- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.061
Tamam canım saolasın inşallah hakkımızda hayırlısı olsunTransfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1.ci gün henüz bugün 4.cü günün yani
14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırızHayrli sonuçlar aliriz insAllah hepimizsizde var mı bisey belirti ?
Yok canim tedavi surecimin hepsi yurt disinda olduCanım tüp bebeği Türkiye’de mi yaptın gittin kendi ülkene
Kasım'da kalbimizde kelebekler uçsun
Merhaba hepimizin tedavileri sonuçları hayırla sonuçlansın inşallah bir çok zorlu süreç sonrası o eşi benzeri olayan mutluluğa kavuşmak dileğiyle
Lütfen listeye eklenmek için beni etiket yapın ki ekleyebileyimm...!
Yaş;
Deneme;
Embriyo gün;
Transfer tarihi;
yazmanız yeterli
Anne Adayı Yaş DenemeEmbriyo Gün Transfer Tarihi Sonuç Iron Butterfly 27 3.cü deneme 5.ci
günKasım @merry06 26 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Xiangwei 40 4.cü deneme 3.cü gün Çift 25 Kasım @nesem35 35 2.ci deneme 5.ci gün
Çift9 Kasım madamemeri17 29 3.cü deneme 5.ci gün 15 Kasım 1sevgi1 24 1.ci deneme 5.ci
gün2 Kasım @tomrisn 24 1.ci deneme 3.cü gün Çift 17 Ekim @ig_budan 33 1.ci deneme 5.ci gün 20 Kasım @cicekacarumutlar 33 2.ci deneme 3.cü gün Çift Kasım @GizemmDY 28 1.ci deneme 5.ci gün 15 Kasım @Zehra2345 25 2.ci deneme 5.ci gün
Çift7 Kasım @filozofia 31 1.ci deneme 5.ci gün 18 Kasım @Kelebenkk 34 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım @Ruyaaam123 30 1.ci deneme 3.cü gün
ÇiftKasım @Simgenurr 31 1.ci deneme 5.ci gün 13 Kasım @ersin-tncy 28 2.ci deneme 3.cü gün 31 Ekim @minikooommm 29 1.ci deneme 3.cü gün 2 Kasım @alohomoraaa 31 1.ci deneme 5.ci gün 24 Kasım @perisko 39 3.cü deneme 5.ci gün
Çİft3 Kasım @ftmbrr 38 2.ci deneme 3.cü gün 1 Kasım @marshmallowa 34 2.ci deneme 5.ci gün 7 Kasım @minikbirevhanimi 33 1.ci deneme 5.ci gün 22 Kasım @brcn95 28 1.ci deneme 5.ci gün
Çift1 Kasım
@Panda3426 2.ci deneme 5.ci gün
Çift29 Kasım @LEYLA_3434 39 1.ci deneme 3.ci gün
Çift4 Kasım @elfkrks 24 3.cü deneme 5.ci
gün Çift4 Kasım @heemsiree 25 1.ci deneme 3.cü gün
Çift1 Kasım @qamzeekizyildirim 28 1.ci deneme 5.ci
gün Çift1 Kasım @mira kaya64 24 1.ci deneme 5.ci gün 3 Kasım @busyk 25 2.ci deneme 5.ci gün 6 Kasım @SnyKds 38 2.ci deneme 5.ci gün
Çift6 Kasım @aysgl 26 1.ci deneme 3.cü gün 10 Kasım @Elif9494 29 1.ci deneme 3.cü gün Çift 10 Kasım @hayatgunces 27 1.ci deneme 5.ci gün 10 Kasım @1649y 22 1.ci deneme 5.ci gün Kasım @Eylul yagmur 27 1.ci deneme 5.ci gün 12 Kasım @Glz1 24 4.cü deneme 3.cü gün
Çİft6 Kasım busalb14 30 3.cü deneme 5.ci
gün Çift10 Kasım @Nigarnigar 30 3.cü deneme 5.ci gün 9 Kasım @partalina_ 42 4.cü deneme 3.cü gün
Çift18 Kasım Limon agacim 31 3.cü deneme 5.ci gün 8 Kasım @hemsire40 29 2.denem 5.gün çift 11 kasım
Amin gülüm Allah razı olsun inşallah bizlerede nasip olur böyle yazılar yazmak
Allah razı olsun canım. Bugün 9. Günüm tekrar test vermiştim 521 çıkmışMaşallah canımgözün aydın inşallah artarak yükselir. Benimde 7. Gün 106 çıkmıştı.
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırız
Bazen geçte çıkabilir canım inşallah minişler seninledir üzülme stres yapma hakkında hayırlısı olsunBelirti desen hep var ama idrar testleri negatif benimde test günüm 23ü 2embriyo koydurdum önceki denememde 8günde idrara yansımıştı ama bunlar biraz nazlı heralde
Benimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmaz
Ya benimde öyle tuvalete bile anne götürsün anne sallayacak hep böyleyiz peki transferin kaçıncı günün desinizBenimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmaz
İnşallah iki embriyoda bu kadar geç çıkması düşündürmüyor değilİnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Bazen geçte çıkabilir canım inşallah minişler seninledir üzülme stres yapma hakkında hayırlısı olsun
Kaçıncı gün embriyosu ne zaman transfer olsunİnşallah iki embriyoda bu kadar geç çıkması düşündürmüyor değil
Yarın sabah ara git o zaman yarın 2.ci günün
Mesaj attım yarın gel dediler. Tek embriyo olduğu için endişeliyim tutmazsa sürece baştan başlayacağız. Regl beklemek daha kolaydıBence bugün ara 2 yada 3 gün çağırırlar seni
Hakkında hayırlısı olsun güzel düşün canım üzülmeMesaj attım yarın gel dediler. Tek embriyo olduğu için endişeliyim tutmazsa sürece baştan başlayacağız. Regl beklemek daha kolaydı
Benim ilk opuda olmuştu ikinci de de ama çok az o gün oldu bittiYumurta toplama işleminden sonra akıntı ve kan gelen varmı ya normal mi acaba
5gün iki tane biri aa biri ab 11 kasımKaçıncı gün embriyosu ne zaman transfer olsun
Test günün ne zaman5gün iki tane biri aa biri ab 11 kasım
İnşallah canım Allah o günleride gösterir sanaSagol canim hepimiz insallah kizim cok istiyor ona kalp atisini gormeden soylemek istemiyorum o gun gelse gorsek kizimin mutlulugunu gorsem
Bugün 3.gunum .. öyle valla banyosunuda ben yaptırıyorum. Rabbım nasip etsin insAllah hepimizeYa benimde öyle tuvalete bile anne götürsün anne sallayacak hep böyleyiz peki transferin kaçıncı günün desiniz
InsAllah Amin14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırız
23 kasımTest günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?