- 29 Mart 2023
- 838
- 997
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.161
Onunkisi de 5. Gün embryosuymuydu cnm geç tutunma olmuştur belki bende cesaret edemiyorumerken gebelik yaptım ama 4.gün yapmışım o zaman çok erken yani arkadaşım 7.gün kan verdi 10.50 gibi bişey çıkmıştı. ben daha önce gebelik geçirdim belirtileri regl öncesiyle çok benziyor. göğüs hassasiyetim var ödem var
Testi bunsabah mı yaptın dün mü cnm ben 15 kasımda sabah oldum transferi sen ne zaman oldunerken gebelik yaptım ama 4.gün yapmışım o zaman çok erken yani arkadaşım 7.gün kan verdi 10.50 gibi bişey çıkmıştı. ben daha önce gebelik geçirdim belirtileri regl öncesiyle çok benziyor. göğüs hassasiyetim var ödem var
ben de 15 kasım sabah oldum dün akşam yaptım testi. arkadaşımın da 5.gün embriyosuydu taze transfer oldu o da şimdi gayet iyi 7 haftalıkTesti bunsabah mı yaptın dün mü cnm ben 15 kasımda sabah oldum transferi sen ne zaman oldun
Gunaydingünaydıntransfer tarihiniz ne zamandı
Günaydın kızlar bugun doktora gidicemtransfer tarihini söylücek inşallah çok heycanlıyım az kaldı transfere içimdem perşembe günü geçiyor bakalım çünkü yumurta toplamada da pazstesi gitmiştim perşembeye gün vermişti bundada öyle olabilir
Amin amin kan verdim inşAllah guzel haber alırım
Onun kaçıncı gün test pozitif oldu cnmben de 15 kasım sabah oldum dün akşam yaptım testi. arkadaşımın da 5.gün embriyosuydu taze transfer oldu o da şimdi gayet iyi 7 haftalık
Cok sağ ol canımİkinizde hayırlı haberlerle gelin inşallah dualarım sizlerle
Ne zaman çıkacak sonucunCok sağ ol canım
7.gün yaptırmıştı kan testiniOnun kaçıncı gün test pozitif oldu cnm
Canımın içi kalbimin bütün dualarım seninle Rabb'im işini rast getirsin inşallah sana sımsıkı tutmasınlarArkadaşlar merhaba biraz uzak kaldım yine buralardan haftasonu hazırlık yaptım dün İstanbul’a geldim yolculukla geçti günüm bugün transfer için merkeze geldim 14:30 da işlem yapılacak dualarınız eksik etmeyin lütfen ben tek transfer yapılacak sanıyordum doktorum çift yapalım dedi çok heyecanlandım o cümleyi duyana kadar heyecanlı değildim şimdi heyecandan duramıyorum
2-3 saat icinde arayıp söyleyeceklermiş,2 saat oldu bekliyorumNe zaman çıkacak sonucun
Allah'ım inşallah güzel haber almayı nasip etsin ee nabıza düşmüyor mu sonuç2-3 saat icinde arayıp söyleyeceklermiş,2 saat oldu bekliyorum
Kuzucum öyle istiyorsan inşallah Allah gönlüne göre verir rahatça girer güzelce çıkarsın bebeklerini alıpArkadaşlar merhaba biraz uzak kaldım yine buralardan haftasonu hazırlık yaptım dün İstanbul’a geldim yolculukla geçti günüm bugün transfer için merkeze geldim 14:30 da işlem yapılacak dualarınız eksik etmeyin lütfen ben tek transfer yapılacak sanıyordum doktorum çift yapalım dedi çok heyecanlandım o cümleyi duyana kadar heyecanlı değildim şimdi heyecandan duramıyorum
Ben Azerbaycandan yaziyorum size canimAllah'ım inşallah güzel haber almayı nasip etsin ee nabıza düşmüyor mu sonuç
Hakkında hayırlısı canım hangi merkezde transfer olacaksın inşallahArkadaşlar merhaba biraz uzak kaldım yine buralardan haftasonu hazırlık yaptım dün İstanbul’a geldim yolculukla geçti günüm bugün transfer için merkeze geldim 14:30 da işlem yapılacak dualarınız eksik etmeyin lütfen ben tek transfer yapılacak sanıyordum doktorum çift yapalım dedi çok heyecanlandım o cümleyi duyana kadar heyecanlı değildim şimdi heyecandan duramıyorum
Progestan dex ampul ya da prolutex dex Flakon devlet karşılamıyor. Rapor da çıkmıyor. Onu mecbur cebinden alacaksınGünaydın prograf almam gerekiyor eczacı raporsuz SGK ödemiyor dedi. Kadın doğumcu çıkarabiliyor mu raporu bilen var mı ?
Oooo selam olsun kardeş ülkeyeBen Azerbaycandan yaziyorum size canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?