- 1 Kasım 2022
- 949
- 1.283
- 43
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.481
günaydın canım sen nasıl oldun alerji ilacına başladın mı? hepimiz için güzel hayırlı bir gün olsunGünaydın kızlar nasılsınız
Güzel geçen bi gün olsun hepimiz için
bendende söylenene göre 11 adet toplanmış
Kızlar hastaneden arayıp bilgilendirdiler mi sizi bugün ?Canım moralini yüksek tut, önemli olan kaliteli olmaları,
canım geçmiş olsun portakal ve limon sıkıp suyunu iç bence hem bebeğine hem sana faydalı yarın gebelik testi yapacak mısın? öyle hekime git benceÇok felaket gribim cnm öksürüp duruyorum burnum akıyor sürekli ilaçsa almak istemiyorum doktora yazdım bi doktora görünüp hamilelik şüpheniz olduğunu transfer sonrası süreçte olduğunuzu söyleyin dedi ama doktora gitmeye hile halim yok hiçbir ilaç almak istemiyorum ama çok zorlanıyorum testte yapasım var yaparsam sonuçtan çok korkuyorum
İğneler yapabiliyor bende de aşılamasürecinde aynı şey olmuştu bence rapor al ve dinlen sakın stres yapma ve bol bol taze sıkılmış meyve suyu içKızlar bugün transferi saymazsam 6. Günüm felaket bir gribal enfeksiyon geçiriyorum çalışıyorum işten çıkar çıkmaz felaket halsizlik oluyor meyve ile takviye yapsamda halim yok yalnız hiçbir belirti kaşık ağrım falan yok belirti sıfır var sa da suan gripten anlayamaz oldum çok kötüyüm bu durum kötü etkiler mi diye çok korkuyorum
ben kendim aradımKızlar hastaneden arayıp bilgilendirdiler mi sizi bugün ?
İkiniz içinde hayırlı sonuçlar olsun kızlarayyy benim de cuma canımmmm çok sevindimmmm
Evet canım dün akşam içtim bitane iyi gibiyim hamd olsungünaydın canım sen nasıl oldun alerji ilacına başladın mı? hepimiz için güzel hayırlı bir gün olsun
canım ben cilt bakımımı hala yapıyorum foreo kullanıyorum sıkıntı olacağını sanmıyorum gerçi ben daha transfer olmadım cumaya inşallah ama retinol anti age ve kolajen takvisesi gibi şeyleri bıraktım 1 aydır almıyorum da sürmüyorum da. maydanoz gelince annem bana hamileyken yemiş ama nerede görsem nette hamileyken yemeyin diyor ondan riske girip tüketmeyeceğim ananas için bir şey duymadım nar yiyorum onu keseceğim cumadan itibarenKızlar ben de size çok alakasız bi soru sormak istiyorumbu transfer sürecinde ve sonrasında yüzünüze hiç elektrikli masaj aleti falan kullandınız mı? foreo gibi aletlerin yan etkisi olur mu acaba? Bi de transferden sonra nasıl beslendiniz ben araştırıyorum bazı yerler ananas yiyin bazı yerler yemeyin yazmış, kimi maydonozu falan önermiş kimi hiç önermemiş kafam çok karıştı
kaç gün rapor aldın canım ??Tr
Traanfwr başka şehirde oldu benim o yüzden transfer önces almıştım rapor şimdi o yüzden almak istemedim
Benim de 4 u döllenmiş canım ama 2 singeriden geliyirmus. 2 tane büyük olanlarin da ilerlemesine bakacaklarmis.Benim de 5 tane toplandı. 5.güne giden iyi kalite bir embriyom olduönemli olan yumurta sayısı değil, kaliteli embriyo olması diye kendimi teselli ediyorum. Senin hepsi 5. güne gider inşallah canım
Nasilmis peki canım, kaç tanesi döllenmiş ?ben kendim aradım
canım çok sevindimm hepimize hayırlı sonuçlar olsun kolaylıkla tabiiİkiniz içinde hayırlı sonuçlar olsun kızlar
Evet canım dün akşam içtim bitane iyi gibiyim hamd olsun
Ben tedavim iptal olacak diye çok korktum ama sanırım yada inşallah bende cumartesi yada pazartesi transfer derler gibi geliyor Rabbim işlerimizde kolaylık versin daha çok sıkıntıyla sınamasın bizicanım çok sevindimm hepimize hayırlı sonuçlar olsun kolaylıkla tabii
bizden çok kısa süre sonra da sen transfer olacaksın zaten içim rahat kuzum benim
sadece döllenme var dediler yarın tekrar arayın dedilerNasilmis peki canım, kaç tanesi döllenmiş ?
Hakkında hayırlısı olsun canımBir iyi bir kötü haberim var kızlar, testi yapmayı başardım sonunda ama yine sabah yapamadım tabi unuttum , kan vermeye gitmistim. Betahcg de artis orani düşmüş 2 katı olmamış bu sefer %57 de kalmış dr dan haber bekliyorum bakalım ne diyecek
Oh iyi içimi rahatlattın doktoruma da soracağım gidince ama önden sizlere bi danışayım dedimcanım ben cilt bakımımı hala yapıyorum foreo kullanıyorum sıkıntı olacağını sanmıyorum gerçi ben daha transfer olmadım cumaya inşallah ama retinol anti age ve kolajen takvisesi gibi şeyleri bıraktım 1 aydır almıyorum da sürmüyorum da. maydanoz gelince annem bana hamileyken yemiş ama nerede görsem nette hamileyken yemeyin diyor ondan riske girip tüketmeyeceğim ananas için bir şey duymadım nar yiyorum onu keseceğim cumadan itibaren
Hakkında hayırlısı olsun canım ama hep iki katı artmıyor sanırım güzel düşünelim güzel olsunBir iyi bir kötü haberim var kızlar, testi yapmayı başardım sonunda ama yine sabah yapamadım tabi unuttum , kan vermeye gitmistim. Betahcg de artis orani düşmüş 2 katı olmamış bu sefer %57 de kalmış dr dan haber bekliyorum bakalım ne diyecek
İnşallah hayırlı sonuçlanır cnm hepimiz adına zor süreçler gerçektenAnladım canım çok dikkat et o zaman kendine iş arkadaşlarına hasta olduğunu söylersen belki iş yükünü hafifletirler vücudunun dinlenmesi lazım çünkü
Bol c vitamini yiyorum canım inşallah geçmezse gideceğim artık doktoracanım geçmiş olsun portakal ve limon sıkıp suyunu iç bence hem bebeğine hem sana faydalı yarın gebelik testi yapacak mısın? öyle hekime git bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?