Yaş 30 ilk deneme 5.gün embriyosu çift transfer. Transfer tarihi 15 kasım

ben de 15 kasımda oldum inşallah güzel sonuçlar alırız ama az önce dayanamadım test yaptık negatif çıktı moralim bozuldu transfer günü sayılıyor mu
Sayılmıyor canım bugün 5. Günümüz senin belirtin var mı bende hiçbir belirti yok bugün işime geldim hatta böyle bi korku sardı benide erken gebelik mi yaptın normal test mi yaptın canım

Yok ya standart 6 diye bişey yok. Kaç tane görürse o kadar topluyorlar. Bende 13 olgundu 12 topladılar. Bi taneyi de adet görmem için bıraktılar sanırım

Sayılmıyor canım bugün 5. Günümüz senin belirtin var mı bende hiçbir belirti yok bugün işime geldim hatta böyle bi korku sardı benide erken gebelik mi yaptın normal test mi yaptın canım
erken gebelik yaptım ama 4.gün yapmışım o zaman çok erken yani arkadaşım 7.gün kan verdi 10.50 gibi bişey çıkmıştı. ben daha önce gebelik geçirdim belirtileri regl öncesiyle çok benziyor. göğüs hassasiyetim var ödem var

Tüp bebekte dış gebelik için çok düşük bi oran veriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…