- 14 Şubat 2021
- 8.445
- 22.944
- 298
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.461
İstihat etseydin birkaç gün keşke çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineKızlar bugün transferi saymazsam 6. Günüm felaket bir gribal enfeksiyon geçiriyorum çalışıyorum işten çıkar çıkmaz felaket halsizlik oluyor meyve ile takviye yapsamda halim yok yalnız hiçbir belirti kaşık ağrım falan yok belirti sıfır var sa da suan gripten anlayamaz oldum çok kötüyüm bu durum kötü etkiler mi diye çok korkuyorum
İyiyiz canım benim sen nasılsın , sen nasıl oldun ilaçlar etkisini gösterdi miGünaydın kızlar nasılsınız
Güzel geçen bi gün olsun hepimiz için
Canım istersen yap testi ona göre hastaneye gidersinÇok felaket gribim cnm öksürüp duruyorum burnum akıyor sürekli ilaçsa almak istemiyorum doktora yazdım bi doktora görünüp hamilelik şüpheniz olduğunu transfer sonrası süreçte olduğunuzu söyleyin dedi ama doktora gitmeye hile halim yok hiçbir ilaç almak istemiyorum ama çok zorlanıyorum testte yapasım var yaparsam sonuçtan çok korkuyorum
İyiyim canım hamdolsun biraz boğaz ağrım var sadece kabarcıklar yavaştan kaybolmaya başlamışCanımm sen nasılsın al
İyiyiz canım benim sen nasılsın , sen nasıl oldun ilaçlar etkisini gösterdi mi
Sipariş vermiştim Erken gebelik bugün ya da yarın gelecek gelir gelmez yapıp gideceğim gidince de kan vereceğim cnmCanım istersen yap testi ona göre hastaneye gidersin
Canım benim geçmiş olsun ya , canını sıkma kendine dikkat et iyileşmeye bak kuzum benim , Allahın izniyle her şey iyi olacakKızlar bugün transferi saymazsam 6. Günüm felaket bir gribal enfeksiyon geçiriyorum çalışıyorum işten çıkar çıkmaz felaket halsizlik oluyor meyve ile takviye yapsamda halim yok yalnız hiçbir belirti kaşık ağrım falan yok belirti sıfır var sa da suan gripten anlayamaz oldum çok kötüyüm bu durum kötü etkiler mi diye çok korkuyorum
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim o müjdeli haberi vermeyi nasip etsinSipariş vermiştim Erken gebelik bugün ya da yarın gelecek gelir gelmez yapıp gideceğim gidince de kan vereceğim cnm
Canım moralini yüksek tut, önemli olan kaliteli olmaları,Geçmiş olsun canım.
Fazla toplanınca öyle oluyor demek.
Benim 4 tane toplanmış.
Dünden beri ona canım sıkkın, kaç tane elimizde kalacak, transfer edilecek 1 tane çıkacak mı merak ediyorum.
Çok şükür canım benim geçmiş gitmiş olsunİyiyim canım hamdolsun biraz boğaz ağrım var sadece kabarcıklar yavaştan kaybolmaya başlamış
Amin canım inşallah Allah razı olsun sanki ilk defa bu süreçlerden geçiyormuş gibi o kadar çok stres yaptım ki kendimi toparlayamadımÇok şükür canım benim geçmiş gitmiş olsun
Canım bence rapor falan alıp dinlen evde bol bol meyve takviyesi de yap kendineSipariş vermiştim Erken gebelik bugün ya da yarın gelecek gelir gelmez yapıp gideceğim gidince de kan vereceğim cnm
Aynen öyle canım ben de katılıyorum bu dediğineCanım bence rapor falan alıp dinlen evde bol bol meyve takviyesi de yap kendine
İnşallah cnm var mı sende belirti falanCanım benim geçmiş olsun ya , canını sıkma kendine dikkat et iyileşmeye bak kuzum benim , Allahın izniyle her şey iyi olacak
Traanfwr başka şehirde oldu benim o yüzden transfer önces almıştım rapor şimdi o yüzden almak istemedimCanım bence rapor falan alıp dinlen evde bol bol meyve takviyesi de yap kendine
iHakkında hayırlısı olsun canım inşallah Rabbim o müjdeli haberi vermeyi nasip etsin
5. Günde mi yapmıştınız? Öyleyse Allahtan ümit kesilmez test gününüzde tekrar bakın , neler yazıyorlar burda herkesin farklı oluyor.Hayir idrar testi yapmadim, <5 seklinde cikmis deger yazmiyor
Anladım canım çok dikkat et o zaman kendine iş arkadaşlarına hasta olduğunu söylersen belki iş yükünü hafifletirler vücudunun dinlenmesi lazım çünküTr
Traanfwr başka şehirde oldu benim o yüzden transfer önces almıştım rapor şimdi o yüzden almak istemedim
ayyy benim de cuma canımmmm çok sevindimmmm24 kasım cuma günü transferim olucak
Yumurta sayi onemli değil canim bende 28 tane toplandi,3ü kaldi, genetikden 2si saglam geldi. Sağlam gelen ilki tutmadi Ab kaliteydi, yani say az ama kaliteli olmasi daha önemliHiç öyle düşünme 4 tane en az 3 üde kaliteli olucak diye düşün önemli olan sayı değil kalite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?