canım geçmiş olsun portakal ve limon sıkıp suyunu iç bence hem bebeğine hem sana faydalı yarın gebelik testi yapacak mısın? öyle hekime git bence

İğneler yapabiliyor bende de aşılamasürecinde aynı şey olmuştu bence rapor al ve dinlen sakın stres yapma ve bol bol taze sıkılmış meyve suyu iç

canım ben cilt bakımımı hala yapıyorum foreo kullanıyorum sıkıntı olacağını sanmıyorum gerçi ben daha transfer olmadım cumaya inşallah ama retinol anti age ve kolajen takvisesi gibi şeyleri bıraktım 1 aydır almıyorum da sürmüyorum da. maydanoz gelince annem bana hamileyken yemiş ama nerede görsem nette hamileyken yemeyin diyor ondan riske girip tüketmeyeceğim ananas için bir şey duymadım nar yiyorum onu keseceğim cumadan itibaren

Benim de 5 tane toplandı. 5.güne giden iyi kalite bir embriyom oldu önemli olan yumurta sayısı değil, kaliteli embriyo olması diye kendimi teselli ediyorum. Senin hepsi 5. güne gider inşallah canım
Benim de 4 u döllenmiş canım ama 2 singeriden geliyirmus. 2 tane büyük olanlarin da ilerlemesine bakacaklarmis.

canım çok sevindimm hepimize hayırlı sonuçlar olsun kolaylıkla tabii

bizden çok kısa süre sonra da sen transfer olacaksın zaten içim rahat kuzum benim
Ben tedavim iptal olacak diye çok korktum ama sanırım yada inşallah bende cumartesi yada pazartesi transfer derler gibi geliyor Rabbim işlerimizde kolaylık versin daha çok sıkıntıyla sınamasın bizi

Bir iyi bir kötü haberim var kızlar, testi yapmayı başardım sonunda ama yine sabah yapamadım tabi unuttum , kan vermeye gitmistim. Betahcg de artis orani düşmüş 2 katı olmamış bu sefer %57 de kalmış dr dan haber bekliyorum bakalım ne diyecek

Eklentiler

• 20231121_113044.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 75
Hakkında hayırlısı olsun canım

Oh iyi içimi rahatlattın doktoruma da soracağım gidince ama önden sizlere bi danışayım dedim bu arada narı da transferden sonra önermemişler o yüzden ben de artık yemiyorum nasipse yarın transferim olacak

Hakkında hayırlısı olsun canım ama hep iki katı artmıyor sanırım güzel düşünelim güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…