- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.939
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.081
İnşallah kanda pozitf görürsün canım Rabbim yardımcın olsun23 kasım
İnşalllah teşekkür ederimmmmmİnşallah kanda pozitf görürsün canım Rabbim yardımcın olsun
Şimdi üzülüp stres yapma madam transfer de olmuşsun güzel düşün elini karnına koy hissetmeye çalışİnşalllah teşekkür ederimmmmm
Bende senden 1 gün sonra olmuşum cnm 15 Kasım14 kasım transfer oldu benimde dün akşamdan belli kasık ağrım var regl olacakmış gibi ilk denemem inş güzel haberler alırız
Ayyy evet benim de oğlum o kadar istiyor ki tarif edemem artık kendimi geçtim en çok onun için istiyorum karnım belirginleşmeden söylemeyi düşünmüyorum ben Allahım o günleri de görmeyi nasip eder inşallahSagol canim hepimiz insallah kizim cok istiyor ona kalp atisini gormeden soylemek istemiyorum o gun gelse gorsek kizimin mutlulugunu gorsem
Hangi hastanelerde yapıldı bunca işlem ya ne kdr uğraşılmış rahminizleİlk histeroskopiden sonra hamile kaldım ama gelişmedi ve kürtaj olmak zorunda kaldım ondan sonra hayatım karardı adetlerim kesilince yapışıklık oldu deyip ikinci histeroskopiyi yaptı doktor içeriye spiral takıyor bir ay sonra Spiral çıkınca yine yapışıklık oluyor ve ben böylelikle 4 defa histeroskopi oldum. Şimdi gittiğim doktor Rahim dokusu çorak bir toprak gibi artık diyor. Geçirdiğim operasyonlardan sonra sağlıklı doku kalmamış rahimde. O yüzden kalinlaşmiyor ve ben ne sağlıklı adet görebiliyorum ne de gebe kalabiliyorum
Amin insallah canim bende ona soyleyebilecegim dereceye gelmesini o kadar istiyorum ki agladigi bile oluyor herkesin kardesi var benim niye yok diyeAyyy evet benim de oğlum o kadar istiyor ki tarif edemem artık kendimi geçtim en çok onun için istiyorum karnım belirginleşmeden söylemeyi düşünmüyorum ben Allahım o günleri de görmeyi nasip eder inşallah
Ahahahabdkdms Allah seni yaaaBakın kızlar ne buldum araştırırken;
'İdrarın yanlış yapımı bir çizginin silik çıkmasına yol açabilir. İdrarın yoğun ve konsantre olduğu zamanlarda hCG hormonu daha belirgin olur. Çok su tüketirseniz idrarınız seyrelir ve test sonucu silik olabilir.'
E o zaman benim durum çok normal 3 litreye yakın su içiyorum ve hiç bir zaman sabah idrarı ile test yapmadım neyse yarın bir de sabah deneyeyim
Bu konuda hiç yaşamadığım için fikrim yok neden heöen kimyasal diye düşündün ki hemde daha 9.cu gün 12 olsa demekki yüksek çıkacakmışİyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Kaçıncı gün embriyosu transfer oldun canımİyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Olabilir canım en ideal sonuç kan zaten iyi yada kötüKizlar birsey merak ediyorum transferden sonra 6.-7. gun kanda cikmayip sonradan 12.gun pozitif oldugu oluyor mu?
Benim son postlarımı oku istersen canım benimde öyle başladıİyi akşamlar. Bugün benim transfer günü hariç 9. Günüm beta hcg değerim 12 çıktı. Çok düşük sizce kimyasal gebelik olabilir mi
Ohhh maşşallahAllah razı olsun canım. Bugün 9. Günüm tekrar test vermiştim 521 çıkmış
Üzülme cnm gecikiyorsa güzelleşiyordur. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahMerhaba ben 9 kasım da çift embriyo transferi olmuştum bugün beta hcg testim maalesef negatif çıktı. İlk denemem taze transferdi bu kez dondurulmuş denedik, olmadı. Doktoru ve merkezi değiştirip tekrar denemeye devam edeceğim…
Canım imkanın varsa Ankara Başkent üniversitesi hastanesi göğsen hocayı tavsiye ederim, şuan onda tedavi görüyorum. Transfer artı yumurta toplama 40500 TL, ve kan testleri vs ücretsiz. İlaçlard a yaklaşık 15000 tutu. Ben kendisinden çok memnunum. Vakıf üniversitesi olduğu için bu şekilde fiyatlar..İyi günler Arkadaşlar
Bizde başlamak için adet tarihimi bekliyoruz A life Etimesgut şubesinde yaptıracağız bize Üniversite Hastanelerinden veya Ufuk Üniversitesi hastanesinden rapor alabileceğimiz söylendi
Bulunduğumuz ilde rapor çıkmıyor çevre illerin Üniversite hastanelerinde rapor çıkarmanın çok uzun süreceğini görünce (çalıştığım için zor olacaktı defalarca gidip gelmek zaten tüp bebek sürecinde çok fazla izin istemek zorunda kalacağım) Ufuk üniversitesi hastanesinden çıkaralım dedik ve dün gidip 1 saat içinde çıkardık
Daha önce telefon ile konuştuğumuzda ve dün oraya gittiğimizde hep tüp bebek raporu olarak konuştuk ama dün tekrar A life hastanesine gidince raporun sadece illaçlarda geçerli olduğu hastaneye yapılacak ödemeler için geçerli olmadığı söylendi ve 56.000 ücret talep edildi
Biz mi başta yanlış anladık onlar mı yanlış anlattı bilemiyorum
Sizde de rapor sadece ilaçlar için mi geçerliydi
Evet çift oldumOhhh maşşallahçift embriyotransferi olmuşsun sende, ikiz olabilir değerlerin çok iyi
Benim az bi kanamam ve ağrım olmuştu canım. Normal o. Malum spekulüm yerleştiriyor. Aletler falan. Tahriş ediyor.Yumurta toplama işleminden sonra akıntı ve kan gelen varmı ya normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?