- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #5.981
Merhaba canım bu nasıl bir test nerede olması gerek çizginin çıkan çizgi mi pozitif belirtisi pek anlayamadımKizlar merhaba bugun test gunum ben yurt disindayim burda kan testi yok doktorum iki tane hamilelikt testi verdi birini yaptim ama ben silik cizgi goruyorum eski resimlere baktim simdi kizimdada test gunumde ayni testle bundan bir tik koyu cikmis sonra koyulasmis sevinsemmi uzulsemmi bilemedim doctoruma yazdim daha bana donmedi birde siz bakin teste
Ben ikinci mavi çizgiyi görüyorumKizlar merhaba bugun test gunum ben yurt disindayim burda kan testi yok doktorum iki tane hamilelikt testi verdi birini yaptim ama ben silik cizgi goruyorum eski resimlere baktim simdi kizimdada test gunumde ayni testle bundan bir tik koyu cikmis sonra koyulasmis sevinsemmi uzulsemmi bilemedim doctoruma yazdim daha bana donmedi birde siz bakin teste
Pazartesi olacak ama 4 yumurta var 1 tanesi yeterli büyüklükte dedi. Bunların kaçı dolu kaçı boş çıkacak kaçı dollenecek bakalimÜzülme stres yapma yumurta toplamı işlemi olmamışmıyı senin
Güzel düşünelim güzel olsun canım hiç kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun ben devlet sürecinde iken 6 yumurta toplanmıştı 2 tane 2.ci gün hemen dondurdular öyle uygun gördük 5.ci gün yok bizde riske atamayız dediler başka hastanede özelde denedim şimdi 13 yumurta toplandı ama 3 yumurta 5.ci güne geldi hiç umutlu değildim bile herkes bir dünya ilaç kullandı bu süreçte bende ehh işte 6 kutu gonal-f 475lik günlük 375 vurundum cetrotide 4 kutu kullandım ovitrella 2 koldan vurundum sonuç böyle oldu. O yüzden sende güzel düşün kötüyü çekme kendine Allah korusun Allah kalbine gönlüne göre versin herşeyiPazartesi olacak ama 4 yumurta var 1 tanesi yeterli büyüklükte dedi. Bunların kaçı dolu kaçı boş çıkacak kaçı dollenecek bakalim
Yaa bende korkuyorum benim oğlumda öyle atlıyor zıplıyor tekmelerAy bu ben6 yaşında bir oğlum var o kendiliğinden oldu sonra yıllarca denememize rağmen 2. Çocuk nasip olmadı bu benim ilk tüp bebek denemem.. oğlum büyüdü kucağa alınmıyor artık tabi ama bazen üstüme atlamaya çalışıyor çıkıp tepinmek istiyor ya da koşa koşa gelip karnıma vurarak duruyor sarılıyor vs çoğunda engel olmaya çalışıyorum annecim hastayım dikkat edersen mutlu olurum diyorum sonra geri çekiliyor.. opudan ve transferden sonra birkaç gün kayınvalidemlerde kaldı ama genel olarak bir zorluğu olmadı eşim de destek oldu yemesi tuvaleti vs o ilgileniyor hala çok şükür
İkinizde bizler için öpün çocuklarınızıYaa bende korkuyorum benim oğlumda öyle atlıyor zıplıyor tekmelerama sizin ki yine büyükmüş benimki 2.5 yaşında tuvalet egitimi falan hepsi tamam bir kendi kendine uyumuyor işte bide hala kucağa geliyor nasıl kaldıracağım yada kaldırmadan bazen bireyleri nasıl yapicam bilmiyorum
Evet canım biliyorum o bilgiyi 1 ay sadece deniycem o şekilde Allah büyüktür belki kendiliğinden olur. Olmazsa yine tüp bebek deniycezAmin cnm inşallah bi gün dolu bi gün boş şeklinde öneriliyor genelde sen ve doktorun daha iyi bilir tabi
Bak canim surdaMerhaba canım bu nasıl bir test nerede olması gerek çizginin çıkan çizgi mi pozitif belirtisi pek anlayamadım
Bugun 11. Gunum doktoruma yazdimBen ikinci mavi çizgiyi görüyorumbugün kaçıncı günün canım?
