- 20 Temmuz 2019
- 268
- 181
- 103
- 33
- Konu Sahibi Iron Butterfly
-
- #6.541
EvetDondurulmuş embriyo transferi mi
Amin insAllahAmiin, Allah kimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallah
Amin insAllah Rabbım cümlemize nasip etsin insAllahHayırlı olsun bu arada sağ sağlım kucağınıza almak nasip olsun inşallah
Ay bu erken gebelik testi de değilEvet var .. Bende deniyim dedim burdaki yazismalardan gaza gelerek
Maşallah canım çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesinEvet var .. Bende deniyim dedim burdaki yazismalardan gaza gelerek
Cansın çok sevindimİyi haber var doktorumdan; yükselme var pes etmek yok yola devam ediyoruz, ilaçlara devam et dedi
Bende özele gidiyorum amerikana, çift yapılmasını çok istedim ama tek yapacağını çift yapamayacağını söyledi, bugün tedaviye başladım, belki ileride ikna edebilir miyim acaba diye düşünüyorumÖzelde yapıyorlar. benimde çift embryo yaşım 24
Kan verdim doktorum dedi sonucu acil istedim cikinca arayacak beni bekliyorumKızlar hastaneden arayıp bilgilendirdiler mi sizi bugün ?
aminn kuzum aynen çok kısa sürede olur gibi geliyor senin transferin hayırlısıyla kolaylıkla olsun seneye bebişlerimizi alalım kucağımızaBen tedavim iptal olacak diye çok korktum ama sanırım yada inşallah bende cumartesi yada pazartesi transfer derler gibi geliyor Rabbim işlerimizde kolaylık versin daha çok sıkıntıyla sınamasın bizi
ayy canım çok sevindim benim de cuma artık nasıl geçtiğini muhakkak yaz bize aynen narı bıraktım işte korkumdan şimdiden hayırlı olsun sonucu güzel olsun kuzumOh iyi içimi rahatlattın doktoruma da soracağım gidince ama önden sizlere bi danışayım dedimbu arada narı da transferden sonra önermemişler o yüzden ben de artık yemiyorum nasipse yarın transferim olacak
canım 2. çizgi var zaten bence olumlu düşün kendini üzme gayet iyi bir oran bence dr söyleyince yaz bizeBir iyi bir kötü haberim var kızlar, testi yapmayı başardım sonunda ama yine sabah yapamadım tabi unuttum , kan vermeye gitmistim. Betahcg de artis orani düşmüş 2 katı olmamış bu sefer %57 de kalmış dr dan haber bekliyorum bakalım ne diyecek
harika haber canım darısı bizlere inşallahİyi haber var doktorumdan; yükselme var pes etmek yok yola devam ediyoruz, ilaçlara devam et dedi
inşallah kuzummm ikimiz de güzel haberler alalım aminnnAynı gün transferimiz aynı gün sonucu alıcaz inşallah
benim de devlet hastanesi canım hangisi senin?devlet hastanesi ya doktorum mükemmel birisi ama işte hemşireler için aynı şeyi söyleyemiyorum malesef
Kuzum 10 kasımda adet oldum 11 kasımda doktora gittim 20 kasımda gel dedi tarihi o zaman belirleriz dedi dün muayene etti rahim kalınlığı 8 ile 12 mlim olması lazımmış dün baktı 11 milim olmuş 3 çizgi yani tam istediğim gibi çok güzel 24 kasımda yapalım dedi beklemeyelim dedi ben bol bol nar yedim nar suyu içtim doktorum nar tüket demişti işe yaramış gerçektenİnşallah gülüm sen ne zaman gittin ilk görüşmeye 1 mi 2 mi gittin ne kadar zaman sonra transfer dediler ben 13 Kasım'da gittim bide Perşembe gideceğim
Amininşallah kuzummm ikimiz de güzel haberler alalım aminnn
Yarın qidicem inşallah ilk kontrolüm olcak herşey yarın belli olur ikizmi tekmi kese kalp atışı olurmu onu bilmiyorum senin şuan kaç haftalık oluyo ben bı turlu kendimkini çikaramiyorum kimi 6 haftalık diyo doktor sonucu söyledikten sonra 2 hafta sonraya çaqiriyosa 6 hafta oluyo diyorlar benim kafa qitti iyiceValla canım bende ağrı yok doktorum bu dönem kanama olabilir korkma dedi aşırı bir şekilde olursa bize haber ver demişti yoksa ağrı batma falan yok sen doktoruna konustunmu muayeneye falan gittinmi
Kan verdim doktorum dedi sonucu acil istedim cikinca arayacak beni bekliyorum
aminn kuzum aynen çok kısa sürede olur gibi geliyor senin transferin hayırlısıyla kolaylıkla olsun seneye bebişlerimizi alalım kucağımıza
ayy canım çok sevindim benim de cuma artık nasıl geçtiğini muhakkak yaz bize aynen narı bıraktım işte korkumdan şimdiden hayırlı olsun sonucu güzel olsun kuzum
Maşallah aşkım artarak çoğalsın inşallah değerinBenimde 9. Gün beta hcg 12 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 31,65 çıktı. Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yükselerek devam eder kızlar
Bende hep nar yedim 1 2 gün yemedim galiba bitek inşallah şifa olur bize işlerimiz rast giderKuzum 10 kasımda adet oldum 11 kasımda doktora gittim 20 kasımda gel dedi tarihi o zaman belirleriz dedi dün muayene etti rahim kalınlığı 8 ile 12 mlim olması lazımmış dün baktı 11 milim olmuş 3 çizgi yani tam istediğim gibi çok güzel 24 kasımda yapalım dedi beklemeyelim dedi ben bol bol nar yedim nar suyu içtim doktorum nar tüket demişti işe yaramış gerçektendün ekstra iğne ilaçlar verdi birde transfer günü götürceğim iğneler var onlarıda söyledi detaylı kağıt verdi cumaya kadar yapcağım talimatlar öyle kuzum dün gece 22.00da iğne vuruldum o beni maffetti hala ağrısı var
Eklerim kuzum hoş geldin hayırlı olsun sürecin inşallah pozitf görmek nasip olur
Iron Butterfly merhaba 27yaş 2. deneme 5.gün 20 kasım ekleyebilir misiniz
teşekkürler inşalllahMaşallah aşkım artarak çoğalsın inşallah değerin
Bende hep nar yedim 1 2 gün yemedim galiba bitek inşallah şifa olur bize işlerimiz rast gider
Eklerim kuzum hoş geldin hayırlı olsun sürecin inşallah pozitf görmek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?