Kızlar ya bişey sorucam hepinize. Ben transferden bi gün öncesi oje sürmüştüm. Aseton yasak diye de silemiyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı kullansam olur mu?

Kızlar kimyasal gebelik yaşıyorum ama.degerim hala sıfırlanmadı. İki gün önceki testte ilk düşüş oldu bugünkü testte yine düşüş var ama sıfırlanmadı. 28 lere düştü. Normal mi bu durum

Evet canım normal bu diğer kızlarında hemen düşmedi az az değerlerle düşüş yaşadılar malesef

Cikisi yavas oldugu gibi inerkende 3-5 gun icinde sifirlaniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen stres yapmayin.

Yaza kaldı artık bu yıl 2. Denemem di toplam 4. Denemem .
hayırlı zamanda başlayalım inşallah tekrar

Ahhhhhh canımmmm
Ne desem bilmiyorum nasıl olur bilmiyorum mevlam yeniden başlamak için güç kuvvet dirayet versin sana ve bedenine çok üzgünüm
Amin kuzzumm
Vardır hakkımızda hayirli olan .
Nasibimiz en kısa zamanda bizi bulsun
Çok isterdim kucağımda olmasjnj yaza kadar ama olmadı .nasip denemeye devam edeceğim belki hemen değil ama en doğru zamanda diyelim
Rabbim sizlerin kucağını doldursun beni duaniza koyun yeter

Evet canım normal bu diğer kızlarında hemen düşmedi az az değerlerle düşüş yaşadılar malesef
Cikisi yavas oldugu gibi inerkende 3-5 gun icinde sifirlaniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen stres yapmayin.
Teşekkür ederim kızlar bir an korktum neden sıfırlanmadı diye ondan sormak istedim. İlaçlarımı artık bıraktım hayırlısı olsun. Negatif gören veya benle aynı durumu yaşayanlar için pes etmek yok kızlar en kısa sürede güzel günler görcez bizde umudunuzu kaybetmeyin. Pozitif gören arkadaşlar içinde sağlıklı gebelik geçirin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın

Biz kadinlar cok gucluyuz 10 kez deneyip sonuca ulasan var sperm ve yumurta oldugu surece umut var. Bundada vardir bir hayir kiz kardeslerim ileride bir kayip olacagina ya da saglik problemi en basinda olmamasi daha hayirlidir belki de. Allah zorumuzu kolaylastirsin herkese en dogru zamanda nasip etsin her ruh icin bir zaman var. Umarim negatif sonuclananlar beklerken dogal yoldan gebelik elde ederler, Amin Bugun transferimin 5.gunu umarim orada biryerlerde tutunmussundur annecim, biz sana cok haziriz ama gelmek istemediysende sabirla bekliyor olacagim

Aminn canım cümlemize inşallah birlikte gün sayarız inşallah benim çift embriyo transferi olacak inşallah rabbim bizleri sevindirecek
İnşallah bu benim 4. Denemem ben 6 aylık ikizlerimi mayıs ayında kaybettimpreeklampsi geçirdim şuan çok korkuyorum ama eşim çok istiyor yeniden deneme kararı aldık evet içimde bir heycan var ama daha çok korku var inşallah bu sefer kucağımıza qlmak nasip olsun

Boğazım düğümlendi şuan çok umutlanmıştım bende
Rabbim güç kuvvet versin inşallah
Selam Kızlar transferim haftaya cumartesi olacak. Bu Pazartesi de progesteron kapsül ve duphaston a başlıyorum aynı zamanda gebelik aşısı ve serum da yapılacak
Hadi hayırlısı canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…