Hakkında hayırlısı olsun aşkım bütün dualarım seninleEvet canım biliyorum o bilgiyi 1 ay sadece deniycem o şekilde Allah büyüktür belki kendiliğinden olur. Olmazsa yine tüp bebek deniycez
Ben görmedim ama eşim gördüBak canim surda
Progestan dexi bwnde sabah akşam kullanıyordum göbekten. Sag sol değiştirerek yap iğneni canımKızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Helal olsun canim ne demek bilmiyorum ya insallah degerim guzel yukselir yasim 31 3. Denenemem 1. Den bir kizim var dondurulmus 5. Gun embriyosu 8 kasim transfer tarihiHakkında hayırlısı olsun aşkım bütün dualarım seninle
Ben görmedim ama eşim gördühakkını helal et benim gözlerde sorun var sanırım biraz yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın senide eklim listeye
Yinede doktoruna sor canım yorumlara baktım farklı şekillerde yapanlar varmışProgestan dexi bwnde sabah akşam kullanıyordum göbekten. Sag sol değiştirerek yap iğneni canım
Bende canım gonal f 3 kutu kullandım. Oxotide de 3 kutu. Başka kullandım. Senin maşallah bunda hayırlı sonuç alırsın insallalhGüzel düşünelim güzel olsun canım hiç kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun ben devlet sürecinde iken 6 yumurta toplanmıştı 2 tane 2.ci gün hemen dondurdular öyle uygun gördük 5.ci gün yok bizde riske atamayız dediler başka hastanede özelde denedim şimdi 13 yumurta toplandı ama 3 yumurta 5.ci güne geldi hiç umutlu değildim bile herkes bir dünya ilaç kullandı bu süreçte bende ehh işte 6 kutu gonal-f 475lik günlük 375 vurundum cetrotide 4 kutu kullandım ovitrella 2 koldan vurundum sonuç böyle oldu. O yüzden sende güzel düşün kötüyü çekme kendine Allah korusun Allah kalbine gönlüne göre versin herşeyi
İnşallah güzelce artarBugun 11. Gunum doktoruma yazdim
Ilaclarina devam et dedi 2 gun sonra testi tekrarla dedi
Tamam canımHelal olsun canim ne demek bilmiyorum ya insallah degerim guzel yukselir yasim 31 3. Denenemem 1. Den bir kizim var dondurulmus 5. Gun embriyosu 8 kasim transfer tarihi
Bu sefer benimde umudum yoktu nasip işteBende canım gonal f 3 kutu kullandım. Oxotide de 3 kutu. Başka kullandım. Senin maşallah bunda hayırlı sonuç alırsın insallalh
Kaç çıktı değerin ne zaman verdi kan insan haber eder kan vermeye gidiyorum diyeYahu kızlar ben 2 günde bir kan veriyorum her seferinde 2 ye katlamış oluyo değer maşallah :)Hatıra için bir erken gebelik testi alıyorum tek çizgi sürekli Ben mi beceremiyorum bu işi acaba
Öperim canım Rabbım sizlere de nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar
Amin gülüm Allah razı olsun inşallah bizlerede nasip olur böyle yazılar yazmakÖperim canım Rabbım sizlere de nasip eder inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar
197 çıktı ama heralde 200 diye yuvarlıyorlar :) Bazen tam 2 kat bazen 2.1 kat artıyo 3 kere daha verecekmişim böyle kan 2 günde 1 heralde 1000 e kadar emin olmak istiyorlar zaten sonrada çağırıyorlar ama yani evdeki testlerde bir türlü çift çizgi göremedim hahaTamam canımdualarım seninle
Bu sefer benimde umudum yoktu nasip işte
Kaç çıktı değerin ne zaman verdi kan insan haber eder kan vermeye gidiyorum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?