- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.341
Tatlım neden gidiyorsun sen doktordan memnunmusun yumurta toplana işlemin nasıldı anlatırmısınCanım suan da ben gidiyorum transferim aralikta suan rahim dinlendirmedeyim
Bu arada forumlarda okudugum kadariyla proxyfemin ve plentyfert vitaminleri cok iyiymis rezervde bende aldim bakalim daha kullanmadimYasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.
Gerci ben yaptirdim daha sonuca bakmadim etkisi olmus mu diye
Ya cok sukur yumurtanız var yinede tedaviye daha da guzel olur..Prp duydum işe yaramıyor diyorla4 2 ay arayla amh olcurdum Ankara'da 0.04 den 0.89 çıktı lavabotura göre değişebilirmis ilk 0.04 olanı 15 günde çıktı sonuç 0.89 olan ankara etlikte yaptırdım 1 günde çıktı bide vitamin kullanıyorum şu ceviz yeşillik tüketiyorum sağda 2 solda 3 yumurta varmiş sağdaki daha iyiymiş
Alerji ilacı o yüzden cnmAkşam içeceğim canım çok uyku yapıyormuş eczacı akşam iç dedi
Kuzum yaptın mı testYok yapmadım daha eşim gelirken getiricek 5 ten sonra idrar tutmaya başlıcam 2 saat tutsam yeter heralde
2 buçuk yıldır evliyim sebepsiz infertilite devlet hastanesinde 3 aşılamam var ( 2. aşılamam yumurtalar çok büyüdü çoğul gebelik riskinden iptal oldu )Tat
Tatlım neden gidiyorsun sen doktordan memnunmusun yumurta toplana işlemin nasıldı anlatırmısın
İlk sürecim bile bu kadar zor olmamıştı canım birde hepsi üst üste geldi mübarek yağıyorum der gibiAlerji ilacı o yüzden cnm
Ayyyy maşallah canım hayırlı olsun sürecin2 buçuk yıldır evliyim sebepsiz infertilite devlet hastanesinde 3 aşılamam var ( 2. aşılamam yumurtalar çok büyüdü çoğul gebelik riskinden iptal oldu )
Bende artık beklemek istemedim bu sebepten laboratuvarı iyi bir yer istedim karşıma Mehmet hoca çıktı instagramdan enerjisi yüksek geldi tercih ettim zaten doktor muayene sırasında maksimum 5dakika görüşüyoruz gerisi asistanda çok aşırı yoğun bir doktor 3 oda çalışıyor sonucum güzel olsun dayumurta toplama şükür güzel geçti ağrısız sorunsuz 7yumurta toplandı 6si olgun döllendi 5.güne 3tane kaldı birinci kalite çok şükür
Taze transfer olacaktım fakat Mehmet hocam sıvı fark etti tekrardan hsg istedi sonomedde çekildim sonuçta 4.3 mm polip çıktı şansıma neyse Mehmet hocam aradı persembe günü icin polip ameliyati olacağım kısmetse araligin ilk haftası regl olunca gideceğim transfer hazırlığa başlayacağız inşallah
26 ekim opu
Kasım ilk hafta regl oldum
Bu hafta polip ameliyati
Aralık da insallah transfer
Allahim geciktiriyorsa guzellestiriyordur sonucun güzel olsun daİlk sürecim bile bu kadar zor olmamıştı canım birde hepsi üst üste geldi mübarek yağıyorum der gibi
Allah razı olsun canım benim sağolasınAllahim geciktiriyorsa guzellestiriyordur sonucun güzel olsun da
Teşekkür ediyorum canimmAyyyy maşallah canım hayırlı olsun sürecinçok sevindim senin adına
Canım ım benimde 6. Gün ve 9 gün idararda negatif çıkmıştı 9. Gün akşam kanda 12 ile pozitifi gördüm. Benimki 5. Gün embriyoydu. Birde seninki 3. Gün yani daha geç tutunmuş olabilir. Umut her zaman varYaaaa bana çok büyük umut oldu şu anda
Rabbim sonucu güzelleştiriyordur inşallah canımİlk sürecim bile bu kadar zor olmamıştı canım birde hepsi üst üste geldi mübarek yağıyorum der gibi
Kuzum 6. Günde silik bile mi çıkmadıCanım ım benimde 6. Gün ve 9 gün idararda negatif çıkmıştı 9. Gün akşam kanda 12 ile pozitifi gördüm. Benimki 5. Gün embriyoydu. Birde seninki 3. Gün yani daha geç tutunmuş olabilir. Umut her zaman var
Hayırlı ugurlu olsun inş canım yaş kaç2 buçuk yıldır evliyim sebepsiz infertilite devlet hastanesinde 3 aşılamam var ( 2. aşılamam yumurtalar çok büyüdü çoğul gebelik riskinden iptal oldu )
Bende artık beklemek istemedim bu sebepten laboratuvarı iyi bir yer istedim karşıma Mehmet hoca çıktı instagramdan enerjisi yüksek geldi tercih ettim zaten doktor muayene sırasında maksimum 5dakika görüşüyoruz gerisi asistanda çok aşırı yoğun bir doktor 3 oda çalışıyor sonucum güzel olsun dayumurta toplama şükür güzel geçti ağrısız sorunsuz 7yumurta toplandı 6si olgun döllendi 5.güne 3tane kaldı birinci kalite çok şükür
Taze transfer olacaktım fakat Mehmet hocam sıvı fark etti tekrardan hsg istedi sonomedde çekildim sonuçta 4.3 mm polip çıktı şansıma neyse Mehmet hocam aradı persembe günü icin polip ameliyati olacağım kısmetse araligin ilk haftası regl olunca gideceğim transfer hazırlığa başlayacağız inşallah
26 ekim opu
Kasım ilk hafta regl oldum
Bu hafta polip ameliyati
Aralık da insallah transfer
Allah razı olsun gülümRabbim sonucu güzelleştiriyordur inşallah canım
Hayır canım erken gebelik testiydi birde ama silik çizgi bile yoktuKuzum 6. Günde silik bile mi çıkmadı
Yaşım 27 ilk denemem olacak sanırım iki embriyo yaş ve deneme ile koyuyor bana koyacağını pek zannetmiyorum ama soracağımHayırlı ugurlu olsun inş canım yaş kaç
Ben myom ameliyatı oldum artık beklemek istemiyorum randevu aldım bakalım senin amh kaçtı? Ve ikiz koyuyormu doktor
Amh değer 1.32 sizce dusuk mu Mart ayında baktırmışım şimdi e nabızdan baktım da amh sonucunu pek anlayamıyorum geçen sene de agustosta 2.43 çıkmış ama iki hastane de farklıAllah razı olsun gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?