Bende bugün regl oldum transfer hazırlığı için 2.gün mü aramalıyım kliniği
Ever canım yarın git ne zaman oldun sabah mi
Benimde yarin kan testi gunum, Ben galiba kalp atisini duymayinca hamile olduguna inanmam, 2 kere hevesim kursagimda kaldi artik sevinmeye korkar oldum, Allah sevincimizi daim etsin kizlar, hamilelerde sagsalim kucagina alsin
Amin canım Allah nasip etsin hepimize inşallah

InsAllah amin Evet öyle tabi herkesin farklı oluyor .. Benim ayaklarım çok soğuk panikle yatıyorum sürekli daha önce böyle olmamıştım hiç birde hafif kaşık ağrısı oluyor bazen belimde ama çok hafif .. ilaçlardan değildir insAllah

İyi günler Arkadaşlar
Bizde başlamak için adet tarihimi bekliyoruz A life Etimesgut şubesinde yaptıracağız bize Üniversite Hastanelerinden veya Ufuk Üniversitesi hastanesinden rapor alabileceğimiz söylendi

Bulunduğumuz ilde rapor çıkmıyor çevre illerin Üniversite hastanelerinde rapor çıkarmanın çok uzun süreceğini görünce (çalıştığım için zor olacaktı defalarca gidip gelmek zaten tüp bebek sürecinde çok fazla izin istemek zorunda kalacağım) Ufuk üniversitesi hastanesinden çıkaralım dedik ve dün gidip 1 saat içinde çıkardık
Daha önce telefon ile konuştuğumuzda ve dün oraya gittiğimizde hep tüp bebek raporu olarak konuştuk ama dün tekrar A life hastanesine gidince raporun sadece illaçlarda geçerli olduğu hastaneye yapılacak ödemeler için geçerli olmadığı söylendi ve 56.000 ücret talep edildi
Biz mi başta yanlış anladık onlar mı yanlış anlattı bilemiyorum
Sizde de rapor sadece ilaçlar için mi geçerliydi

Benimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmaz

Benimde sadece ilaçlar cnm 30bin verdim hastaneye

Canım hayalet çizgi gözüküyor biraz ama sen yinede doktorunu dinle 2 gün sonra sabah tekrar yap
Bu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…