- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.961
Canım ben çok erken test yapan biriyim. Dün transfer oldum 3.gün embriyosu. Doktor 14.gün kan testi istedi. İmkansız dedim beklemem ben 7.gün idrar testine başlarım. Güzelce anlattı. 3.gün embriyosunun tutunması 3-7 gün sonra oluyor. Tutunduktan sonra kana geçmesi 2-3 gün 10.gün ancak kanda bir değer çıkar dedi. İdrara geçmesi 12.günü bulabilirmiş.
Tabiki erkenden tutunanlar var, idrarda hemen çıkanlar var ama her embriyo bir değil ki.. çok merak ediyorsan yarın kan ver bence
BölünebilirTek transferdi ama hayırlısı
Ben 4. Günden itibaren yapmaya basladim normal test günüm 21inde benimdeKaçıncı günde yaprirınız testi acaba transfer gününü saydınız mı test günüm 24 kasım normalde
Siz de belirti his oldu mu?Bugun tam 1 hafta canım
Merhaba hoşgeldinizIron Butterfly kızlar ben de yetiştim bu aya
42 yaş. 4.transfer. 2 adet 3.gün embriyosubu gün taze transfer oldum
test günüm 30kasım ama dayanamam imkanı yok..
inşallah herkes bu ay bebelerine kavuşsun
Merhaba canım eklerim tabikiGruba benide eklermisin cnm 24 yaşındayım beşinci gün embriyosu transferi oldum dün Rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrularını İnsaAallah
Evet canım bariz belirgin artık sağlıkla ilerlesin inşallah
Doktora yada hemşireye sorma şansın yok mu gülüm öyle daha sağlıklı olurKızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Canım umut ettirip sonra kırılmanı istemiyorum ama erken de yapmış olabilirsin lütfen normal test gününü bekle
İyi bi değer gülümmerhaba 6.gün dondurulmuş embiriyo transferi oldum.
10.gün degerim116 ,
12. gün degerim 210,
14. gün 485,
18. gün 2287 çıktı normal mi artış
bu şekilde olması sizce nasıl idrar testimde pozitif cıktı kese görmeme durumu olur mu
İnşallah tutunma belirtisidir gülümKızlar size bişey sorucam sabah rahmim de hafif hafif batmalar hissettim tek bir noktada ama. Bunu yaşayan var mı?
Hiç dpkunma sonuç alana kadar kalsın uzunsa tırnak makası ile kes benceKızlar ya bişey sorucam hepinize. Ben transferden bi gün öncesi oje sürmüştüm. Aseton yasak diye de silemiyorum. Asetonsuz oje çıkarıcı kullansam olur mu?
Ayyyy usrdım ettiler mi bari yoksa hep sen mi hizmet ettinKvalidemgil canım bişey diyemedim ya bende sabah gelince akşam yemeğe kalın dedim illa ki denmek zorunda kaldım öyle olunca yemek hazırlığı oldu yani
CanımmmmmmMerhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceğim…
Kişinden kişiye değişiyor canım kiminde ağrı sızı bile olmuyor kimde hafif atlatıyor ağrılarıKızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Canin senin transfer ayin kaciydi ?filozofia aşkım nasılsın transferin hayırlı olsun sana sımsıkı tutunsun ben bugün ayın 18'i sanıyordum şimdi tabloya bakınca fark ettim
Ay sonu gibi canım belli değilCanin senin transfer ayin kaciydi ?
Canik peki transfer ücreti ne kadar olacak ?Ay sonu gibi canım belli değil
İnşallah hayra döner allahtan umut kesilmez canımRegl olacakmışım gibi hissediyorum canım
İnşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canımAy sonu gibi canım belli değil
Ben nedense çok umutsuzum daAy sonu gibi canım belli değil
Yok canım her hangi bir ödeme yapmayacağım raporluyum ben ilaçlsr hariç 30bin yatırdım ben hastaneyeCanik peki transfer ücreti ne kadar olacak ?
Kuzum senin ki hangi hastaneydiYok canım her hangi bir ödeme yapmayacağım raporluyum ben ilaçlsr hariç 30bin yatırdım ben hastaneye
Üzülme stres yapma yumurta toplamı işlemi olmamışmıyı seninBen nedense çok umutsuzum da
Bir de kalırsa embriyo bir de sonrasında dönmüş yapıp artık olmuyor deyip bu sayfayı kapatacağım sanırım. Yaş 38 olunca şansımı çok görmüyorum
GOP'ta özel hastane canım raporluyum diye o fiyatKuzum senin ki hangi hastaneydi
Anladım canım inşallah güzel bi tarih verirler senin transfer günü belli olur olmaz bize haber et benimde 4. Gün transfer gününü sayarsam 5. Gün kendimi durduramıyorım pozitif görenler bile 4. Gün negatif oluyor diyorlar o yüzden durduruyorum ama dayanamaz oldumGOP'ta özel hastane canım raporluyum diye o fiyat
Ben 3.cü 4.cü günden başlicam test yapmaya 5.ci gün çift isteyeceğimAnladım canım inşallah güzel bi tarih verirler senin transfer günü belli olur olmaz bize haber et benimde 4. Gün transfer gününü sayarsam 5. Gün kendimi durduramıyorım pozitif görenler bile 4. Gün negatif oluyor diyorlar o yüzden durduruyorum ama dayanamaz oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?