Ben yeni olduğun için galiba bulamadım. Senin kaçıncı gün kaçla başlamıştı. Şuan ne durumdasın canım keseyi görebildin mi ?
9. gün 6 idi bugün 15. gündü sabah kan verdim 197 e çıkmış hemsireyle konustum 2 kere daha kan verilecek yükseliş devam ise 1500 e geldiğinde kese görülecek.

Standart 6 tane topluyorlar sanırım sanki ilkinde fiyat bilgisi alırken böyle bir şey de soylemişlerdi öyle hatırlıyorum. Sen yarın bir sor istersen. Bu arada yarın için kolaylıklar diliyorum su gibi geçsin inşallah

9. gün 6 idi bugün 15. gündü sabah kan verdim 197 e çıkmış hemsireyle konustum 2 kere daha kan verilecek yükseliş devam ise 1500 e geldiğinde kese görülecek.
İnşallah böyle devam eder keseyide görürsün canım çok güzel ilerlemiş değerin. Banada umut oldun. Benimde seninki gibi yükselir inşallah

Neden ki öyle canım anlamlandıramadım yarın sorarım bi. Çok çok teşekkür ederim

Herkese iyi akşamlar dün sabah 9 da kan tahlili yaptırmıştım 188 çıkmıştı değer. İçim içimi yedi 48 saat dayanamadım akşam gittim kan verdim 36 saat oluyo iki testin arası değerim 418 çıktı çok şükür bin şükür artık hamileyim diyebiliyorum. Herkesin güzel sonuç alması için dua edicem hep

Sağlıcakla kucağına al inşallah çok sevindim senin adına hayırlı uğurlu olsun

Üzülme cnm gecikiyorsa güzelleşiyordur. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah embriyolarinin kalitelerini soylemislermiudi peki
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ben de sizin gibi düşünüyorum valla sorduğumuzda çiçek gibi blastosistler 5aa dediler ama taze de dondurulmuşta da tutmadı şimdi 2 embriyom kaldı onları taşımayı düsünüyorum gerekirse sıfırdan başka bir merkezde tekrar başlayacağım. Mekan değistirmek sanırım daha olumlu olacak bizim için

Maşallah Allah tamamına erdirsin gayet güzel değerlerin inşallah gönlünce ilerlesin herşey canım

Merhaba kızlar 13 kasımda 2 embriyo transferim yapıldı. Bugün 7. Gün. Çok hafif pembemsi lekelenmem oldu bugün çok korkuyorum. Benim gibi olup pozitif çıkan var mı acaba

Canimmm inan kendim yazmis gibi cok sevindim inşallah hepimiz senin gibi hamileyim diye yazabiliriz tebrik ediyorum kuzumm
Cok tesekkur ederim canim insallah bu topikteki herkes bir bir kocaman harflerle hamileyim yazar ve hepimiz bu duyguyu tadariz insallah

Kızlar 5. Gün embriyo transferi alıp sonuç alanlar en erken kaçıncı gün gebelik testi yaptınız benim bugün 2. Günüm 15 inde oldum daha çok erken değil mi
Selam kızlar ben de 15 kasım transfer oldum 5.gün embriyosu çift transfer, az önce test yaptım hiç silik çizgi bile çıkmadı

Transfer günü sayılıyor mu bu arada? benim ilk denemem doğal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim. Risk almamak için tüp benek denedik Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda? Tekrar dış gebelik geçirmekten de çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…