- 28 Ağustos 2023
- 1.178
- 302
- 43
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.321
Merhaba benimde amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacağım folik asit vitamin ilacı kullaniyormusunuz yumurtaların gelişimi içinIlk defa tedavi olacagim kaygilarim da var ama mecbur tedavisiz olmaz, yaklasik 2yildir evliyim amh dusuk ve maalesef gecen ay tuplerimin kapali oldugunu ogrendim ( kotu bir hsg cekimiydi ô yuzden ay sonunda tekrar cekeceegim) simdilik durum bu bakalim kismetimizde ne zaman Anne olmak var
Sizin durumunuz nedir, nerde tedavi oluyorsunuz ?
Yaaa çok mutlu oldum RABBİM sağlıkla kucağına almaui nasip etsin İNŞALLAH banada nasip eder dualarimi kabul ederGözün aydın canımçok güzel değerin maşşallah benimde 11. Gün 686 çıkmıştı çift eöbriyo benim senin? İkiz olabilir dediler bana
Ah amh dusuklugu benim de büyük sorunum maalesef, gecen ay doktora gittim yumurtlarima prp yapti ve biosteron, gonamax, seaQTen vitaminleri yazdi yani sanirim piyasada cok daha iyileri var ama kullandim bitti de.Merhaba benimde amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacağım folik asit vitamin ilacı kullaniyormusunuz yumurtaların gelişimi için
Ah amh dusuklugu benim de büyük sorunum maalesef, gecen ay doktora gittim yumurtlarima prp yapti ve biosteron, gonamax, seaQTen vitaminleri yazdi yani sanirim piyasada cok daha iyileri var ama kullandim bitti de.
Hayirli olsun baslangiciniz, tedaviye nerede baslayacaksiniz ?
Kimyasal gebelik oluştu canım şuan regl bekliyorumCanım sonuç ne
Burada ki olumlu orneklerden etkilendim ve surecin yarisinda 6.gunde esimin d gunu diye surpriz olur kan testi vereyim dedim ve Beta 5 ten kucuk cikti suan ilaclari icerken bile inanmayarak iciyorum gercekten gununuzden once yaptirmayin diyen doktorlar hakliymis bu ornegide erkenden yaptirmak isteyenlere ithafen birakiyorumne kaset ne kan testi yapmayin bence en azindan son ana kadar moraliniz inanciniz sizinle kalmis oluyor
Haber bekliyorum halaCanım opu dan sonra âdet beklerken benimde göğsümdeki kistler iltihaplandi, şişti ilaç kullandım film çektirdim o zaman sordum bişi olmaz daha demişti
Canım kesinlikle aramalısın. Bende transferden önce çok kötü grip olmuştum doktorum transfer öncesi antibiyotik bile kullanabilirsin dedi transfer dönemine sağlıklı başla dedi
canım sanmıyorum iptal olacağını prospektüsüne baksana internetten yan etkileri yazar hatta hangi hasta grubuna yasaktır falan hepsi yazar yani kuzum
bu meşgule atma olayından hiç hoşlanmıyorum nedense bekle biraz dönmezlerse bir daha ara sinirlendim şimdi :)
Haber bekliyorum kızlarCanım geçmiş olsun bence tüp bebek doktoruna bu ilacı bi sor sonra kullan
Hayırlı olsun sürecin yenidenKızlar uzun bir aradan sonra merhaba iyisinizdir umarım benim bugün adetimin 5.günü ve bu ay şimdilik bir sorun olmadı şükür ve gonalf başlayacağım saat 7 de hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Kokrma canım dua et Rabb'im onu sana bağışlasın sımsıkı tutunma belirtisi olsun buda inşallahKızlar merhabalar bugün transferimin 5. Günü regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı çok hafif ama yine de bir tedirgin oldum , böyle bir şey yaşayan var mı ? Regl günüm de yarın olduğu için iyice tedirgin oldum
Hayırlısı olsun kuzu reglde bişi yapcakmısınızKimyasal gebelik oluştu canım şuan regl bekliyorum
Sagol canimGözün aydın canımçok güzel değerin maşşallah benimde 11. Gün 686 çıkmıştı çift eöbriyo benim senin? İkiz olabilir dediler bana
Çok şükür canım bak korkma inşallah ilacını kullan sağlıklı ilerle inşallah sürecinde kuzumAllah'ım sana çok şükür yarın evimden sadaka çıkaracağım
Çok şükür canım bak korkma inşallah ilacını kullan sağlıklı ilerle inşallah sürecinde kuzum
İnsan o kadar emek vermişken yarıda kalır diye korkuyor ama tesansfer öncesi olsun bitsin inşallah ilacını kullan bi an önce bitsin inşallah geçmiş gitmiş olsunAllah sizlerden de razı olsun canlarım benim yeminle ne yapacağımı çok şaşırdım bi an
Canım senin aqrilarim varmı benim normal o batmalar kesildi ama saat 4ten beri biraz hafif saq üst tarafında baloncuk varmişta aqritiyo karnımı kasıqımı sende böyle bişey oldumuBen bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu var demisti aile hekimim doktorum sonuçlara bakınca enfeksiyon yok dedi gitmisken muayenede oldum kese oluşmuş çok ufak bir keskilde perşembe günü tekrar kan vericem bakalim
Akşam içeceğim canım çok uyku yapıyormuş eczacı akşam iç dediİnsan o kadar emek vermişken yarıda kalır diye korkuyor ama tesansfer öncesi olsun bitsin inşallah ilacını kullan bi an önce bitsin inşallah geçmiş gitmiş olsun
Yasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.27 yaşındayım amh 0.04 bana en yakın yer Diyarbakır bahçeci Ankara çok uzak bahçeci berfu hocayi duydum iyi diye yumurtalar yükselmez ama olanlar gelişebilir
Canım suan da ben gidiyorum transferim aralikta suan rahim dinlendirmedeyimarkadaşlar lütfen mehmet reşitoğluna giden varmı pozitif negatif lütfen söyleyin ona gidecegim haftaya
Prp duydum işe yaramıyor diyorla4 2 ay arayla amh olcurdum Ankara'da 0.04 den 0.89 çıktı lavabotura göre değişebilirmis ilk 0.04 olanı 15 günde çıktı sonuç 0.89 olan ankara etlikte yaptırdım 1 günde çıktı bide vitamin kullanıyorum şu ceviz yeşillik tüketiyorum sağda 2 solda 3 yumurta varmiş sağdaki daha iyiymişYasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.
Gerci ben yaptirdim daha sonuca bakmadim etkisi olmus mu diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?