Yasiniz genc bence sansiniz da cok vardir, arastirdiniz mi peki diyarbakirda da iyi hocalar vardir mutlaka forumlarda yazanlar sonuç alanlar. Prp arastirip dusunun isterseniz.
Gerci ben yaptirdim daha sonuca bakmadim etkisi olmus mu diye
Bu arada forumlarda okudugum kadariyla proxyfemin ve plentyfert vitaminleri cok iyiymis rezervde bende aldim bakalim daha kullanmadim

Ya cok sukur yumurtanız var yinede tedaviye daha da guzel olur..
bilmiyorum iste herkeste etki etmiyormus zaten umarim bana etkisi olmustur çünkü benim iki folikülum tek var yas 34 bende cok dikkat ediyorum yemege vs ama kismet.
Reglim 6 gün gecikti ama regl olacagim sanirim çünkü umudum yok tek yumurta tek tüp bilmiyorum zor gibi

Tat

Tatlım neden gidiyorsun sen doktordan memnunmusun yumurta toplana işlemin nasıldı anlatırmısın
2 buçuk yıldır evliyim sebepsiz infertilite devlet hastanesinde 3 aşılamam var ( 2. aşılamam yumurtalar çok büyüdü çoğul gebelik riskinden iptal oldu )
Bende artık beklemek istemedim bu sebepten laboratuvarı iyi bir yer istedim karşıma Mehmet hoca çıktı instagramdan enerjisi yüksek geldi tercih ettim zaten doktor muayene sırasında maksimum 5dakika görüşüyoruz gerisi asistanda çok aşırı yoğun bir doktor 3 oda çalışıyor sonucum güzel olsun da yumurta toplama şükür güzel geçti ağrısız sorunsuz 7yumurta toplandı 6si olgun döllendi 5.güne 3tane kaldı birinci kalite çok şükür
Taze transfer olacaktım fakat Mehmet hocam sıvı fark etti tekrardan hsg istedi sonomedde çekildim sonuçta 4.3 mm polip çıktı şansıma neyse Mehmet hocam aradı persembe günü icin polip ameliyati olacağım kısmetse araligin ilk haftası regl olunca gideceğim transfer hazırlığa başlayacağız inşallah
26 ekim opu
Kasım ilk hafta regl oldum
Bu hafta polip ameliyati
Aralık da insallah transfer

Ayyyy maşallah canım hayırlı olsun sürecin çok sevindim senin adına

Hayırlı ugurlu olsun inş canım yaş kaç
Ben myom ameliyatı oldum artık beklemek istemiyorum randevu aldım bakalım senin amh kaçtı? Ve ikiz koyuyormu doktor

Merhabalar, bende bu gün yumurta toplama işlemi yaptırdım saatler geçti üzerinden ama ağrıdan ölüyorum canım çekiliyor resmen ne zaman geçer bu ağrı bi kaç gün sonra da taze transfer yapmayı planlıyorlarmış ama benimle birlikte toplama işlemi yapılan başka bir hastaya bi ay sonra yapacaklarını söylemişler transferi sizce neden böyle oldu

Hayırlı ugurlu olsun inş canım yaş kaç
Ben myom ameliyatı oldum artık beklemek istemiyorum randevu aldım bakalım senin amh kaçtı? Ve ikiz koyuyormu doktor
Yaşım 27 ilk denemem olacak sanırım iki embriyo yaş ve deneme ile koyuyor bana koyacağını pek zannetmiyorum ama soracağım
Amh gecen sene agustosta 2.43
bu sene martta 1.32 değerler nasıl sizce 1.32 dusuk mu.doktor birsey demedi sonuca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…