- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.301
Şuan öyle hi haldeyim ki test yapsam silik çıkmasa hepsini negatif sayacağım koyu çıksa bile negatif sayacağım kendimi siliğe o kadar hazırlamışım ki ama bende o cesaret yok
Şimdi arayıp söylesem olur mu tedavim iptal olmaz demiTransfer henüz olmadığı için sorun olmaz diyorlar genelde ama sen yine de tüp Bebek doktoruna sor bence
Ara tabi hemen bence olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi
Şimdi arayıp söylesem olur mu tedavim iptal olmaz demi
Vallahi aramaya korkuyorum yaaaa var mı böyle bişey kendimden bıktımAra tabi hemen bence olmaz ama doktor daha iyi bilir tabi
Yok yapmadım daha eşim gelirken getiricek 5 ten sonra idrar tutmaya başlıcam 2 saat tutsam yeter heraldeCanim sen bugun idrar testi yaptin mi? Halen idrarda cikmiyormu?
Canım opu dan sonra âdet beklerken benimde göğsümdeki kistler iltihaplandi, şişti ilaç kullandım film çektirdim o zaman sordum bişi olmaz daha demiştiVallahi aramaya korkuyorum yaaaa var mı böyle bişey kendimden bıktım
Maşallah Allah nazardan saklasın darısı bekleyen bizlere olsun inşallahMerhaba benim de olmuştu şu gibi tuttu çok şükür ayağımda sallanıyor suan
Bugün mü verdin bu kanı canım?Burada ki olumlu orneklerden etkilendim ve surecin yarisinda 6.gunde esimin d gunu diye surpriz olur kan testi vereyim dedim ve Beta 5 ten kucuk cikti suan ilaclari icerken bile inanmayarak iciyorum gercekten gununuzden once yaptirmayin diyen doktorlar hakliymis bu ornegide erkenden yaptirmak isteyenlere ithafen birakiyorumne kaset ne kan testi yapmayin bence en azindan son ana kadar moraliniz inanciniz sizinle kalmis oluyor
Canım kesinlikle aramalısın. Bende transferden önce çok kötü grip olmuştum doktorum transfer öncesi antibiyotik bile kullanabilirsin dedi transfer dönemine sağlıklı başla dediVallahi aramaya korkuyorum yaaaa var mı böyle bişey kendimden bıktım
Tuo bebekle dış gebelik olmaz insallahTransfer günü sayılıyor mu bu arada? benim ilk denemem doğal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim. Risk almamak için tüp benek denedik Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda? Tekrar dış gebelik geçirmekten de çok korkuyorum
Yok canim dun 6.gunde verdim 12.gune kadar neden beklemediysemBugün mü verdin bu kanı canım?
İlaç yazarsada doktoruna danışmadan kullanma canimKızlar konudan bağımsız ama
cildiyeden kendime randevu almıştım şimdi hastaneye gidiyorum alerji testi yaparlar mı yaaa da ilaç verseler süreç için sıkıntı olur mu sizce
çok haklısın canım üzülmemek için asla acele etmeye gerek yok test yapmak içiin sen de canını sıkma daha çok var test zamanına umudunu sakın yitirmeBurada ki olumlu orneklerden etkilendim ve surecin yarisinda 6.gunde esimin d gunu diye surpriz olur kan testi vereyim dedim ve Beta 5 ten kucuk cikti suan ilaclari icerken bile inanmayarak iciyorum gercekten gununuzden once yaptirmayin diyen doktorlar hakliymis bu ornegide erkenden yaptirmak isteyenlere ithafen birakiyorumne kaset ne kan testi yapmayin bence en azindan son ana kadar moraliniz inanciniz sizinle kalmis oluyor
Aradım meşgule attılarİlaç yazarsada doktoruna danışmadan kullanma canim
Hiiiç olumsuz düşünmeee :) değerin 0 'a yakın bile olabilir 6. günde bütün kadınlarda bhcg değerleri 100 ler de 200 ler de havalarda uçuşmuyor. Binlerce tüp bebek hamilesi sessiz sedasız usul usul ilerliyor. Moralini bozma gününü bekle bir daha yap.Yok canim dun 6.gunde verdim 12.gune kadar neden beklemediysemolumsuz gibi hisseidyorum
Bu embryo glue mi?S
Sordum canım 2500 TL dedi tamam dedim
Yaptıracaksan haber ver bence
canım sanmıyorum iptal olacağını prospektüsüne baksana internetten yan etkileri yazar hatta hangi hasta grubuna yasaktır falan hepsi yazar yani kuzum
Şimdi arayıp söylesem olur mu tedavim iptal olmaz demi
bu meşgule atma olayından hiç hoşlanmıyorum nedense bekle biraz dönmezlerse bir daha ara sinirlendim şimdi :)Aradım meşgule attılar
Canım geçmiş olsun bence tüp bebek doktoruna bu ilacı bi sor sonra kullanBöyle bir ilaç verdiler bana kurdeşen tespit doğru çıktı ama alerji testi yokmuş yapmadılarsizce alerji testi yaptırsam mı yoksa ilaç kullanımına mı devam etsem @edahandro
Gözün aydın canımArkadaşlar ben galiba hamileyim624 cikti kan değerim bu günün güzel haberi benden
Evet embriyo glueBu embryo glue mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?