Siz zoru atlatmışsınız tüp bebeğe yeni başlıcaklara da Allah yardımcı olsun
Rabb'im herkesin yardımcısı olsun gülüm zor süreçler nerden bakarsan bak ilk başlayana da içinde olana ds sonuç bekleyene de
Kuzum tabloya 24 kasım yazarmısın :) buarada sen ne yaptın tarih belli mi senin? Merak ediyorum Iron Butterfly
Düzenledim canım söyleyince benim kontrolüm de perşembe bakalım ne diyecekler
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Amin canım çok isterim güzel haberler almayı

Kızlar bu ganol f 900 lük kaç kutu kullandınız başladıktan sonra kaçıncı gün yumurta toplandı ben dün başladım akşaları saat 7 de 300 doz kullanmaya

Canım senin aqrilarim varmı benim normal o batmalar kesildi ama saat 4ten beri biraz hafif saq üst tarafında baloncuk varmişta aqritiyo karnımı kasıqımı sende böyle bişey oldumu
Valla canım bende ağrı yok doktorum bu dönem kanama olabilir korkma dedi aşırı bir şekilde olursa bize haber ver demişti yoksa ağrı batma falan yok sen doktoruna konustunmu muayeneye falan gittinmi

Kızlar bu ganol f 900 lük kaç kutu kullandınız başladıktan sonra kaçıncı gün yumurta toplandı ben dün başladım akşaları saat 7 de 300 doz kullanmaya
Canım ben 5 kutu gonal f 900kullandım 350 doz şeklinde 5 tanede cetrotide kullandım 3 tanede çatlatma iğnesi oldum adetle beraber 14 gün opu işlemi oldu

Hadi inşallah senin haberinide bekliyorum kuzum seninde yakın tarihte transfer olur rabbim pozitifleri göstersin bize Iron Butterfly
İnşallah gülüm sen ne zaman gittin ilk görüşmeye 1 mi 2 mi gittin ne kadar zaman sonra transfer dediler ben 13 Kasım'da gittim bide Perşembe gideceğim

Merhaba kızlar, bende bugün amerikan has a gittim, bugün tedaviye başladık, yarın ilaçlarıma başlayacağız, ancak ben o kadar ikizim olsun isterken doktor sadece tek embriyo kuyulabileceğini söyleyince biraz hayal kırıklığı yaşadım gibi, bu ilk denemem, yarından başlayıp 5 gün iğne yap pazartesi kontrole gelmemi söyledi, böyle giderse tahmin olarak kaçıncı gün yumurta toplanır? Tüp bebek konusunda hiç bilgim yoktu, grçen ay eşimin sonuçları kötü çıkınca doktor yönlendirdi, bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…