14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırız
İnşallah canım hakkında hayırlısı olsun
Belirti desen hep var ama idrar testleri negatif benimde test günüm 23ü 2embriyo koydurdum önceki denememde 8günde idrara yansımıştı ama bunlar biraz nazlı heralde
Bazen geçte çıkabilir canım inşallah minişler seninledir üzülme stres yapma hakkında hayırlısı olsun

Benimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmaz
Benimde oğlum var o da ayakta sallanıyor gece kalkınca yoksa uyumuyor,mecburen salladim hep benden başkasını istemiyor.transfer gününden beri salliyorum.geceleri insAllah bir sıkıntı olmaz
Ya benimde öyle tuvalete bile anne götürsün anne sallayacak hep böyleyiz peki transferin kaçıncı günün desiniz

Mesaj attım yarın gel dediler. Tek embriyo olduğu için endişeliyim tutmazsa sürece baştan başlayacağız. Regl beklemek daha kolaydı
Hakkında hayırlısı olsun güzel düşün canım üzülme
Yumurta toplama işleminden sonra akıntı ve kan gelen varmı ya normal mi acaba
Benim ilk opuda olmuştu ikinci de de ama çok az o gün oldu bitti

14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırız
InsAllah Amin bende de hafif var ama ara ara oluyo ilaçlardan da olabilir diyorlar .. bakalim artık Rabbım güzel haberler almayı nasip etsin insAllah hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…