- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.021
Ever canım yarın git ne zaman oldun sabah miBende bugün regl oldumtransfer hazırlığı için 2.gün mü aramalıyım kliniği
Amin canım Allah nasip etsin hepimize inşallahBenimde yarin kan testi gunum, Ben galiba kalp atisini duymayinca hamile olduguna inanmam, 2 kere hevesim kursagimda kaldi artik sevinmeye korkar oldum, Allah sevincimizi daim etsin kizlar, hamilelerde sagsalim kucagina alsin
Maşallah canımKan testi vermiştim bu akşam az önce sonucum çıkmış bugün 7. Günüm sonucum 205 çıkmış.
Dün gece başladı. Nar yemeye başlayım bendeEver canım yarın git ne zaman oldun sabah mi
Amin canım Allah nasip etsin hepimize inşallah
Yarın sabah ara git o zaman yarın 2.ci gününDün gece başladı. Nar yemeye başlayım bende
Canım hayalet çizgi gözüküyor biraz ama sen yinede doktorunu dinle 2 gün sonra sabah tekrar yapBugun 11. Gunum doktoruma yazdim
Ilaclarina devam et dedi 2 gun sonra testi tekrarla dedi
Canım senin kaçıncı gün embriyosuydu ?Bende 8. Gunde hatta 9. Gunun gecesinde negatifi gordum bugun 11. Gunum silikte olsa dondu sonucu nasil olur bilmiyorum ama donebiliyor yani
InsAllah aminİnsallah canim pespese guzel sonuclarimiz gelir umarimkasigima ara ara kramp giriyor, siskinlik ve asiri gogus hassasiyeti var uzerine yatamiyorum yarin 6.gun bilemiyorum sonucta hormon aliyoruz belkide onlarin yan etkisidir ben regl onceside bunlari yasiyorum kimiside regl oldugumu bilmem belirti yasamam diyor 6 gune ogrenicez artik. Sizde var mi belirti hissiyat? herkesin sureci farkli ama yinede insan duymak istiyor
İnsallah canim pespese guzel sonuclarimiz gelir umarimkasigima ara ara kramp giriyor, siskinlik ve asiri gogus hassasiyeti var uzerine yatamiyorum yarin 6.gun bilemiyorum sonucta hormon aliyoruz belkide onlarin yan etkisidir ben regl onceside bunlari yasiyorum kimiside regl oldugumu bilmem belirti yasamam diyor 6 gune ogrenicez artik. Sizde var mi belirti hissiyat? herkesin sureci farkli ama yinede insan duymak istiyor
Bence bugün ara 2 yada 3 gün çağırırlar seniBende bugün regl oldumtransfer hazırlığı için 2.gün mü aramalıyım kliniği
Hayrli sonuçlar aliriz insAllah hepimizBenimde 24 Kasım
Hayirli olsun kat kat artsin degerleriniz insallahYukarıda yazdım, ben hala çift çizgi göremedim :)
Canım bence sen gününü bekle. Bak ben de günümü beklicemyarın kan vereyim o halde
Benimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmazYaa bende korkuyorum benim oğlumda öyle atlıyor zıplıyor tekmelerama sizin ki yine büyükmüş benimki 2.5 yaşında tuvalet egitimi falan hepsi tamam bir kendi kendine uyumuyor işte bide hala kucağa geliyor nasıl kaldıracağım yada kaldırmadan bazen bireyleri nasıl yapicam bilmiyorum
Benimde sadece ilaçlar cnmİyi günler Arkadaşlar
Bizde başlamak için adet tarihimi bekliyoruz A life Etimesgut şubesinde yaptıracağız bize Üniversite Hastanelerinden veya Ufuk Üniversitesi hastanesinden rapor alabileceğimiz söylendi
Bulunduğumuz ilde rapor çıkmıyor çevre illerin Üniversite hastanelerinde rapor çıkarmanın çok uzun süreceğini görünce (çalıştığım için zor olacaktı defalarca gidip gelmek zaten tüp bebek sürecinde çok fazla izin istemek zorunda kalacağım) Ufuk üniversitesi hastanesinden çıkaralım dedik ve dün gidip 1 saat içinde çıkardık
Daha önce telefon ile konuştuğumuzda ve dün oraya gittiğimizde hep tüp bebek raporu olarak konuştuk ama dün tekrar A life hastanesine gidince raporun sadece illaçlarda geçerli olduğu hastaneye yapılacak ödemeler için geçerli olmadığı söylendi ve 56.000 ücret talep edildi
Biz mi başta yanlış anladık onlar mı yanlış anlattı bilemiyorum
Sizde de rapor sadece ilaçlar için mi geçerliydi
YaaaaaKizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyim
Kizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyiim
Gozunuz aydin yaaa cok heyecanli saglikla devami gelsin insallaj harika haberler geliyor kiz kardeslerim darisi haftaya haber alacaklaraKizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyim
Kizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyiim
Gozunuz aydin yaaa cok heyecanli saglikla devami gelsin insallaj harika haberler geliyor kiz kardeslerim darisi haftaya haber alacaklaraKizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyim
Bu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorumCanım hayalet çizgi gözüküyor biraz ama sen yinede doktorunu dinle 2 gün sonra sabah tekrar yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?