yarın kan vereyim o halde

Iron Butterfly kızlar ben de yetiştim bu aya
42 yaş. 4.transfer. 2 adet 3.gün embriyosu bu gün taze transfer oldum
test günüm 30kasım ama dayanamam imkanı yok..
inşallah herkes bu ay bebelerine kavuşsun
Merhaba hoşgeldiniz sağlıklı sonuçlarınız olur umarım
Gruba benide eklermisin cnm 24 yaşındayım beşinci gün embriyosu transferi oldum dün Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını İnsaAallah
Merhaba canım eklerim tabiki ne zaman transfer oldu kaçıncı denemen
Günaydın canlarım bugun ikinci idrarla tekrarladığım test
Eki Görüntüle 3337571
Evet canım bariz belirgin artık sağlıkla ilerlesin inşallah
Kızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Doktora yada hemşireye sorma şansın yok mu gülüm öyle daha sağlıklı olur
Canım umut ettirip sonra kırılmanı istemiyorum ama erken de yapmış olabilirsin lütfen normal test gününü bekle

İyi bi değer gülüm
Kızlar size bişey sorucam sabah rahmim de hafif hafif batmalar hissettim tek bir noktada ama. Bunu yaşayan var mı?
İnşallah tutunma belirtisidir gülüm
Kızlar ya bişey sorucam hepinize. Ben transferden bi gün öncesi oje sürmüştüm. Aseton yasak diye de silemiyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı kullansam olur mu?
Hiç dpkunma sonuç alana kadar kalsın uzunsa tırnak makası ile kes bence
Kvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yani
Ayyyy usrdım ettiler mi bari yoksa hep sen mi hizmet ettin
Canımmmmmm normal test günün ne zaman ne desem bilemedim şuan
Kızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Kişinden kişiye değişiyor canım kiminde ağrı sızı bile olmuyor kimde hafif atlatıyor ağrıları

Ben nedense çok umutsuzum da
Bir de kalırsa embriyo bir de sonrasında dönmüş yapıp artık olmuyor deyip bu sayfayı kapatacağım sanırım. Yaş 38 olunca şansımı çok görmüyorum
Üzülme stres yapma yumurta toplamı işlemi olmamışmıyı senin

GOP'ta özel hastane canım raporluyum diye o fiyat
Anladım canım inşallah güzel bi tarih verirler senin transfer günü belli olur olmaz bize haber et benimde 4. Gün transfer gününü sayarsam 5. Gün kendimi durduramıyorım pozitif görenler bile 4. Gün negatif oluyor diyorlar o yüzden durduruyorum ama dayanamaz oldum

Ben 3.cü 4.cü günden başlicam test yapmaya 5.ci gün çift isteyeceğim ama sen bekle yapma test

Kizlar merhaba bugun test gunum ben yurt disindayim burda kan testi yok doktorum iki tane hamilelikt testi verdi birini yaptim ama ben silik cizgi goruyorum eski resimlere baktim simdi kizimdada test gunumde ayni testle bundan bir tik koyu cikmis sonra koyulasmis sevinsemmi uzulsemmi bilemedim doctoruma yazdim daha bana donmedi birde siz bakin teste

Eklentiler

• IMG_9168.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…