Sagol canim hepimiz insallah kizim cok istiyor ona kalp atisini gormeden soylemek istemiyorum o gun gelse gorsek kizimin mutlulugunu gorsem
Ayyy evet benim de oğlum o kadar istiyor ki tarif edemem artık kendimi geçtim en çok onun için istiyorum karnım belirginleşmeden söylemeyi düşünmüyorum ben Allahım o günleri de görmeyi nasip eder inşallah

Hangi hastanelerde yapıldı bunca işlem ya ne kdr uğraşılmış rahminizle

Amin insallah canim bende ona soyleyebilecegim dereceye gelmesini o kadar istiyorum ki agladigi bile oluyor herkesin kardesi var benim niye yok diye

Bakın kızlar ne buldum araştırırken;

'İdrarın yanlış yapımı bir çizginin silik çıkmasına yol açabilir. İdrarın yoğun ve konsantre olduğu zamanlarda hCG hormonu daha belirgin olur. Çok su tüketirseniz idrarınız seyrelir ve test sonucu silik olabilir.'

E o zaman benim durum çok normal 3 litreye yakın su içiyorum ve hiç bir zaman sabah idrarı ile test yapmadım neyse yarın bir de sabah deneyeyim

Ahahahabdkdms Allah seni yaaa

İyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Bu konuda hiç yaşamadığım için fikrim yok neden heöen kimyasal diye düşündün ki hemde daha 9.cu gün 12 olsa demekki yüksek çıkacakmış

Üzülme cnm gecikiyorsa güzelleşiyordur. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah embriyolarinin kalitelerini soylemislermiudi peki

Canım imkanın varsa Ankara Başkent üniversitesi hastanesi göğsen hocayı tavsiye ederim, şuan onda tedavi görüyorum. Transfer artı yumurta toplama 40500 TL, ve kan testleri vs ücretsiz. İlaçlard a yaklaşık 15000 tutu. Ben kendisinden çok memnunum. Vakıf üniversitesi olduğu için bu şekilde fiyatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…