Merhaba canım bu nasıl bir test nerede olması gerek çizginin çıkan çizgi mi pozitif belirtisi pek anlayamadım

Ben ikinci mavi çizgiyi görüyorum bugün kaçıncı günün canım?

Pazartesi olacak ama 4 yumurta var 1 tanesi yeterli büyüklükte dedi. Bunların kaçı dolu kaçı boş çıkacak kaçı dollenecek bakalim
Güzel düşünelim güzel olsun canım hiç kötü düşünme hakkında hayırlısı olsun ben devlet sürecinde iken 6 yumurta toplanmıştı 2 tane 2.ci gün hemen dondurdular öyle uygun gördük 5.ci gün yok bizde riske atamayız dediler başka hastanede özelde denedim şimdi 13 yumurta toplandı ama 3 yumurta 5.ci güne geldi hiç umutlu değildim bile herkes bir dünya ilaç kullandı bu süreçte bende ehh işte 6 kutu gonal-f 475lik günlük 375 vurundum cetrotide 4 kutu kullandım ovitrella 2 koldan vurundum sonuç böyle oldu. O yüzden sende güzel düşün kötüyü çekme kendine Allah korusun Allah kalbine gönlüne göre versin herşeyi

Yaa bende korkuyorum benim oğlumda öyle atlıyor zıplıyor tekmelerama sizin ki yine büyükmüş benimki 2.5 yaşında tuvalet egitimi falan hepsi tamam bir kendi kendine uyumuyor işte bide hala kucağa geliyor nasıl kaldıracağım yada kaldırmadan bazen bireyleri nasıl yapicam bilmiyorum

İkinizde bizler için öpün çocuklarınızı Kelebenkk

Evet canım biliyorum o bilgiyi 1 ay sadece deniycem o şekilde Allah büyüktür belki kendiliğinden olur. Olmazsa yine tüp bebek deniycez
Hakkında hayırlısı olsun aşkım bütün dualarım seninle
Ben görmedim ama eşim gördü hakkını helal et benim gözlerde sorun var sanırım biraz yaş deneme Embriyo günü transfer tarihlerini yazarmısın senide eklim listeye

Kızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Progestan dexi bwnde sabah akşam kullanıyordum göbekten. Sag sol değiştirerek yap iğneni canım

Helal olsun canim ne demek bilmiyorum ya insallah degerim guzel yukselir yasim 31 3. Denenemem 1. Den bir kizim var dondurulmus 5. Gun embriyosu 8 kasim transfer tarihi

Bende canım gonal f 3 kutu kullandım. Oxotide de 3 kutu. Başka kullandım. Senin maşallah bunda hayırlı sonuç alırsın insallalh

Helal olsun canim ne demek bilmiyorum ya insallah degerim guzel yukselir yasim 31 3. Denenemem 1. Den bir kizim var dondurulmus 5. Gun embriyosu 8 kasim transfer tarihi
Tamam canım dualarım seninle
Bende canım gonal f 3 kutu kullandım. Oxotide de 3 kutu. Başka kullandım. Senin maşallah bunda hayırlı sonuç alırsın insallalh
Bu sefer benimde umudum yoktu nasip işte
Yahu kızlar ben 2 günde bir kan veriyorum her seferinde 2 ye katlamış oluyo değer maşallah :) Hatıra için bir erken gebelik testi alıyorum tek çizgi sürekli Ben mi beceremiyorum bu işi acaba
Kaç çıktı değerin ne zaman verdi kan insan haber eder kan vermeye gidiyorum diye

Tamam canım dualarım seninle

Bu sefer benimde umudum yoktu nasip işte

Kaç çıktı değerin ne zaman verdi kan insan haber eder kan vermeye gidiyorum diye
197 çıktı ama heralde 200 diye yuvarlıyorlar :) Bazen tam 2 kat bazen 2.1 kat artıyo 3 kere daha verecekmişim böyle kan 2 günde 1 heralde 1000 e kadar emin olmak istiyorlar zaten sonrada çağırıyorlar ama yani evdeki testlerde bir türlü çift çizgi göremedim haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…