Kızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???

Kızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım?
Ben 2 tup birden cekip ikisini ayni anda vuruyodum kagidinizda yazar vermediler mi trasferden sonra

Kızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Canim recetende yazar ama benimde 2 ampul cekilip tek enjektorle vurulmasi seklinde. 1 gun durup 1 gun vuruluyor

3. Gün çift embriyo canım
Canım ben çok erken test yapan biriyim. Dün transfer oldum 3.gün embriyosu. Doktor 14.gün kan testi istedi. İmkansız dedim beklemem ben 7.gün idrar testine başlarım. Güzelce anlattı. 3.gün embriyosunun tutunması 3-7 gün sonra oluyor. Tutunduktan sonra kana geçmesi 2-3 gün 10.gün ancak kanda bir değer çıkar dedi. İdrara geçmesi 12.günü bulabilirmiş.
Tabiki erkenden tutunanlar var, idrarda hemen çıkanlar var ama her embriyo bir değil ki.. çok merak ediyorsan yarın kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…