- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.821
Teşekkür ederim canım sağolBende de var suanlik bir sıkıntı yok gebelik oluştuktan sonra iğne yapiliyor
Hiç test yapmadım ben evde canım direk 10. Gün kan testi verdim.10. Günden önce hiç yapmışmıyın canım testi 10. Gün net mi görmüştün
Evet canım normal bu diğer kızlarında hemen düşmedi az az değerlerle düşüş yaşadılar malesefKızlar kimyasal gebelik yaşıyorum ama.degerim hala sıfırlanmadı. İki gün önceki testte ilk düşüş oldu bugünkü testte yine düşüş var ama sıfırlanmadı. 28 lere düştü. Normal mi bu durum
ben uzamasını bekliyorum açıkcası, keserek artık yok edicezKızlar ya bişey sorucam hepinize. Ben transferden bi gün öncesi oje sürmüştüm. Aseton yasak diye de silemiyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı kullansam olur mu?
Cikisi yavas oldugu gibi inerkende 3-5 gun icinde sifirlaniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen stres yapmayin.Kızlar kimyasal gebelik yaşıyorum ama.degerim hala sıfırlanmadı. İki gün önceki testte ilk düşüş oldu bugünkü testte yine düşüş var ama sıfırlanmadı. 28 lere düştü. Normal mi bu durum
Kan verdim test gunumduKuzum ne desem boş kan mı verdin
Yaza kaldı artık bu yıl 2. Denemem di toplam 4. Denemem .Evet kuzum bugün değilse bile elbet bi günüzülme diyemem elbet üzüleceksin ama inan daha güçlü döneceksin asla pes etme belki bi sonraki ay bebişin senle olur bilemeyiz ki bugün üzülüyoruz ama belki çok kısa bir zamanımız kaldı kavuşmaya bilemeyiz hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Amin kuzzummAhhhhhh canımmmm
Ne desem bilmiyorum nasıl olur bilmiyorum mevlam yeniden başlamak için güç kuvvet dirayet versin sana ve bedenine çok üzgünüm
Sağol canımmHer şeyin hayırlısı olsun canım üzülme her şeyin zamanı vardır elbette
Evet canım normal bu diğer kızlarında hemen düşmedi az az değerlerle düşüş yaşadılar malesef
Teşekkür ederim kızlar bir an korktum neden sıfırlanmadı diye ondan sormak istedim. İlaçlarımı artık bıraktım hayırlısı olsun. Negatif gören veya benle aynı durumu yaşayanlar için pes etmek yok kızlar en kısa sürede güzel günler görcez bizde umudunuzu kaybetmeyin. Pozitif gören arkadaşlar içinde sağlıklı gebelik geçirin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alınCikisi yavas oldugu gibi inerkende 3-5 gun icinde sifirlaniyor. Hakkinizda hayirlisi olsun lutfen stres yapmayin.
Şuan bilmiyoruz doğru zamanı ama Rabbim doğru zamanda nasip edecektir .Canım benim demek ki henüz vakti gelmemiş çok zor , ümitleniyoruz uğraşıyoruz ama Rabbim en hayırlısını en doğru zamanda nasip edecektir hayırlısıyla
Biz kadinlar cok gucluyuz 10 kez deneyip sonuca ulasan var sperm ve yumurta oldugu surece umut var. Bundada vardir bir hayir kiz kardeslerim ileride bir kayip olacagina ya da saglik problemi en basinda olmamasi daha hayirlidir belki de. Allah zorumuzu kolaylastirsin herkese en dogru zamanda nasip etsin her ruh icin bir zaman var. Umarim negatif sonuclananlar beklerken dogal yoldan gebelik elde ederler, AminTeşekkür ederim kızlar bir an korktum neden sıfırlanmadı diye ondan sormak istedim. İlaçlarımı artık bıraktım hayırlısı olsun. Negatif gören veya benle aynı durumu yaşayanlar için pes etmek yok kızlar en kısa sürede güzel günler görcez bizde umudunuzu kaybetmeyin. Pozitif gören arkadaşlar içinde sağlıklı gebelik geçirin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın
İnşallah bu benim 4. Denemem ben 6 aylık ikizlerimi mayıs ayında kaybettimAminn canım cümlemize inşallahbirlikte gün sayarız inşallah benim çift embriyo transferi olacak inşallah rabbim bizleri sevindirecek
Anladım kuzum kaç çıktıHiç test yapmadım ben evde canım direk 10. Gün kan testi verdim.
Hayırlısı olsun kaçıncı deneme kuzum hangi merkezdeydinK
Kan verdim test gunumdu
Boğazım düğümlendi şuan çok umutlanmıştım bendeAmin kuzzumm
Vardır hakkımızda hayirli olan .
Nasibimiz en kısa zamanda bizi bulsun
Çok isterdim kucağımda olmasjnj yaza kadar ama olmadı .nasip denemeye devam edeceğim belki hemen değil ama en doğru zamanda diyelim
Rabbim sizlerin kucağını doldursun beni duaniza koyun yeter
Rabbim güç kuvvet versin inşallahTeşekkür ederim kızlar bir an korktum neden sıfırlanmadı diye ondan sormak istedim. İlaçlarımı artık bıraktım hayırlısı olsun. Negatif gören veya benle aynı durumu yaşayanlar için pes etmek yok kızlar en kısa sürede güzel günler görcez bizde umudunuzu kaybetmeyin. Pozitif gören arkadaşlar içinde sağlıklı gebelik geçirin inşallah. Sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın
Hadi hayırlısı canım inşallahSelam Kızlar transferim haftaya cumartesi olacak. Bu Pazartesi de progesteron kapsül ve duphaston a başlıyorum aynı zamanda gebelik aşısı ve serum da yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?