Özelde yapıyorlar. benimde çift embryo yaşım 24
Bende özele gidiyorum amerikana, çift yapılmasını çok istedim ama tek yapacağını çift yapamayacağını söyledi, bugün tedaviye başladım, belki ileride ikna edebilir miyim acaba diye düşünüyorum

Ben tedavim iptal olacak diye çok korktum ama sanırım yada inşallah bende cumartesi yada pazartesi transfer derler gibi geliyor Rabbim işlerimizde kolaylık versin daha çok sıkıntıyla sınamasın bizi
aminn kuzum aynen çok kısa sürede olur gibi geliyor senin transferin hayırlısıyla kolaylıkla olsun seneye bebişlerimizi alalım kucağımıza
Oh iyi içimi rahatlattın doktoruma da soracağım gidince ama önden sizlere bi danışayım dedim bu arada narı da transferden sonra önermemişler o yüzden ben de artık yemiyorum nasipse yarın transferim olacak
ayy canım çok sevindim benim de cuma artık nasıl geçtiğini muhakkak yaz bize aynen narı bıraktım işte korkumdan şimdiden hayırlı olsun sonucu güzel olsun kuzum

canım 2. çizgi var zaten bence olumlu düşün kendini üzme gayet iyi bir oran bence dr söyleyince yaz bize

İnşallah gülüm sen ne zaman gittin ilk görüşmeye 1 mi 2 mi gittin ne kadar zaman sonra transfer dediler ben 13 Kasım'da gittim bide Perşembe gideceğim
Kuzum 10 kasımda adet oldum 11 kasımda doktora gittim 20 kasımda gel dedi tarihi o zaman belirleriz dedi dün muayene etti rahim kalınlığı 8 ile 12 mlim olması lazımmış dün baktı 11 milim olmuş 3 çizgi yani tam istediğim gibi çok güzel 24 kasımda yapalım dedi beklemeyelim dedi ben bol bol nar yedim nar suyu içtim doktorum nar tüket demişti işe yaramış gerçekten dün ekstra iğne ilaçlar verdi birde transfer günü götürceğim iğneler var onlarıda söyledi detaylı kağıt verdi cumaya kadar yapcağım talimatlar öyle kuzum dün gece 22.00da iğne vuruldum o beni maffetti hala ağrısı var

Valla canım bende ağrı yok doktorum bu dönem kanama olabilir korkma dedi aşırı bir şekilde olursa bize haber ver demişti yoksa ağrı batma falan yok sen doktoruna konustunmu muayeneye falan gittinmi
Yarın qidicem inşallah ilk kontrolüm olcak herşey yarın belli olur ikizmi tekmi kese kalp atışı olurmu onu bilmiyorum senin şuan kaç haftalık oluyo ben bı turlu kendimkini çikaramiyorum kimi 6 haftalık diyo doktor sonucu söyledikten sonra 2 hafta sonraya çaqiriyosa 6 hafta oluyo diyorlar benim kafa qitti iyice

Kan verdim doktorum dedi sonucu acil istedim cikinca arayacak beni bekliyorum

Benimde 9. Gün beta hcg 12 çıkmıştı. Bugün 11. Gün 31,65 çıktı. Perşembe günü tekrar kan vericem inşallah yükselerek devam eder kızlar
Maşallah aşkım artarak çoğalsın inşallah değerin
Bende hep nar yedim 1 2 gün yemedim galiba bitek inşallah şifa olur bize işlerimiz rast gider

Iron Butterfly merhaba 27yaş 2. deneme 5.gün 20 kasım ekleyebilir misiniz​

Eklerim kuzum hoş geldin hayırlı olsun sürecin inşallah pozitf görmek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…