- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.441
Benim test gunumde cikmisti silik cizgi ama geri kimyasala donustu galiba benimki sizinki saglikliysa cikabilir bircok arkadasimizin ki cikti.insallah gonlunuzce olurMerhaba. Bende 13 Kasım'da oldum transfer. Dondurulmuş 5.gün.. ilk taze transfer negatifdi.bu son embriyomdu. 25 Kasım'da test vericen dediler ama artık dayanamıyorum. Yarın erken gebelik testi yapsammi sizce. Onu yapmayada korkuyorum.
Yarin kan testi verecegim bakalim hayirlisi olsun
Hayir idrar testi yapmadim, <5 seklinde cikmis deger yazmiyorİdrar testi yapmismiydiniz ? 5in altında kaç çıktı peki ?
Günaydın canım, herkesde belirti olmuyor canım, benimde dün akşam öyle bi bulandı sadece 1-2saat sonra geçti. Seni çok iyi anlıyom belirti olsun istiyorsun ama ne olur içini ferah tut sende yarın bebişini göreceksin inşallahBende niye mide bulantisi falan yokhic bi belirtim yok carsamba gidicem bende 16 gunum benimde gunlerde gecmek bilmiyo
Ben soluğu gece acilde aldım canım. Ölüyorum sandım. 12 adet toplandiKizlar bende bugün opu oldum.
Opu sonarasi çok sersem ölüm anestezi etkisiyle midem bulandı, sersemledim baya. Şimdi iyiyim şükür.
Ama ağrım sancım olmadı.
Benim 4 yumurta toplanmis sadece belki ondandır.
Sizde kaç yumurta toplandı ?
Canım günaydın hiç canını sıkma bence kandan önceKızlar günaydın bugün 6.günüm transfer gününü saymazsak erken gebelik testi yaptım negatif çıktısilik çizgi bile yok çok moralim bozuk
cuma günü kan vereceğim inşallah pozitif görürüm dua edinCanım günaydın hiç canını sıkma bence kandan önce
Geçmiş olsun canım.Ben soluğu gece acilde aldım canım. Ölüyorum sandım. 12 adet toplandi
Dualarım hepimizle canım benim hiç modunu düşürme idrarda negatif alan ama pozitif olanlar oluyorcuma günü kan vereceğim inşallah pozitif görürüm dua edin
Hiç öyle düşünme 4 tane en az 3 üde kaliteli olucak diye düşün önemli olan sayı değil kaliteGeçmiş olsun canım.
Fazla toplanınca öyle oluyor demek.
Benim 4 tane toplanmış.
Dünden beri ona canım sıkkın, kaç tane elimizde kalacak, transfer edilecek 1 tane çıkacak mı merak ediyorum.
bendende söylenene göre 11 adet toplanmışKizlar bende bugün opu oldum.
Opu sonarasi çok sersem ölüm anestezi etkisiyle midem bulandı, sersemledim baya. Şimdi iyiyim şükür.
Ama ağrım sancım olmadı.
Benim 4 yumurta toplanmis sadece belki ondandır.
Sizde kaç yumurta toplandı ?
Kızlarr cuma günü transferim olucakk
Çok sevindim senin adına canım24 kasım cuma günü transferim olucak
Bende iyiyim canım Perşembe görüşmem var rahim kalınlığına bakılacak bakalım gerisi de nasipKarışık duygular içindeyim. Regl olmama 5 gün kaldı ama belli olmaz pcos um çünkübekliyoorum regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sen nasılsın canım
Eklerim cnm hoşgeldinBenide eklermisinIron Butterfly yaş 29 2.denene. 5.ci gün embriyosu. 13 Kasım transfer
Bende aynı canım ilaçları kullanıyorum Perşembe gideceğim nasipte varsa gün verecekler transfer içinIron Butterfly canımmm napıyorsun ben adet oldum cok sukur ya ama 2. Gunu bugun gıttım Daha tam sökülmemiş dedı çarşamba gel dedı. Bakalım ne dıyecek Ama Eve geldgmde Cok kan gelıyodu zaten Sen ne yaptınn maşaAllah sayfada hamışş cogalmıss darısıı bıze kız
Benim de 5 tane toplandı. 5.güne giden iyi kalite bir embriyom olduGeçmiş olsun canım.
Fazla toplanınca öyle oluyor demek.
Benim 4 tane toplanmış.
Dünden beri ona canım sıkkın, kaç tane elimizde kalacak, transfer edilecek 1 tane çıkacak mı merak ediyorum.
İnsallh canimGünaydın canım, herkesde belirti olmuyor canım, benimde dün akşam öyle bi bulandı sadece 1-2saat sonra geçti. Seni çok iyi anlıyom belirti olsun istiyorsun ama ne olur içini ferah tut sende yarın bebişini göreceksin inşallah
Çok felaket gribim cnm öksürüp duruyorum burnum akıyor sürekli ilaçsa almak istemiyorum doktora yazdım bi doktora görünüp hamilelik şüpheniz olduğunu transfer sonrası süreçte olduğunuzu söyleyin dedi ama doktora gitmeye hile halim yok hiçbir ilaç almak istemiyorum ama çok zorlanıyorum testte yapasım var yaparsam sonuçtan çok korkuyorumGünaydın kızlar nasılsınız
Güzel geçen bi gün olsun hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?