Elimde içinde 300 civarı mg olan gonal f var Urfa içi ihtiyacı olan varsa verebilirim. Çok pahalı ilaçlar yardımcı olmak isterim isteyen varsa

Bu dijital testi yaptim yolladim doktora hamile kabul etti beni tebrik etti hatta ama ben ne hissedecegimi bilmiyorum
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bende de aynı durum var hala inanamıyorum 10 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ne yapicagimi ne hissettiğimi bilmiyorum

Hayirli olsun kat kat artsin degerleriniz insallah belirti yasadiniz mi acaba?
Amiin inşallah hepimiz için hiç bir belirti yaşamadım açıkcası hala da yaşamıyorum :) Göğüs dolgunluğu ve kasık batmaları yaşadım ama onların hepsi genelde aldığımız hormon ilaçlarından oluyor, belirti sayılmıyor. Yapılan bir araştırmaya göre kadınların sadece %20 sinde tutunma lekelenmesi oluyormuş bende o da olmadı, olması kadar olmaması da normal.

Üstelik beta değerlerim diğer arkadaşlar gibi 90 dan 300 den başlamadı 24 gibi ara bir değerden başladı ve her 2 günde bir 2 kat ve üzeri artış gösterdi önemli olanda artış oranındaki istikrar ve sonra kesenin dolu görünmesi bence...

Evet canım ilaçlarda geçerli. Ben de rapor luyum. Daha ilk tecrübem. Klinikte geçerli değil ama ilaçlarda 3te bire yakın düşüyor fiyatlar.

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah Bende de aynı durum var hala inanamıyorum 10 gün oldu hamile olduğumu öğreneli ne yapicagimi ne hissettiğimi bilmiyorum
Sagol canim hepimiz insallah kizim cok istiyor ona kalp atisini gormeden soylemek istemiyorum o gun gelse gorsek kizimin mutlulugunu gorsem

Oy patiklerini yerim senin. Ben stresten ne kadar zararlı şey varsa hepsini yedim. Yarından itibaren yeni bir sayfa açacağım inşalah sağlıklı beslenmeliyiz evet evet evet
Aynen aşkım sağlıklı beslenmek en güzeli ben ne yesem korkuyorum biraz ama bakalım
Yaaaa böyle deyince benimde yapasım geldi bana üzülmeyim diye yaptırmamıştın
Sen no sen hayır sen yapma bekle 2 3 gün daha şunun şurasında ne kaldı

Aynen aşkım sağlıklı beslenmek en güzeli ben ne yesem korkuyorum biraz ama bakalım

Sen no sen hayır sen yapma bekle 2 3 gün daha şunun şurasında ne kaldı
Transfer günü 1. Gün mi sayılıyor yoksa transferden sonraki gün mi 1. Gün sayılıyormcnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…