Son düzenleme:
E 2 değeri tam olarak neyi gösteriyor canım ?
Yumurtaları sonucta ultrasonda görüyorlar ama içi dolu mu anlayamıyor doktorlar. E2 değerinde yumurta başına 200-300 gibi bir değer çıkıyor. 5 yumurta doluysa 1500lü bir değer gibi.. ama yumurtası boş çıkıyor bazılarımızın, değer çok düşük çıkıyor ve hiç toplama yapılmıyor.. sende gerek görmemiş demek ki canım

Şimdi tekrar başlayacak mısın peki canım
Evet canım başlıycaz tekrar. Bu regl değil bir sonraki regli ile başlıycaz tekrar. O zamana kadar doğal yolla olması için ugraşcaz. Kimyasal gebelikten hemen sonra kendiliğinden hamile kalan çokmuş. Rabbimin hediyesi olur belki kendiliğinden

Kızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Narkozlu oluyor canım ondan pek bir ağrı hissetmiyorsun. Sonrasında ben hiç ağrı hissetmedim ama bazılarında kasık ağrısı oluştu. Ondada parol almana izin veriyorlar. Korkulacak hiçbir şey yok. İçin ferah olsun

Arkadaşlar merhaba ben de ikinci kez tüp Bebek deniyorum ama hiç transfer olmadım ilkinde embriyo oluşmadı olsaydı donduracaktik... 4 defa histeroskopi oldum Y rahim ve rahim içi yapışıklıktan. Şimdi bir haftadır tedaviye başladım doktorun ısrarıyla, taze transfer yapacağım dedi gonalfe başladım ve viyagra hapını fitil olarak kullanıyorum ama benim rahim inceliği sorunum var endometrium kalinlaşmiyor. Bugün adet ile birlikte 9. Gün ama şuan kalınlık 4mm. Adet bile görmüyorum iki gün lekelenme şeklinde olur sadece. İlaçla olacak mı bilmiyorum hiç ümidim de yok bu durumda. Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda? Varsa nasıl bir süreç geçirdiniz bilgilendirirseniz sevinirim.

Amin cnm inşallah bi gün dolu bi gün boş şeklinde öneriliyor genelde sen ve doktorun daha iyi bilir tabi

Canım yapışıklık açılmadı mı ? Açılmadıysa eğer ondan ince kalıyordur , ya da hasar kalmış kalınlaşmıyordur.

Soğru canım stresdendır ıllakı

İyi aksamlar benim ikinci tup bebegim olacak bir tane evladım var coksukur Rabbım hiç birinizin emeğini boşa çıkarmasın sağlıklı hayırlı evlatlarınız olsun benim gibi ikinci yi yaptıran yada yaptıracak olan varmi bir çocukla çok zor geçti mi kucağınıza gelmek istediğinde nasıl yaptınız

Allah yolunu bahtını açsın kuzum

Bizde Güvenç karlikaya doktorumuz .. insAllah guzel sonuclar alırız belirti bisey var mı sizde ?
İnsallah canim pespese guzel sonuclarimiz gelir umarim kasigima ara ara kramp giriyor, siskinlik ve asiri gogus hassasiyeti var uzerine yatamiyorum yarin 6.gun bilemiyorum sonucta hormon aliyoruz belkide onlarin yan etkisidir ben regl onceside bunlari yasiyorum kimiside regl oldugumu bilmem belirti yasamam diyor 6 gune ogrenicez artik. Sizde var mi belirti hissiyat? herkesin sureci farkli ama yinede insan duymak istiyor

Kızlar dondurulmuş pgtli embriyo transferi olacağım hazırlık sürecindeyim 8 kasımda adet olmuştum bugün ilk gün üzerinden 12 gün geçti acaba ne zaman transfer gerçekleşir doktor bir şey söylemedi ama baya merak ediyorum en son cuma günü gittiğimde rahim kalınlığı 7 Di salı günü kontrole istedi yine

Ay bu ben 6 yaşında bir oğlum var o kendiliğinden oldu sonra yıllarca denememize rağmen 2. Çocuk nasip olmadı bu benim ilk tüp bebek denemem.. oğlum büyüdü kucağa alınmıyor artık tabi ama bazen üstüme atlamaya çalışıyor çıkıp tepinmek istiyor ya da koşa koşa gelip karnıma vurarak duruyor sarılıyor vs çoğunda engel olmaya çalışıyorum annecim hastayım dikkat edersen mutlu olurum diyorum sonra geri çekiliyor.. opudan ve transferden sonra birkaç gün kayınvalidemlerde kaldı ama genel olarak bir zorluğu olmadı eşim de destek oldu yemesi tuvaleti vs o ilgileniyor hala çok şükür

Kızlar bu yumurta toplama işlemi ağrılı bir işlem mi ?
Valla diğer arkadaşlara maşallah ne güzel ağrısız geçmiş opu işlemi.. ben uyandıktan sonra narkozun etkisiyle pek bir şey hissetmedim ağrı kesici serum da takılıydı o bittikten sonra yürüyerek çıktım hastaneden iyi ya dedim kolaymış ağrı kesicinin etkisi geçtikten sonra ağrılarım başladı parol içebilirsin demişlerdi ama ben ilaca hep karşı olan biri olduğum için canım çok yansa da içmedim.. eve gelip direkt yattım.. iki gün sürdü ağrım sonra geçti ve benimle birlikte opu olan diğer 2 arkadaşın da aynı şekilde ağrıları olmuş.. umarım sizinki de ağrısız geçer

Canım yapışıklık açılmadı mı ? Açılmadıysa eğer ondan ince kalıyordur , ya da hasar kalmış kalınlaşmıyordur.
İlk histeroskopiden sonra hamile kaldım ama gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra hayatım karardı adetlerim kesilince yapışıklık oldu deyip ikinci histeroskopiyi yaptı doktor içeriye spiral takıyor bir ay sonra Spiral çıkınca yine yapışıklık oluyor ve ben böylelikle 4 defa histeroskopi oldum. Şimdi gittiğim doktor Rahim dokusu çorak bir toprak gibi artık diyor. Geçirdiğim operasyonlardan sonra sağlıklı doku kalmamış rahimde. O yüzden kalinlaşmiyor ve ben ne sağlıklı adet görebiliyorum ne de gebe kalabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…