucun nasıl peki canım kaçıncı gün kaç çıkmıştıBenimkide istemedi ben kendim yaptim artisi merak ettigim icin bazi doktorlar icin bi kere vermen yetiyo galiba
Ben 9 gunde verdim 386 cikdi 13 gunde bi daha verdim 1500 olmustu artisi normal insallh boyle devam eder carsamba kese gunum insallhSonucun nasıl peki canım kaçıncı gün kaç çıkmıştı
Amin inşallah canım benimde çarşamba kese günüm Allah’ın izniyle inşallah görürüzBen 9 gunde verdim 386 cikdi 13 gunde bi daha verdim 1500 olmustu artisi normal insallh boyle devam eder carsamba kese gunum insallh
Ya cok sevindim insallah goruruz rabbim kucagimizi bos birakmasinAmin inşallah canım benimde çarşamba kese günüm Allah’ın izniyle inşallah görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?