- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.121
Amin insAllah canımAmin inşallah canım Allah kolaylık versin inşallah sıkı sıkı tutunur bırakmaz annesini
9. gün 6 idi bugün 15. gündü sabah kan verdim 197 e çıkmış hemsireyle konustum 2 kere daha kan verilecek yükseliş devam ise 1500 e geldiğinde kese görülecek.Ben yeni olduğun için galiba bulamadım. Senin kaçıncı gün kaçla başlamıştı. Şuan ne durumdasın canım keseyi görebildin mi ?
Standart 6 tane topluyorlar sanırım sanki ilkinde fiyat bilgisi alırken böyle bir şey de soylemişlerdi öyle hatırlıyorum. Sen yarın bir sor istersen. Bu arada yarın için kolaylıklar diliyorum su gibi geçsin inşallahBende de 6 olarak görmüştü, başka diğer konuştuğum arkadaşlarlarda da hep 6 toplamıs dikkatim çektiinşallah görürsün canım ilaçlarını düzenli kullan, moralini yüksek tut, olumlu düşün olumlu olsun inşallah
İnşallah böyle devam eder keseyide görürsün canım çok güzel ilerlemiş değerin. Banada umut oldun. Benimde seninki gibi yükselir inşallah9. gün 6 idi bugün 15. gündü sabah kan verdim 197 e çıkmış hemsireyle konustum 2 kere daha kan verilecek yükseliş devam ise 1500 e geldiğinde kese görülecek.
Neden ki öyle canım anlamlandıramadımStandart 6 tane topluyorlar sanırım sanki ilkinde fiyat bilgisi alırken böyle bir şey de soylemişlerdi öyle hatırlıyorum. Sen yarın bir sor istersen. Bu arada yarın için kolaylıklar diliyorum su gibi geçsin inşallah
Sağlıcakla kucağına al inşallahHerkese iyi akşamlar dün sabah 9 da kan tahlili yaptırmıştım 188 çıkmıştı değer. İçim içimi yedi 48 saat dayanamadım akşam gittim kan verdim 36 saat oluyo iki testin arası değerim 418 çıktı çok şükür bin şükür artık hamileyim diyebiliyorum. Herkesin güzel sonuç alması için dua edicem hep
Çok teşekkür ederim herşey gönlünce olsun senindeSağlıcakla kucağına al inşallahçok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben de sizin gibi düşünüyorum valla sorduğumuzda çiçek gibi blastosistler 5aa dediler ama taze de dondurulmuşta da tutmadı şimdi 2 embriyom kaldı onları taşımayı düsünüyorum gerekirse sıfırdan başka bir merkezde tekrar başlayacağım. Mekan değistirmek sanırım daha olumlu olacak bizim içinÜzülme cnm gecikiyorsa güzelleşiyordur. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallahembriyolarinin kalitelerini soylemislermiudi peki
Maşallah Allah tamamına erdirsin gayet güzel değerlerin inşallah gönlünce ilerlesin herşey canımHerkese iyi akşamlar dün sabah 9 da kan tahlili yaptırmıştım 188 çıkmıştı değer. İçim içimi yedi 48 saat dayanamadım akşam gittim kan verdim 36 saat oluyo iki testin arası değerim 418 çıktı çok şükür bin şükür artık hamileyim diyebiliyorum. Herkesin güzel sonuç alması için dua edicem hep
Çok teşekkür ederim darısı sizeMaşallah Allah tamamına erdirsin gayet güzel değerlerin inşallah gönlünce ilerlesin herşey canım
Aminnn cnm idrar testi en erken kaçıncı gün yaptın kuzum belirtin varmıydıÇok teşekkür ederim darısı size
5. Gün çok çok silik çizgi vardı 6. Günden itibaren koyulaştı hepAminnn cnm idrar testi en erken kaçıncı gün yaptın kuzum belirtin varmıydı
Tutunmadır benceMerhaba kızlar 13 kasımda 2 embriyo transferim yapıldı. Bugün 7. Gün. Çok hafif pembemsi lekelenmem oldu bugün çok korkuyorum. Benim gibi olup pozitif çıkan var mı acaba
İnşallahTutunmadır bence
Cok tesekkur ederim canim insallah bu topikteki herkes bir bir kocaman harflerle hamileyim yazar ve hepimiz bu duyguyu tadariz insallahCanimmm inan kendim yazmis gibi cok sevindim inşallah hepimiz senin gibi hamileyim diye yazabiliriz tebrik ediyorum kuzumm
Selam kızlar ben de 15 kasım transfer oldum 5.gün embriyosu çift transfer, az önce test yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadıKızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?