- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.041
5. Gun dondurulmus canimCanım senin kaçıncı gün embriyosuydu ?
Cok sagol canim aminn insallah hepimizin hayirli haberleri gelirGozunuz aydin yaaa cok heyecanli saglikla devami gelsin insallaj harika haberler geliyor kiz kardeslerim darisi haftaya haber alacaklara
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorum
Amiin inşallah hepimiz içinHayirli olsun kat kat artsin degerleriniz insallahbelirti yasadiniz mi acaba?
Tebrikler hayırlı olsun inşallahBu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorum
Oy patiklerini yerim senin. Ben stresten ne kadar zararlı şey varsa hepsini yedim. Yarından itibaren yeni bir sayfa açacağım inşalah
Evet canım ilaçlarda geçerli. Ben de rapor luyum. Daha ilk tecrübem. Klinikte geçerli değil ama ilaçlarda 3te bire yakın düşüyor fiyatlar.İyi günler Arkadaşlar
Bizde başlamak için adet tarihimi bekliyoruz A life Etimesgut şubesinde yaptıracağız bize Üniversite Hastanelerinden veya Ufuk Üniversitesi hastanesinden rapor alabileceğimiz söylendi
Bulunduğumuz ilde rapor çıkmıyor çevre illerin Üniversite hastanelerinde rapor çıkarmanın çok uzun süreceğini görünce (çalıştığım için zor olacaktı defalarca gidip gelmek zaten tüp bebek sürecinde çok fazla izin istemek zorunda kalacağım) Ufuk üniversitesi hastanesinden çıkaralım dedik ve dün gidip 1 saat içinde çıkardık
Daha önce telefon ile konuştuğumuzda ve dün oraya gittiğimizde hep tüp bebek raporu olarak konuştuk ama dün tekrar A life hastanesine gidince raporun sadece illaçlarda geçerli olduğu hastaneye yapılacak ödemeler için geçerli olmadığı söylendi ve 56.000 ücret talep edildi
Biz mi başta yanlış anladık onlar mı yanlış anlattı bilemiyorum
Sizde de rapor sadece ilaçlar için mi geçerliydi
Maşallah kuzun sağlıkla ilerlesinKizlar clear blunenin dijital testini yaptim teste 3 yada 4 haftalik hamileyim
kagıdın fotosunu atar mısjn canjmKızlar Günaydın bilen lütfen cevaplasın bugün progestan de göbekten igneye başlayacağım gunde 2 kez demisler bana verilen kagitta acaba sabah aksam mi vuracağım yoksa iki dozu sa ayni anda mi vuracağım???
Sagol canim hepimiz insallah kizim cok istiyor ona kalp atisini gormeden soylemek istemiyorum o gun gelse gorsek kizimin mutlulugunu gorsemGözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende de aynı durum var hala inanamıyorum 10 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ne yapicagimi ne hissettiğimi bilmiyorum
Cok sagol canimTebrikler hayırlı olsun inşallah
Amin insallah cok tesekkur ederimMaşallah kuzun sağlıkla ilerlesin❤
Hakkında en hayırlısı olsun canımEvet canım biliyorum o bilgiyi 1 ay sadece deniycem o şekilde Allah büyüktür belki kendiliğinden olur. Olmazsa yine tüp bebek deniycez
Yaaaa böyle deyince benimde yapasım geldiBen 3.cü 4.cü günden başlicam test yapmaya 5.ci gün çift isteyeceğimama sen bekle yapma test
Canım tüp bebeği Türkiye’de mi yaptın gittin kendi ülkeneAmin insallah cok tesekkur ederim
Aynen aşkım sağlıklı beslenmek en güzeli ben ne yesem korkuyorum biraz ama bakalımOy patiklerini yerim senin. Ben stresten ne kadar zararlı şey varsa hepsini yedim. Yarından itibaren yeni bir sayfa açacağım inşalahsağlıklı beslenmeliyiz evet evet evet
Sen no sen hayır sen yapma bekle 2 3 gün daha şunun şurasında ne kaldıYaaaa böyle deyince benimde yapasım geldibana üzülmeyim diye yaptırmamıştın
Transfer günü 1. Gün mi sayılıyor yoksa transferden sonraki gün mi 1. Gün sayılıyormcnmAynen aşkım sağlıklı beslenmek en güzeli ben ne yesem korkuyorum biraz ama bakalım
Sen no sen hayır sen yapma bekle 2 3 gün daha şunun şurasında ne kaldı
Transfer günü sayılmıyor canım ertesi gün 1.ci gün henüz bugün 4.cü günün yaniTransfer günü 1. Gün mi sayılıyor yoksa transferden sonraki gün mi 1. Gün sayılıyormcnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?