Kızlar bugün 5. Transferimi oldum ve embriyoloğum yumurta zarı nın normal kadınlara göre daha kalın olduğunu bu yüzden iyi embriyolar oluşmadığını söyledi böyle bir problemi olan var mı acaba ?

Bende niye mide bulantisi falan yok hic bi belirtim yok carsamba gidicem bende 16 gunum benimde gunlerde gecmek bilmiyo

Helal olsun canim ne demek bilmiyorum ya insallah degerim guzel yukselir yasim 31 3. Denenemem 1. Den bir kizim var dondurulmus 5. Gun embriyosu 8 kasim transfer tarihi
Merhaba. Bende 13 Kasım'da oldum transfer. Dondurulmuş 5.gün.. ilk taze transfer negatifdi.bu son embriyomdu. 25 Kasım'da test vericen dediler ama artık dayanamıyorum. Yarın erken gebelik testi yapsammi sizce. Onu yapmayada korkuyorum.

Hayırlı güzel sonuçlar alırsınız insaAllah. Beraber aynı heyecan bekleyiş içerisindeyiz öyleyse. Bende 13 Kasım'da oldum transfer. 25 kasım test vermemi istediler. Yarın evde test yapsammi yapmasammi düşünüyorum. İlk taze transferim negatifti. Cesaret edemiyorum test yapmaya ama çokta merak ediyorum

Hayırlısı olsun kuzu reglde bişi yapcakmısınız
Değerin sıfırlanmasını bekliyorum canım doktorum regl ile düşecek farklı herhangi bir işlem yapılmayacak dedi. 1 ay sonrada tekrar tüp bebek yapılabilirmiş. Kimyasal gebelik geçirenlerin içi rahat olabilir herhangi bir problem olmuyor

Ge

Merhaba benimde 13 Kasım ilk deneme dondurulmus 5AA kalitesinde. 6.gun dayanamadım kan verdim ve 5 in altında cıktı suan yaptıgım icin cok pismanım. Cumartesine birsey kalmadı bence sabredin umarım sonuclarımız pozitif olur

İdrar testi yapmismiydiniz ? 5in altında kaç çıktı peki ?

6.ci gün biraz erken olmuş. Moralinizi yüksek tutun.her test kaliteli olup doğru sonucu gostermiyo olabiliyo.. en iyisi kan testi. İnsaAllah diyelim hakkımızda hayırlı sonuçlar olsun.

Benide eklermisin Iron Butterfly yaş 29 2.denene. 5.ci gün embriyosu. 13 Kasım transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…