Merhaba benimde amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacağım folik asit vitamin ilacı kullaniyormusunuz yumurtaların gelişimi için

Merhaba benimde amh çok düşük tüp bebek tedavisine başlayacağım folik asit vitamin ilacı kullaniyormusunuz yumurtaların gelişimi için
Ah amh dusuklugu benim de büyük sorunum maalesef, gecen ay doktora gittim yumurtlarima prp yapti ve biosteron, gonamax, seaQTen vitaminleri yazdi yani sanirim piyasada cok daha iyileri var ama kullandim bitti de.
Hayirli olsun baslangiciniz, tedaviye nerede baslayacaksiniz ?

27 yaşındayım amh 0.04 bana en yakın yer Diyarbakır bahçeci Ankara çok uzak bahçeci berfu hocayi duydum iyi diye yumurtalar yükselmez ama olanlar gelişebilir

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba iyisinizdir umarım benim bugün adetimin 5.günü ve bu ay şimdilik bir sorun olmadı şükür ve gonalf başlayacağım saat 7 de hayırlısı olur inşallah hepimiz için

Kızlar merhabalar bugün transferimin 5. Günü regl olacakmışım gibi kasık ağrım başladı çok hafif ama yine de bir tedirgin oldum , böyle bir şey yaşayan var mı ? Regl günüm de yarın olduğu için iyice tedirgin oldum

Canım opu dan sonra âdet beklerken benimde göğsümdeki kistler iltihaplandi, şişti ilaç kullandım film çektirdim o zaman sordum bişi olmaz daha demişti
Haber bekliyorum hala
Canım kesinlikle aramalısın. Bende transferden önce çok kötü grip olmuştum doktorum transfer öncesi antibiyotik bile kullanabilirsin dedi transfer dönemine sağlıklı başla dedi

canım sanmıyorum iptal olacağını prospektüsüne baksana internetten yan etkileri yazar hatta hangi hasta grubuna yasaktır falan hepsi yazar yani kuzum

bu meşgule atma olayından hiç hoşlanmıyorum nedense bekle biraz dönmezlerse bir daha ara sinirlendim şimdi :)

Canım geçmiş olsun bence tüp bebek doktoruna bu ilacı bi sor sonra kullan
Haber bekliyorum kızlar
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba iyisinizdir umarım benim bugün adetimin 5.günü ve bu ay şimdilik bir sorun olmadı şükür ve gonalf başlayacağım saat 7 de hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Hayırlı olsun sürecin yeniden
Kokrma canım dua et Rabb'im onu sana bağışlasın sımsıkı tutunma belirtisi olsun buda inşallah

Ben bugün doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu var demisti aile hekimim doktorum sonuçlara bakınca enfeksiyon yok dedi gitmisken muayenede oldum kese oluşmuş çok ufak bir keskilde perşembe günü tekrar kan vericem bakalim
Canım senin aqrilarim varmı benim normal o batmalar kesildi ama saat 4ten beri biraz hafif saq üst tarafında baloncuk varmişta aqritiyo karnımı kasıqımı sende böyle bişey oldumu

27 yaşındayım amh 0.04 bana en yakın yer Diyarbakır bahçeci Ankara çok uzak bahçeci berfu hocayi duydum iyi diye yumurtalar yükselmez ama olanlar gelişebilir
Yasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.
Gerci ben yaptirdim daha sonuca bakmadim etkisi olmus mu diye

Yasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.
Gerci ben yaptirdim daha sonuca bakmadim etkisi olmus mu diye
Prp duydum işe yaramıyor diyorla4 2 ay arayla amh olcurdum Ankara'da 0.04 den 0.89 çıktı lavabotura göre değişebilirmis ilk 0.04 olanı 15 günde çıktı sonuç 0.89 olan ankara etlikte yaptırdım 1 günde çıktı bide vitamin kullanıyorum şu ceviz yeşillik tüketiyorum sağda 2 solda 3 yumurta varmiş sağdaki daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…