İyi akşamlar kızlar ben çok grip olduğum için artık cesaret edip test yaptım ve negatif çıktı bugün transferi saymazsam 6. Gün sanırım tutsa silikte olsa çıkardı herşeyin hayırlısı diyecek hiçbişey bulamıyorum …

Canım benim hiiç modumuzu düşürmeyip kan sonucu bekleyelim

Bu kaset testler bazen yanlış oluyor .. kişiye göre de değişir diyolar biraz daha bekleyin bence Allah büyüktür

Canim daha erken kan testine kadar bekle Rabbim büyüktür

Progestan dex verdi 2 doz duphaston verdi 4 kez aliyorum coraspin verdi 1 kez kullanacağım prednol ve folbiol verdi oksapqr ve estroferm e devam ediyorum sana ne verdiler canim
Canım ben düne kadar corasprin, prednol, climara forte, omegrav, estrofem kullanıyordum bunlara devam ek olarak progestan fitil olarak sabah öğle gece verdi dün gece 22.00da lugesro iğnesi oldum bide perşembe gece olucam transferden önce olcak dün klinikte doktor göbekten neupogen iğnesi yaptı 2.sini transfer günü yanımda götürcem bide kan sulandırıca Enox 4000 anti 0.4ml verdi bunuda transferde yanımda götürcem

Umut kaybetmek yok henüz daha erken olabilir üzülme lütfen
Bence doktordan doktora değişir rahmin durumuna da bağlı bende çok istiyorum çift ama bana asla yapmazlar myom var
Tabiki öyle canım bende çift istiyorum bakalım nasıl olacak

Canım son adet tarihine bakılıyor benim şuan 4hafta 5gunluk ben iki kere muayene oldum ilk gittiğimde kese oluşmuştu cumartesi günü tekrar gittim hem kese hemde bebek oluşmuştu

Kızlar benim adetin 8. Günü 21mm yumurtam olduğu için opu iptal oldu. Bugün 11. Gün. Ve hala çatlama olmadı. Ovulasyonla takip ediyorum. Negatif. Ben çatlama ağrısı yaşarım normalde. O da yok. Yumurtam git gide büyüyor ve çatlamıyor gibi hissediyorum. Gonal-f LH hormonunu etkiliyor mu? Veya gonal-f kullanıp yumoşu kiste dönen oldu mu? Tecrübeli arkadaşlarımdan akıl fikir istiyorum ❤

Lütfen moralini bozma hiç bir zaman kendini boşa strese sokma daha erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…