Benim test gunumde cikmisti silik cizgi ama geri kimyasala donustu galiba benimki sizinki saglikliysa cikabilir bircok arkadasimizin ki cikti.insallah gonlunuzce olur

Bende niye mide bulantisi falan yok hic bi belirtim yok carsamba gidicem bende 16 gunum benimde gunlerde gecmek bilmiyo
Günaydın canım, herkesde belirti olmuyor canım, benimde dün akşam öyle bi bulandı sadece 1-2saat sonra geçti. Seni çok iyi anlıyom belirti olsun istiyorsun ama ne olur içini ferah tut sende yarın bebişini göreceksin inşallah

Ben soluğu gece acilde aldım canım. Ölüyorum sandım. 12 adet toplandi

Geçmiş olsun canım.
Fazla toplanınca öyle oluyor demek.
Benim 4 tane toplanmış.
Dünden beri ona canım sıkkın, kaç tane elimizde kalacak, transfer edilecek 1 tane çıkacak mı merak ediyorum.
Hiç öyle düşünme 4 tane en az 3 üde kaliteli olucak diye düşün önemli olan sayı değil kalite

Kızlarr cuma günü transferim olucakk

24 kasım cuma günü transferim olucak
Çok sevindim senin adına canım
Karışık duygular içindeyim. Regl olmama 5 gün kaldı ama belli olmaz pcos um çünkü bekliyoorum regl olunca transfer hazırlığına başlayacağız inşallah sen nasılsın canım
Bende iyiyim canım Perşembe görüşmem var rahim kalınlığına bakılacak bakalım gerisi de nasip
Benide eklermisin Iron Butterfly yaş 29 2.denene. 5.ci gün embriyosu. 13 Kasım transfer
Eklerim cnm hoşgeldin
Bende aynı canım ilaçları kullanıyorum Perşembe gideceğim nasipte varsa gün verecekler transfer için

Geçmiş olsun canım.
Fazla toplanınca öyle oluyor demek.
Benim 4 tane toplanmış.
Dünden beri ona canım sıkkın, kaç tane elimizde kalacak, transfer edilecek 1 tane çıkacak mı merak ediyorum.
Benim de 5 tane toplandı. 5.güne giden iyi kalite bir embriyom oldu önemli olan yumurta sayısı değil, kaliteli embriyo olması diye kendimi teselli ediyorum. Senin hepsi 5. güne gider inşallah canım

Dün kontrole gittim 8 aralık gibi transfer olur dediler. Kendimi transfere hazırlamak istiyorum ama çok stresliyim klinik z-fol adında vitamin verdi. Yetersiz olduğunu düşündüğüm için eczaneden içeriği temiz ve probiyotik takviyesi olan başka vitamin aldım.

Kızlar bugün transferi saymazsam 6. Günüm felaket bir gribal enfeksiyon geçiriyorum çalışıyorum işten çıkar çıkmaz felaket halsizlik oluyor meyve ile takviye yapsamda halim yok yalnız hiçbir belirti kaşık ağrım falan yok belirti sıfır var sa da suan gripten anlayamaz oldum çok kötüyüm bu durum kötü etkiler mi diye çok korkuyorum

Günaydın kızlar nasılsınız
Güzel geçen bi gün olsun hepimiz için
Çok felaket gribim cnm öksürüp duruyorum burnum akıyor sürekli ilaçsa almak istemiyorum doktora yazdım bi doktora görünüp hamilelik şüpheniz olduğunu transfer sonrası süreçte olduğunuzu söyleyin dedi ama doktora gitmeye hile halim yok hiçbir ilaç almak istemiyorum ama çok zorlanıyorum testte yapasım var yaparsam sonuçtan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…