- 7 Kasım 2023
- 268
- 335
- 23
- 41
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.521
senden de güzel haberler bekliyoruz inşallahMaşallah canım Rabbim daim etsin
Ayyyy çok sevindim canım
Amiin, Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallahGözünüz aydın Rabbım tamamına erdirsin insAllah bir yandan da bize insAllah
Güzel güzel ilerlesin embriyolarınBenim de 4 u döllenmiş canım ama 2 singeriden geliyirmus. 2 tane büyük olanlarin da ilerlemesine bakacaklarmis.
Henüz aramadilar canimKızlar hastaneden arayıp bilgilendirdiler mi sizi bugün ?
Gözün aydın canımİyi haber var doktorumdan; yükselme var pes etmek yok yola devam ediyoruz, ilaçlara devam et dedi
devlet hastanesi ya doktorum mükemmel birisi ama işte hemşireler için aynı şeyi söyleyemiyorum malesefAyyy ne Gücük komusmuslar. İnsan bir bilgi verir kaç tane dollendi diye.
Rabb'im herkesin yardımcısı olsun gülüm zor süreçler nerden bakarsan bak ilk başlayana da içinde olana ds sonuç bekleyene deSiz zoru atlatmışsınız tüp bebeğe yeni başlıcaklara da Allah yardımcı olsun
Düzenledim canım söyleyince benim kontrolüm de perşembe bakalım ne diyeceklerKuzum tabloya 24 kasım yazarmısın :)buarada sen ne yaptın tarih belli mi senin? Merak ediyorum Iron Butterfly
Amin canım çok isterim güzel haberler almayısenden de güzel haberler bekliyoruz inşallah
Valla canım bende ağrı yok doktorum bu dönem kanama olabilir korkma dedi aşırı bir şekilde olursa bize haber ver demişti yoksa ağrı batma falan yok sen doktoruna konustunmu muayeneye falan gittinmiCanım senin aqrilarim varmı benim normal o batmalar kesildi ama saat 4ten beri biraz hafif saq üst tarafında baloncuk varmişta aqritiyo karnımı kasıqımı sende böyle bişey oldumu
Dondurulmuş embriyo transferi mi32 yaşındayım ilk deneme diyelim 5.gun embriyo 16 Kasım transfer oldum
Hayırlı olsun bu arada sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsun inşallahDondurulmuş embriyo transferi mi
Canım ben 5 kutu gonal f 900kullandım 350 doz şeklinde 5 tanede cetrotide kullandım 3 tanede çatlatma iğnesi oldum adetle beraber 14 gün opu işlemi olduKızlar bu ganol f 900 lük kaç kutu kullandınız başladıktan sonra kaçıncı gün yumurta toplandı ben dün başladım akşaları saat 7 de 300 doz kullanmaya
Anladım canim devlet olduğundan.devlet hastanesi ya doktorum mükemmel birisi ama işte hemşireler için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef
Canım şimdi aradılar hastaneden 12 taneden 7 si döllenmiş, hoca cumartesi günü yani 5. Gün transfer yapmayı uygun görmüşKızlar hastaneden arayıp bilgilendirdiler mi sizi bugün ?
Hayırlı olsun canım taze transfer olacaksın yani öyle miCanım şimdi aradılar hastaneden 12 taneden 7 si döllenmiş, hoca cumartesi günü yani 5. Gün transfer yapmayı uygun görmüş
hmm anladım çok geçmiş olsun o zaman Allah şifa versinCnm ben öğretmenim kamu da sürekli rapor almak çocukların hakkına da girmiş oluyorum
İnşallah gülüm sen ne zaman gittin ilk görüşmeye 1 mi 2 mi gittin ne kadar zaman sonra transfer dediler ben 13 Kasım'da gittim bide Perşembe gideceğimHadi inşallah senin haberinide bekliyorum kuzum seninde yakın tarihte transfer olur rabbim pozitifleri göstersin bizeIron Butterfly
Maşallah canım.Canım şimdi aradılar hastaneden 12 taneden 7 si döllenmiş, hoca cumartesi günü yani 5. Gün transfer yapmayı uygun görmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?